• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi oluyorum şimdi ben

??? belirtilerinizi bekliyoruz bakalım;)
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
darısı da başımıza...

Herkese çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizde hamileyiiiiiimmmmmmmmm diye yazarsınız buraya ;):anneadayı: belirtim hiç olmadı desem .. Yani gerçekten öyle çok belli bi belirtim olmadı sadece söylemesi ayıp gazım fazlaydı ve ayaklarımı sanki Ateşe sokmuşsun gibi yanıyordu onun dışında çok şükür ağrım bulantım başka birşeyim olmadı ;)) hamile değilken daha çok belirti yaşıyordum garip ama gerçek bu ;))

Herkese çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizde hamileyiiiiiimmmmmmmmm diye yazarsınız buraya :KK66::anneadayı: belirtim hiç olmadı desem .. Yani gerçekten öyle çok belli bi belirtim olmadı sadece söylemesi ayıp gazım fazlaydı ve ayaklarımı sanki Ateşe sokmuşsun gibi yanıyordu onun dışında çok şükür ağrım bulantım başka birşeyim olmadı :KK66:) hamile değilken daha çok belirti yaşıyordum garip ama gerçek bu :KK66:)

Ayy hayihayırlısı ile darisi bana yaa bende pazartesi yaptircam inşallah bnde hamileyimdir bendede belirti yok adet gecikmesinden baska ayy darısı bana

Slm kizlar ben araniza yeni katildimbenim bi sorum olcak yardimci olurmusunuz bana ben ekim ayinin 19 da regl oldum bu ay ise olmadim hamilelik belirtilerimde yok ama bazen ara ara kasigim agriyo gecio sizce hamile olabilirmiyim

Merhaba muZkakaO bnmde reglim 18-19 kasımdı 18 kasımda idrar testi yaptım negatifti kanda baktırmadım ve hala adet olmadım 3 aydır gecikmiyodu bnmde hiç adet belirtim yok çok heyecanlıyım :KK17::KK17::KK17: bnde salı yada çafrşamba test yapıcam inş hamileyizdir haberlerini bekliyorum :KK64:

Merhaba muZkakaO bnmde reglim 18-19 kasımdı 18 kasımda idrar testi yaptım negatifti kanda baktırmadım ve hala adet olmadım 3 aydır gecikmiyodu bnmde hiç adet belirtim yok çok heyecanlıyım :KK17::KK17::KK17: bnde salı yada çafrşamba test yapıcam inş hamileyizdir haberlerini bekliyorum :KK64:

Bende yrn yaptircam kesinlikle yazarim :) inşallah dediğin gibi hamileyizdir

Inşallah hamilesinizdir hepiniz kızlar belirti aramayın çünkü benim lekelenme lerin dışında nerdeyse hiç belirtim yoktu diyebilirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Herkese çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizde hamileyiiiiiimmmmmmmmm diye yazarsınız buraya :KK66::anneadayı: belirtim hiç olmadı desem .. Yani gerçekten öyle çok belli bi belirtim olmadı sadece söylemesi ayıp gazım fazlaydı ve ayaklarımı sanki Ateşe sokmuşsun gibi yanıyordu onun dışında çok şükür ağrım bulantım başka birşeyim olmadı :KK66:) hamile değilken daha çok belirti yaşıyordum garip ama gerçek bu :KK66:)
aynen

hepiniz için dua edicem kızlar Rabbim hepimize hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin yarın test yaptırıcam bakalım değerim ne çıkacak

Tebrik ederim yeni anne :) Umarım sağlıkla kucağına alırsın.Bende bu ay adetimi bekliyorum bugün olmazsam yarın test yapıcam bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında :)

Kızlar testi bugun tekrarladım 2. Gün diye değerim 267,69 çıktı bu Artış normal mi bide başka bi klinikte yaptırdım birşey olur mu .. Şimdi ben kaç haftalık hamileyim ki

kızlar desteğe ihtiyacım var bugun 5+3 olduk biz ve ilk kez doktora gittik karından ultrasonda gözükmedi kese doktorumda vajinal bakmak istemedi bi sıkıntı yok 10 gün sonra gel bebişimizi Görelim dedi sizler 5 haftalıkkenn gördüğünüz keseleri vajinal mi gördünüz karından mı :((

Canım benim ki 5+3 ken vajinal USG de görüldü karında görünmemesi çok normal henuz cok küçük boşuna canını sıkma bir haftaya kadar karindan görülür hale gelicek zaten

Selam kızlar bata 4 gün kala test yaptım 2 tane silik çıktı hemen 2 dk içinde fotoda belli mi bilmiyorum ama sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• 20141129_112129.jpg
    20141129_112129.jpg
    217,7 KB · Görüntüleme: 80
Back