• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin bitmeyen borçları

anneniz iki çocuğu tek başına büyütmekten çok size dayamış sırtını bir yerden sonra
ayrıca anneniz ve babanızın boşanması siz iki kardeşin suçu değil madem boşanma kararı alındı o zaman sonuçları da bilinmeli ona göre hareket edilmeliydi
sakın annenize acımayın geçmişe bakıp.
sonuçta kendi kararlarımızın sonuçlarına katlamak zorundayız her birimiz
Çok haklısınız, katılıyorum size

Kıyamam size. Ödemeyin kesinlikle, siz zaten elinizden geleni yapmışsınız. Artık yetişkin bir bireysiniz, kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz, annemize elbette bakarız ama bu yapılan sizi kullanmaktır. Bir olur iki olur da sizi anneniz belli ki bir evlattan ziyade banka gibi görmeye başlamış. Kararlı olun ve bu sırttan geçinmeye bir son verin, kendi hayatınıza yatırım yapın. Yıllarca fedakarlık etmişsiniz, yazık değil mi size, çok üzüldüm.

yıllarca fedakarlık etmişsin ve hala bu kadar olaydan sonra bile için rahat değil burada soruyorsun.. Allah yardım etsin senin gibi güzel yüreğe.
annen bence bi destekçisi olduğu için bu kadar açılıyor maddi anlamda. sende sakin ol yıpratma bu kadar kendini.daha yaşın çok genç belli ki. o da biraz olayların farkına varsin ki varmazsa da kendi bilir. senin de yoluna bakma zamanın
e peki bu durumda kardeşin ne durumda? o evlendi diye karışmıyor mu bişeye. onunda annesi ve o da az çok sırtlamalı bu durumu. evlenmiş olabilir ama senin de bi hayatın var

Hala kötü birisiyim diyorsunuz.cok çok iyi niyetlisiniz gerçekten...Evet aileniz market alisverisi faturalar vs ödemeniz normal ama bu kadarı abartı değil mi? Yine siz bilirsiniz tabiki.

O borç asla bitmez. Ayrıca sen kendi masrafını çıkartıyorken kendi tek başına ne yaparsa bukadar borç çıkarırki ?

Back