annenle olan iliskini sen ayarlayacaksin. annenin gonlunu yap, hem de cok ic ice olmayin. esine de yansitma.Arkadaşlar öncelikle annemle birbimize düşkünüz ve aramız gayet iyidir. Ben tek cocuk büyüdüm. Aslında bi ablam olacakmış ama yaşamamış. Annem tek yaşıyor, babam öldü.2 ay önce doğum yaptım. Annem bizimle kaldı sağolsun herşeyime yardım etti . Şimdi bazı işleri var evine döndü . Ve ben tek kalınca bebeğimle daha güzel ilgilendim , eşimle daha cok sohbet etmeye başladık. Çünkü ister istemez annem varken mesafeli duruyoruz . İnsan bi şeye kızsa tartışamıyor bile . Eşim akşamları dışarı çıkıyor annem varken mesela . Bi de anne varken insan hep cocuk gibi kalıyor. Evimin hanımı oldugumu unutmuşum resmen . Tabi ki annemle yine görüşeceğiz zaten doğumdan önce de biz giderdik sık sık , annem gelirdi. Aynı şehirde yaşıyoruz bu arada. Annem sürekli bu ara işlerim bitsin nasıl olsa alıştınız kalmama gelirim 3-4gün kalırım , sizde benimle gelirsiniz burda kalırız diyor . Artık böyle geçer hayatımız diyor. Hiç bir sağlık sorunu vs yok öyle olsa zaten bırakmam ömür boyu bakarım. Böyle emrivaki yapması moralimi bozuyor eşimi ve beni takmıyor gibi . Haksız mıyım sizce? Anneme asla diyemem bu kadar kalmana gerek yok artık zaten çoğu zaman görüşürüz diye . Kırmadan nasıl halledebilirim
Arkadaşlar öncelikle annemle birbimize düşkünüz ve aramız gayet iyidir. Ben tek cocuk büyüdüm. Aslında bi ablam olacakmış ama yaşamamış. Annem tek yaşıyor, babam öldü.2 ay önce doğum yaptım. Annem bizimle kaldı sağolsun herşeyime yardım etti . Şimdi bazı işleri var evine döndü . Ve ben tek kalınca bebeğimle daha güzel ilgilendim , eşimle daha cok sohbet etmeye başladık. Çünkü ister istemez annem varken mesafeli duruyoruz . İnsan bi şeye kızsa tartışamıyor bile . Eşim akşamları dışarı çıkıyor annem varken mesela . Bi de anne varken insan hep cocuk gibi kalıyor. Evimin hanımı oldugumu unutmuşum resmen . Tabi ki annemle yine görüşeceğiz zaten doğumdan önce de biz giderdik sık sık , annem gelirdi. Aynı şehirde yaşıyoruz bu arada. Annem sürekli bu ara işlerim bitsin nasıl olsa alıştınız kalmama gelirim 3-4gün kalırım , sizde benimle gelirsiniz burda kalırız diyor . Artık böyle geçer hayatımız diyor. Hiç bir sağlık sorunu vs yok öyle olsa zaten bırakmam ömür boyu bakarım. Böyle emrivaki yapması moralimi bozuyor eşimi ve beni takmıyor gibi . Haksız mıyım sizce? Anneme asla diyemem bu kadar kalmana gerek yok artık zaten çoğu zaman görüşürüz diye . Kırmadan nasıl halledebilirim
Aslında söylüyorum alıştım artık iyi bakıyorum gibi ama . Teyzem vs söylerse daha cok kızarTeyzeniz veya iyi anlaştığı bir arkadaşı yokmu ona söyleyin tatlı dille anlatsın. Neden uzun süre kalsın ki madem eşiniz de rahat etmiyor.
