- 21 Kasım 2014
- 15
- 24
- 3
- 40
- Konu Sahibi yenianne29
-
kızlaaarrrrr değerim 104,19 çıktı çok şükür hamileymişimmmm
Herkese çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizde hamileyiiiiiimmmmmmmmm diye yazarsınız burayabelirtim hiç olmadı desem .. Yani gerçekten öyle çok belli bi belirtim olmadı sadece söylemesi ayıp gazım fazlaydı ve ayaklarımı sanki Ateşe sokmuşsun gibi yanıyordu onun dışında çok şükür ağrım bulantım başka birşeyim olmadı ) hamile değilken daha çok belirti yaşıyordum garip ama gerçek bu )
Slm kizlar ben araniza yeni katildimbenim bi sorum olcak yardimci olurmusunuz bana ben ekim ayinin 19 da regl oldum bu ay ise olmadim hamilelik belirtilerimde yok ama bazen ara ara kasigim agriyo gecio sizce hamile olabilirmiyim
Merhaba muZkakaO bnmde reglim 18-19 kasımdı 18 kasımda idrar testi yaptım negatifti kanda baktırmadım ve hala adet olmadım 3 aydır gecikmiyodu bnmde hiç adet belirtim yok çok heyecanlıyımbnde salı yada çafrşamba test yapıcam inş hamileyizdir haberlerini bekliyorum
aynenHerkese çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizde hamileyiiiiiimmmmmmmmm diye yazarsınız burayabelirtim hiç olmadı desem .. Yani gerçekten öyle çok belli bi belirtim olmadı sadece söylemesi ayıp gazım fazlaydı ve ayaklarımı sanki Ateşe sokmuşsun gibi yanıyordu onun dışında çok şükür ağrım bulantım başka birşeyim olmadı ) hamile değilken daha çok belirti yaşıyordum garip ama gerçek bu )
Inşallah hamilesinizdir hepiniz kızlar belirti aramayın çünkü benim lekelenme lerin dışında nerdeyse hiç belirtim yoktu diyebilirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
hepiniz için dua edicem kızlar Rabbim hepimize hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin yarın test yaptırıcam bakalım değerim ne çıkacak
Kızlar 2 gün sonra yani bugun testi tekrarladım ama başka bi klinikte değerimkızlaaarrrrr değerim 104,19 çıktı çok şükür hamileymişimmmm
Silik.cizgi var gibi canim insallah hamilesindirSelam kızlar bata 4 gün kala test yaptım 2 tane silik çıktı hemen 2 dk içinde fotoda belli mi bilmiyorum ama sizce gebelik var mıdır
Selam kızlar bata 4 gün kala test yaptım 2 tane silik çıktı hemen 2 dk içinde fotoda belli mi bilmiyorum ama sizce gebelik var mıdır
Silik.cizgi var gibi canim insallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?