Annemin ciğerini biliyorum

Babam konusu ise aynen dediğiniz gibi . O da yok gibi. bir kere yolda kalmistim da bekarken babama dedim ben napayım dedi. Doğuma bir hafta kala bebeğime elin p*çi dedi. Onu da yok sayıyorum. Kısaca annem babam var ama annelik babalık görmedim. Bebekten dolayı parça parça cevap verdim sorularınıza

Allahım evladınla güzel bir ilişki nasip etsin, eşin de iyi bir adamdır inşallah.

Haklısınız, çok normal olduğum söylenemez. Araştıracağım şema terapiyi sağolun.

E yuh artık yani sevilmemesinin sebebi kadıncağız mi? Annemde ben küçükken aynı şu cümleyi kurmustu: e çocukta sevdirecek biraz kendini sokulacak ben daha 10 yaşlarındaydim 20 yıl geçti hala unutmam sen gel ağzıma s.ç anne olarak sonra bu çocuk kendini sevdirmiyor çocukta hata hadi oradan ben de anneyim!

Kaynanam resmen ya. Başkalarına da sizin dedikodunuzu ediyorsa tamam.
Benim kv de böyle Annem de yüzeysel anne. Önemli meselelerde var ama yok gibi de. Ama ben takmıyorum. Neyseki annem kıskançlık yapmıyor her şeyin iyisi bizim olsun ister. Ama bir teyzem var kızları mutlu olunca kadının içi eziliyor. Var yani böylesi de.

Bazıları doğururken şeyi acımamış , çok iyi anlıyorum.

Onu da denedim. Kıskanç bir arkadaş oluyor. Senin evin büyük benimki küçük. Senin bulaşık makinen şu marka benimki değil. Tamamen uzaklaştım
Sana bir şey söyleyeyim mi? Takmayacaksın. Sen tek kardeş bunu yaşıyorsun diğerleri yaşamıyor diye çok dert ediyosun aslında. Kime anlatsan anlamaz da. Ama şaşırsak da var işte böyle anneler.
Yapacağın şey çocuğunu çok sevmek ve korumak. Görsün annelik nasıl yapılıyormuş. Çocuğunla iyileşeceksin. Allah çocuklarınla sana sağlıklı, uzun ömürler versin.

Sevilmemek değilde , gözardı edilmek gibi birsey bu
Sen bunları düşünme hiç, sen kendi evladınla çiz yolunu, anneler nedense erkek evlatlarına daha düşkün oluyorlar..

Evet , var. Dünyada çocuğunu sevmeyen , öldüren , bırakıp kaçan binlerce anne var.

Annen hayatı boyunca erkek himayesinde kalmış ezik zavallı bir kadın. Onun için doğurduğu öz kızı dahil bütün kadınlar birer rakip. Sana saygısı yok. Mutlu olmanı, o dan iyi durumda olmanı istemez.Bu yüzden mesafe koy, mümkün olduğunca uzak tut. Asla düzelmez ve asla seni anlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…