• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi oluyorum şimdi ben

yanılmaz canım bende de oyle olmuştu ılk sılık cıktı sonra koyulaştı rabbım sana sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ben kaybettım

inşallah Sağol allah razı olsun Rabbim en kisa zamanda verir inşallah üzüldüm kaybetmene herseyden bir hayır var dua ediyorum sizlerede kendimede

Farkli belirtilwrin carmi canim bende umutluyum bu ay 3 gun obce kahverengi akinti geldi gerisi yok

benim yumurtlamadan sonra göğüslerim şişti çok ve aciyorlar hala.
uyku eğilimi fazla bide kaşıkta batma.
çok sağol allah razı olsun iNsallah hamileyimdir sen ve isteyen herkeze rabbım versin meleklerini

inşallah Sağol allah razı olsun Rabbim en kisa zamanda verir inşallah üzüldüm kaybetmene herseyden bir hayır var dua ediyorum sizlerede kendimede

amın canım ıns saol tabıkı nasıp deıl mıs doğumdan yanı ölü doğumdan sonra dun adet oldum 80 gun oldu ıns bundan sonra rabbım verır duaların ıcın allah razı olsun

amın canım ıns saol tabıkı nasıp deıl mıs doğumdan yanı ölü doğumdan sonra dun adet oldum 80 gun oldu ıns bundan sonra rabbım verır duaların ıcın allah razı olsun

Hep dilimde allahım bana ve isteyen herkeze ver boş bırakma kucaklarimizi çok bekletme Yarabbi diye dua ediyorum her akşam rabbım dualarimi duysun ben ve benim gibi herkeze versin inşallah

Sağol canım ben çizgiyi görünce hemen aglamaya başladım dün gece eşimle televizyon izliyorduk ilk kez elimi göbeğimë koydu dedim hayırdır sanki var gibi hissediyorum dedi dedim kaptırma kendini lütfen oda çekti elini.
Sanırım hissetti :) ama hemen soylemiyecem
test koyulaşsin hemen kan testi sonra sürpriz yapıcam
Amin canimm ben bile heyecanlandim senin icin

Sağol canım ben çizgiyi görünce hemen aglamaya başladım dün gece eşimle televizyon izliyorduk ilk kez elimi göbeğimë koydu dedim hayırdır sanki var gibi hissediyorum dedi dedim kaptırma kendini lütfen oda çekti elini.
Sanırım hissetti :) ama hemen soylemiyecem
test koyulaşsin hemen kan testi sonra sürpriz yapıcam
Ayy duygulandim ne guzel canimm insallah gobusunu tekmelediginide gorursun:)

Back