Siz söyleyecekseniz de kirmadan söyleyin annecim ben çok iyi yapıyorum herşeyi çocukla da ilgileniyorum vaktim kalıyor bile deyin. Gelmez belki
Haklısınız.. Anne olunca kırmadan nasıl halledersin bilemiyorum ama elinizden geldiğince çekirdek ailenizi Annenize kabullendirin. Evinize, eşinize değer verdikçe, önemsedikçe belli sınırlar çizdikçe anneniz de sizi anlayacaktır.Arkadaşlar öncelikle annemle birbimize düşkünüz ve aramız gayet iyidir. Ben tek cocuk büyüdüm. Aslında bi ablam olacakmış ama yaşamamış. Annem tek yaşıyor, babam öldü.2 ay önce doğum yaptım. Annem bizimle kaldı sağolsun herşeyime yardım etti . Şimdi bazı işleri var evine döndü . Ve ben tek kalınca bebeğimle daha güzel ilgilendim , eşimle daha cok sohbet etmeye başladık. Çünkü ister istemez annem varken mesafeli duruyoruz . İnsan bi şeye kızsa tartışamıyor bile . Eşim akşamları dışarı çıkıyor annem varken mesela . Bi de anne varken insan hep cocuk gibi kalıyor. Evimin hanımı oldugumu unutmuşum resmen . Tabi ki annemle yine görüşeceğiz zaten doğumdan önce de biz giderdik sık sık , annem gelirdi. Aynı şehirde yaşıyoruz bu arada. Annem sürekli bu ara işlerim bitsin nasıl olsa alıştınız kalmama gelirim 3-4gün kalırım , sizde benimle gelirsiniz burda kalırız diyor . Artık böyle geçer hayatımız diyor. Hiç bir sağlık sorunu vs yok öyle olsa zaten bırakmam ömür boyu bakarım. Böyle emrivaki yapması moralimi bozuyor eşimi ve beni takmıyor gibi . Haksız mıyım sizce? Anneme asla diyemem bu kadar kalmana gerek yok artık zaten çoğu zaman görüşürüz diye . Kırmadan nasıl halledebilirim
Üzülecek bi durumu yok aslındaBence annenizin niyeti emrivaki yapmak degil size destek olmak. Kadin yalniz ve torun gelince muhtemelen onun icin bir yasama sevinci olmustur. Ben uzuldum annenize
Doğumdan sonra her anne gibi kaldı Allah razı olsun cok destek oldu . Ama ben anladım ki annem kaldıkca ben bebeğime alışamamışım mesela . Düşünemedim böyle olacağınıannenle olan iliskini sen ayarlayacaksin. annenin gonlunu yap, hem de cok ic ice olmayin. esine de yansitma.
Üzülecek bi durumu yok aslındazaten önceden de nerdeyse her gün görüşüyorduk yine öyle olacak. Sadece beni rahatsız eden ben kalırım , siz bende kalırsınız sanki hiç yalnız kalmayacağız eşimle gibi . Dese ki bi iki gün kalırım giderim bi kaç gün kalırsınız başbaşa diye asla rahatsız olmam
Yok teyzeniz gitme kendi öğrensin falan dese uyarı gibi sizin dediğinizi bilmesin.Aslında söylüyorum alıştım artık iyi bakıyorum gibi ama . Teyzem vs söylerse daha cok kızar
Şöyle söyleyin bende tabi her anne farklıdır ama “ annecim çok sağol teklifin için valla iyi düşünmüşsün ama bende öğrenmeliyim tek başıma anne olabilmeyi anneannesi olarak sana çok teşekkür ediyoruz ihtiyacımız olursa çekinmeden kalacağız’. Böyle söyleseniz ne der ?Üzülecek bi durumu yok aslındazaten önceden de nerdeyse her gün görüşüyorduk yine öyle olacak. Sadece beni rahatsız eden ben kalırım , siz bende kalırsınız sanki hiç yalnız kalmayacağız eşimle gibi . Dese ki bi iki gün kalırım giderim bi kaç gün kalırsınız başbaşa diye asla rahatsız olmam
uykusuz kalacaginiz geceleri bildiği icin söylüyor bence yoksa şimdiye kadar kalmayan kadın neden gelip sizde kalmak istesin çocuktan sonra.Üzülecek bi durumu yok aslındazaten önceden de nerdeyse her gün görüşüyorduk yine öyle olacak. Sadece beni rahatsız eden ben kalırım , siz bende kalırsınız sanki hiç yalnız kalmayacağız eşimle gibi . Dese ki bi iki gün kalırım giderim bi kaç gün kalırsınız başbaşa diye asla rahatsız olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?