- 9 Ocak 2020
- 204
- 144
- 53
- Konu Sahibi komiklikyapma
-
Yani üzülüyorum babama biseymi olur anneme biseymi olur kadesim ona bakmak zorunda mi kalir diye, zaten yuklu miktarda sorunu var yataga dusmesi an meselesi ama asla dank etmiyo kafasina. Napabilirim bilmiyorumAhh bu anneler bazen çocuk gibi davranıyorlar
Sadece pasif icicilik olsa neyse, zaten cogunu odasinda iciiyo ama gece orda birse uyumasi beni cok dusunduruyoÇok kötü bir durum bende ara sıra sigara içmeme rağmen evin yada arabanın içinde içmem o koku çıkmıyor da kolay kolay kardeşiniz de pasif içici yazıkYapılacak birşey yok gibi kaç yaşında kadın o kadar kavga etmişsiniz anlatmaya çalışmışsınız ama anlamamış siz kurtuluyorsunuz ama kardeşinize üzüldüm...
Biliyor valla ama ben babama bisey olmasindan korkar, yada yatakta kalmaktan korkar belki diye sansimi deniyorum ama nafileEvın ıcınde sigara ıcmelerı kotu.
Keske ıcmeseler ama, sıgara Icen kimseye sigaranın zararlarını saymayın. Icen herkes zararları bilip ıcıyor zaten.
Gerekcesı ne sen uyarınca falan ne diyor, neden uyudugu odada ıcıyormus?Biliyor valla ama ben babama bisey olmasindan korkar, yada yatakta kalmaktan korkar belki diye sansimi deniyorum ama nafile
Kulağını felan kapatiyo, sakaya vuruyo üzerine gidince hadi babama bosey oldu napacaksin o vicdan azabiyla felan diyince o zMan da cingar cikarip bagirip cagiriyo, doktorlar bisey demiyor sigaraya diyo napacagimi sasirdim.Gerekcesı ne sen uyarınca falan ne diyor, neden uyudugu odada ıcıyormus?
Kulağını felan kapatiyo, sakaya vuruyo üzerine gidince hadi babama bosey oldu napacaksin o vicdan azabiyla felan diyince o zMan da cingar cikarip bagirip cagiriyo, doktorlar bisey demGerekcesı ne sen uyarınca falan ne diyor, neden uyudugu odada ıcıyormus?
Evi bol bol havalandırın benim aklıma başka birşey gelmiyorSadece pasif icicilik olsa neyse, zaten cogunu odasinda iciiyo ama gece orda birse uyumasi beni cok dusunduruyo
Öyle galiba. Susamiyorum da hani anne baba sonucta birine bisey olursa ben bisey yapabilirdim nasil durduramadim diye kendimi suçlarım. Ne biliyim cok uzgunum.Evi bol bol havalandırın benim aklıma başka birşey gelmiyorBirde annenizin sağlık sorunları nedeniyle de morali bozuk o yüzden sigaraya daha çok yöneliyor olabilir
Benim babam da kendimi bildim bileli sigara içer ve alkol alır bizde çok anlatmaya çalıştık sigaralarını kırıp attık annem de çok kavga etti hatta babamda karaciğer yağlanması oldu üstelik şekeri de var baktık biz kendimizi boşuna yoruyoruz bıraktık kendi halineÖyle galiba. Susamiyorum da hani anne baba sonucta birine bisey olursa ben bisey yapabilirdim nasil durduramadim diye kendimi suçlarım. Ne biliyim cok uzgunum.
Ayni kaderi paylaşıyoruz malesed, Allah yardim etsin bize ve ailemize ne diyim.Benim babam da kendimi bildim bileli sigara içer ve alkol alır bizde çok anlatmaya çalıştık sigaralarını kırıp attık annem de çok kavga etti hatta babamda karaciğer yağlanması oldu üstelik şekeri de var baktık biz kendimizi boşuna yoruyoruz bıraktık kendi haline
İssiz degilim ailemden önemli isim yok sadece. Sinava hazirlaniyorum isle ne alaka anlamadim. Benim için önemli ailemdeki insanlar ne yapabilirim diye düşünmeyi işsizlik diye nitelendiriyorsaniz garip. Siz işli olun ben olamam.Anneniz depresyon hastası ise sizde kesinlikle panik atak olmalısınız. Endişenizi anlıyorum fakat her gün her saat bunları düşünmeyin yoksa emin olun asıl hasta olan siz olursunuz, kimse değil. Sizde roller değişmiş.. siz anne olmuşsunuz, annenizde çocuğunuz olmuş. Bir salın insanları ne yapacaksınız zorla ağzındanmı alacaksınız sigarayı. Kendinize meşgale bulun işsizsiniz anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?