Canım ygs kaç puan aldın bende girdim ama lys ye girmiyecem evliyim örgun okuyamam
diğer konuna baktım polis olmak istiyormuş 225 te kalmışsın aslında güzel puanın polislik yerine besyo düşün bence polislik düşüncek kadar uygun fiziğin varsa besyo hayli hayli kazanırsın beden öğretmeni olursun, annene bakma bazen anneler acımasız olabiliyor ama herşey bitmiş değil.
Çokta kotu değil benden3 puan fazla almışsnygs den 225 aldım
Onlar oyle soyledikce sen daha cok hirs yap bazen susmak en guzel cevaptir cevabini kazaninca tokat gibi yuzune carparsinMerhabalar..okul konusunda sıkıntılarımla ilgili çok fazla konu açtım özür diliyorum sizi sıkmak istemem ama moralim gerçekten çok bozuk.Annemle konuşamıyorum erkek arkadaşım beni zaten anlamıyo,Buraya yazıp konuşmak istiyorum.Bugün ders çalışıyodum annem bana boşuna çalışıyosun kendini yoruyosun bırak artık sende biliyosun bide lys den kazanamayıp iyice moral bozcaksın diyo.Sen çok istiyodun diye ses etmemiştim ama olmucağını kazanamıcağını biliyodum dedi. Okadar zoruma gitti ki...İşe girmemi üniverste için artk uğraşmamamı istiyo
Bu sınava gerçek anlamda hazırlandı mı ? yoksa sadece çalışmak için mi çalıştın
Polisliğin taban puanları 2 senedir aynı ne Düşüyor ne çıkıyor 250.Çokta kotu değil benden3 puan fazla almışsnAma hemen hemen herkes duşuk almış taban puanlar düşer m.etme
Kimseyi dinlemeyin. Çalışın çalışabildiğiniz kadar. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız mutlaka.
225 üzerine okul puanıda eklenecek illa istanbul istiyorsan,istanbul Üniversitesi açıköğretim Fakültesi'nde tercihlerinin arasına yazabilirsin 2 yıllık ve 4 yıllık bölümleri mevcuttur,okulun web sitesini incele,yalnız parantez içinde uzaktan eğitim diye yazlar var onların harcı yüksek olur ona dikkat et aöf ile karıştırma.annemi duymayıp çalışıyim diyorumda bana okadar boşa kürek çekiyomuşum gibi hissettiriyo ki.İstanbul dışına 4 yıl gönderecek durumu yok onada hak veriyorum ama ben de okumak istiyorum.istanbul puanları çoOok yüksek. oofff
Demek ki o yüzden. Öyle olmasa böyle çalışmak için çalışıyosunzdur o yüzden böyle geliyodur dicektm ama nedeniniz belli. Kesinlikle lys ye çok iyi çalışmalısın. İstersen yapabilirsin. İlk önce beynini buna odakla . Bu arada hangi bölüm istiyosuncidden çalıştım.ama olmadı denemelerimde 300 altına düşmüodum. heyecan stres çok yaptım süreyi yetiştiremedim
Demek ki o yüzden. Öyle olmasa böyle çalışmak için çalışıyosunzdur o yüzden böyle geliyodur dicektm ama nedeniniz belli. Kesinlikle lys ye çok iyi çalışmalısın. İstersen yapabilirsin. İlk önce beynini buna odakla . Bu arada hangi bölüm istiyosun
Evet öyle ama birde okucagınız bölüme göre atanma riski var .2 yıllık da okuyabilirsin . Önü açık meslekler mesela . Yine de peşini bırakmayın hakkınızda hayırlısı olsun