- 6 Aralık 2014
- 336
- 227
Canım bak illa polis olcam diyorsan ve şuanda okadar puan alamıyorsan bence anneni dinle 4 yıllık bi açıkoğretim oku, 4 yıl bitince kpss ye gir 60 puan üzeri alırsan POMEM de 6 ay eğitim görüp de polis olabilirsin . Tqbi mulakatları da başarman lazım takla koşu falan filan.. ANCAK BU ŞEKİLDE YAPARSIN CANIM SENEYE YGS DEN YUKSEK ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜP 1 YILINI HEBA ETME ... BEN GEÇEN SENE DAHA YUKSEK ALMIŞTIM MESELA ,SENİNDE SENEYE DAHA YUKSEK ALACAĞIN NE MALUM DİMİ CANIM ...inatlaşmak ve hırs da bazen iyi değildir anneni de dinle ama hayalinden ASLA VAZGEÇME
Devlette açıkögretim ve örgün mezunları eşittir KPSS vs gibi Sınavlarda o yüzden merak etme,açıktan tarih,felsefe,coğrafya edebiyat okuyabilirsin,sonra da 1 sene yada 8 ay formasyon al sen de öğretmen oluyorsun,öğretmenlik için KPSS girebiliyorsun.Pomem için de KPSS giriliyor zaten.aslında bir de ne var biliyomusunuz aklımda.pomem mülakatlarına başvuranlar arasında adamlar bi öğretmeni mi aralarına almak isterler bir açıköğretim mezununu mu.Bana tabiki de daha iyi olduğunu yani eğitim olarak kültür olarak öğretmenlik okuyanı tercih etmeleri daha yüksek ihtimal geliyo
Fotoğrafı atabilir misiniz acaba?kulaklarınızı tıkayın. duymayın. 150 binlerden 170 binlerden ilk 10 bine 20 bine çeken o kadar insan var ki. hatta bunu bir tanıdığıma göstermek için dershaneden fotoğraf çekmiştim, fotoğrafını atabilirim size listenin. umudunuzu kaybetmeyin. çalışın olur. lys bilgi sınavıdır, bilen yapar, çalışan yapar. emeğinizin karşılığını yüzde yüz alacağınız bi sınavdır lys.
Devlette açıkögretim ve örgün mezunları eşittir KPSS vs gibi Sınavlarda o yüzden merak etme,açıktan tarih,felsefe,coğrafya edebiyat okuyabilirsin,sonra da 1 sene yada 8 ay formasyon al sen de öğretmen oluyorsun,öğretmenlik için KPSS girebiliyorsun.Pomem için de KPSS giriliyor zaten.
Üniversiteyi bitirdikten sonra Alırsın zaten ÖSYM üniversitelerde kontenjan Açıyor ve sitesinden duyuruyor Üniversitelere başvuru yapıyorsun,1 senede olabilir 8 ayda olabilir ya da 6 ay gibi Süreyi tam bilmiyorum.Formasyon Alınca öğretmen oluyorsun ve KPSS girebiliyorsun.ya kusurabakmayın nolur bilmiyorum hiç.açıktan örneğin tarih okudum ben 4 yıl sonra mezun oldum bu formasyon nasıl alınıyor nedir.ayrıca 1 sene alınıyorsa 5 yıla çıkıyo bu iş..yaşım geçio
Okuduğun bolumle alakası yokki şartlarda herhangi 4 yıllık bir bolum mezunu diyolar... Ayrıca açıkoğretim daha zor . Mulakatlar önemli bolum önemli değil benceaslında bir de ne var biliyomusunuz aklımda.pomem mülakatlarına başvuranlar arasında adamlar bi öğretmeni mi aralarına almak isterler bir açıköğretim mezununu mu.Bana tabiki de daha iyi olduğunu yani eğitim olarak kültür olarak öğretmenlik okuyanı tercih etmeleri daha yüksek ihtimal geliyo