Ailemle farklı şehirde yaşıyoruz izin bulunca gelebiliyoruz annem çok ısrar edince oğlumla 2 yaşında girecek doğum gününde birlikte olalım diye geldim baştan söyledim oğlum çok hareketli diye yok biz torunumuzu özledik dediler
ama gelince sürekli ona dokunma onu yapma kırarsan baban alır , annen gelsin dövsün yani sürekli şikayet etti. Bende oğlum durdurmaya çalışıyorum ama ev küçük ve çok eşyalı anlamıyorda sıkılıyor en son bugün mutfakta ‘bıktım artık dayanamıyorum ‘diye bağırdı. Bende biranlık hışımla aldım oğlumu odaya getirdim sonra baktım biraz ateşi var telaşlandım hemen ateşini ölçmek istedim. Oğlum mutfaktan çıktık diye bağırıyor o sıra sus artık diye bende bağırdım sonrada zorlada ! olsa kulaktan ateşini ölçtüm sınırın altındaydı şükür. O sıra annem birden odaya girdi çocuğu mu dövüyorsun diye kucakladı çıktı birde çocuk bu diyor ( ben çocukken ne bağırmalar ne dövmeler bana ) neyse bende peşinden ver oğlumu dedim tartıştık sonra oğlumu doktor götürdüm hafif üşütmüş dediler. Çorba içirip uyuttum ama çokta üzüldüm
sonra annemle konuşmaya çalıştım ‘ ben dediysem dedim sen niye bağırıyorsun dedi çocuğu zor aldım elinden diyor ki asla öyle bir şey olmadı. Şimdi torunum torunum sanki hiç beni doldurmamış gibi ne yapayım torunuma diye sarılıyor ben bunları gördükçe . Annemden soğudum resmen eşimde istersem seni gelip alıyom dönelim diyor. Bir taraftan gitmek istiyorum diğer taraftan babamın üzüleceğini düşünüyorum ne yapsam bilmiyorum ?