Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hepsi güzel annenizin ellerine sağlık bende çok isted,im boyama bi türlü kısmet olmadı şimdide küçük bi böcüküm var:)
ay yanlış mı okudum acep :)
patetes baskısı boyamam mı? ilk defa duyuyorum çok ilginç yaaa resim dersinde yapardık (ilk okuldayken de) bu havlu boyama olunca cidden ilginç geldi bravo annemizeee tbriklerrr
sağol tatlım opuyorumnanaktanemeğine sağlık çok güzel hepsi opuyorumnanaktan
Anneciğimin ellerine sağlıkkk. çoook şanslısın gerçekten umarım sende annene çekersin :)) hepsi birbirinden güzel. keşke benimde böyle güzel çeyizim olsaydı kıskandım valla seni :gitme: anneye çok slm öpüyorum sizleri... opuyorumnanaktan
çöp kutusu çok süper olmuş kız annene söyle isterim aynısından çeyizime yapsın bari getirirsin düğünüme ne arsızım bacım ya
ahh sen istersin de annem yapmaz mı süslüm benim bayanssulusmile sana daha güzelini allı pullusunu getiririm zemuszemus
ivittt istiyorum yavrum bak söz verdin teyzeciğime söyle şimdiden başlasın taşlarla falan süslemeye:dance:
olur tatlış opuyorumnanaktan bana yapma artık yeter diyorum, sanki yarın evlencekmişim gibi boyuyo da boyuyo kaydirigubbakcemile3
şimdi yeni heves ya ondan o kadar yapıodur yine seninki iyi benim annem de dantel kolleksiyonu yaptı çeyizime ne dediysem yookk ikna edemedim kadını bak boşuna kullanmam onları iğrençç diorum bi başlıo anammm susturabilene aşk olsun işte benim emeklerim sen kullanma tabi o kadar yapıorum bilmem ne dio off anne tamam sen gelmeden bi gün önce evin her yerine örtücem dantelleri sen gidince hepsini yine toplucam boşa diorum sinir oluyokaydirigubbakcemile3
ıyy aynen danteli ben de hiç sevmiyorum. diyorum anne bunları hayatta koymam,çeyiz yerleştirirken onları alıp saklıcam, bulamıcaksınız he he yaşasın kötülük diyorum :lepi: olsun sen de çocuğuna saklarsın diyo sempatiksalakcinni ama boyamalar hoşuma gidiyo zemuszemus bir de bi sürü tülbent var. gidiceğim mevlüt sayısından daha çok olsun kayınvalidene verirsin diyo annem. çeyiz olsun,ondan sonra dağıtcam çetikleri tülbentleri kaydirigubbakcemile3
sizin orda tülbent mi diyolar canım bizim burdada çember diolar ama annemde bana doldurdu ya hele o yaptığı havlu kenarı dantellerini görsen varya elim genişliğinde ay bu kadaın beni öldürücek bide bana dio ki mutfağada takım örcem dantel dio ıyyy öretermiyim hiçkaydirigubbakcemile3vitrinlere bile ördü ya işte öyle durur napıcaz biz bunları bacım ben bide şakadan diorum ki ben bunları satarım bak o kadar yapma diorum yapmasın die yada kaynanama veririm diorum eğer öyle bişi bi yap senin kafanı kırarım diodelikafadulden
anammm gebertirr gebertir tamam çember patik falan vermeme bişi demez de o dantelleri verirsem son arzun ne die sorar valla tığ işi uğraştım o kadar diekaydirigubbakcemile3