• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin el emekleri...

kızlar bu kutu aslında plastik yoğurt kaplarından..boshayallersmile
annem sakallı iplerle çevresine göre ördü ve dikti; kaba geçirdik, sonra da üzerini çiçeklerle süsledik kaydirigubbakcemile2
makyaj kutusu olarak kullanıyorum bayanssulusmile

ellerine sağlık annenin ya süper olmuşlar. Benim annem görmesin bunları bayılır kalır :p

maşşalhhh annecğimin ellerine gözlerine sağlık elleri dert görmesin inşallah...canım annene bisorsana bu çalışmalara ne deniyo

kumaş boyamaı? ne diye geçiyo?

annenin ellerine sağlık, süper çalışmalar
sağol canım opuyorumnanaktan
maşşalhhh annecğimin ellerine gözlerine sağlık elleri dert görmesin inşallah...canım annene bisorsana bu çalışmalara ne deniyo

kumaş boyamaı? ne diye geçiyo?

sağol canım opuyorumnanaktan
kumaş boyama deniliyor
ama o peçetelik,çöp kutusu,çömlek falan var ya onlar ahşap boyama diye geçiyor boshayallersmile

hepsine ayrı ayrı hayran kaldım :52:ellerine sağlık annenizin,,,bende hep bunun gibi şeyler yapabilmeyi üretebilmeyi isterdim ama nerdeeee:14:

hepsine ayrı ayrı hayran kaldım :52:ellerine sağlık annenizin,,,bende hep bunun gibi şeyler yapabilmeyi üretebilmeyi isterdim ama nerdeeee:14:

çok istiyosan denemelisin canım, o fırçayı kumaşa dokundurduğun an eminim ki harikalar yaratırsın :16:

Back