- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi yenianne29
-
canım var gozukuyo ıns hayırlı haberler alırsın bı kac gun sonra tekrarla testı ıstersen yada kan ver kesın sonuç çıkar
canım 2 testte yanılır mi. ki acaba inşallah vardır :) çok ama çok mutluyum
Ne guzel canimm bende bekliyorum insallah bu ay olur 2 gunum kaldi cok sevindim senin adina:)inşallah canım Sağol gozyaslarim akıyor engel olamıyorum 1 senedir bekliyoruz inşallah olur ve herkeze Rabbim nasip etsin
Farkli belirtilwrin carmi canim bende umutluyum bu ay 3 gun obce kahverengi akinti geldi gerisi yokcanım 2 testte yanılır mi. ki acaba inşallah vardır :) çok ama çok mutluyum
yanılmaz canım bende de oyle olmuştu ılk sılık cıktı sonra koyulaştı rabbım sana sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ben kaybettım
Farkli belirtilwrin carmi canim bende umutluyum bu ay 3 gun obce kahverengi akinti geldi gerisi yok
inşallah Sağol allah razı olsun Rabbim en kisa zamanda verir inşallah üzüldüm kaybetmene herseyden bir hayır var dua ediyorum sizlerede kendimede
Amin canimm ben bile heyecanlandim senin icinbenim yumurtlamadan sonra göğüslerim şişti çok ve aciyorlar hala.
uyku eğilimi fazla bide kaşıkta batma.
çok sağol allah razı olsun iNsallah hamileyimdir sen ve isteyen herkeze rabbım versin meleklerini
amın canım ıns saol tabıkı nasıp deıl mıs doğumdan yanı ölü doğumdan sonra dun adet oldum 80 gun oldu ıns bundan sonra rabbım verır duaların ıcın allah razı olsun
Amin canimm ben bile heyecanlandim senin icin
Hep dilimde allahım bana ve isteyen herkeze ver boş bırakma kucaklarimizi çok bekletme Yarabbi diye dua ediyorum her akşam rabbım dualarimi duysun ben ve benim gibi herkeze versin inşallah
Ayy duygulandim ne guzel canimm insallah gobusunu tekmelediginide gorursun:)Sağol canım ben çizgiyi görünce hemen aglamaya başladım dün gece eşimle televizyon izliyorduk ilk kez elimi göbeğimë koydu dedim hayırdır sanki var gibi hissediyorum dedi dedim kaptırma kendini lütfen oda çekti elini.
Sanırım hissetti :) ama hemen soylemiyecem
test koyulaşsin hemen kan testi sonra sürpriz yapıcam
Ayy duygulandim ne guzel canimm insallah gobusunu tekmelediginide gorursun:)
inşallah Birtanem inşallah hamileyimdir o günleride görürüm
Canım çok sevindim inşalla bebişin seninlede ayy günlerimiz seninle yakın olacak desene
evet Birtanem ama korkuyorum test yanılır diye yarın sabahi edemem şimdi ben oyalancak bişi bulmam lazım.
:) ÇOK AMA çok heyecanlıyım.
Canım ilk 5 dk çıktıysa hamilesindir 10 dk sonradan çıkanlarda kesinlik olmuyor diye biliyorum içini ferah tut)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?