- 11 Kasım 2010
- 433
- 5
-
- Konu Sahibi audreywaldorf
İlgi ve sevgi açlığı içinde olan benim gibi geliyo bana. 15 yaşındayım yani. Ama o yıllarca babam her istediğini yaptı her istediğini aldı , ben sevgi gösterdim etrafı gösterdi babam gösterdi. Kraliçe gibi el üstünde yaşıyo kadın.Naparsa yapsın gidiyorum sarılıyorum annem diyorum . Ama yok işte olmuyo. Tedavi işini çok yapmaya çalıştık kendini mükemmel dört dörtlük görüyo istemiyor. Babam 3 doktorla konuşmuş 3üde tedavisi yok demiş. hiçbiri onu tedavi etmek istemiyo zaten.Menapoz döneminde değil35 yaşında.
İçerde hala bağırıyo çok korkuyorum bana zarar vermesinden. Bugün babam 9.30a kadar yok , okula da gidemedim hhastayım. Çok korkuyorum.
İlgilendiğin için teşekkürler çok teşekkürler
esmer226 - bilmiyorum ama çok kırıcı bişey
siyah_ - değişiyo , aama genelde boş durmuyo dolap kapaklarını falan çarpıyoyada ağlıyo veya geliyo hıım napıyosun tembel falan diyo yada hakaret ediyo yada dalga geçiyo ( zayıf bi kız olmama rağmen basenlere bak ahahaah falan yapıyo) çok nadir de iyi oluyo ama o da bişey istiyceği zaman , bende tahammül edemiyorum zaten yalan olduğunu bildiğim için
puttanesca - alışmanın pek mümkün olduğunu zannetmiyorum , herannenin böyle bi dönemi olabilir ama bi dönem ? annemi tanıdığımdan beri böyle benden nefret ediyo
ve evet şuanda p.ç diye bağırıyo içerden
amazon kedi mesajını yeni görüyorum . Genetik hastalık olabilirmi sence ananemde öyle ?Yani annem kadar değil ama. görseniz canavar dersiniz. İlk tanıştığında elaleme çok iyi davranıyo sonra gerçek yüzünü gösteriyo falan.Yardım alabilceğimiz aile yakınımız malesef yok , teyzem ve ananem var ama ikiside yardım etmez .Baba tarafı uzakta şehir farkı. Zaten annem babamla aralrını bozmul.
Sence gerçekten doktor eve gelirmi? Akşam bukonuyu babamla konuşucam ?
İlgi ve alakan için çok teşekkür ederim sevgiler..
esmer226 - bilmiyorum ama çok kırıcı bişey
siyah_ - değişiyo , aama genelde boş durmuyo dolap kapaklarını falan çarpıyoyada ağlıyo veya geliyo hıım napıyosun tembel falan diyo yada hakaret ediyo yada dalga geçiyo ( zayıf bi kız olmama rağmen basenlere bak ahahaah falan yapıyo) çok nadir de iyi oluyo ama o da bişey istiyceği zaman , bende tahammül edemiyorum zaten yalan olduğunu bildiğim için
puttanesca - alışmanın pek mümkün olduğunu zannetmiyorum , herannenin böyle bi dönemi olabilir ama bi dönem ? annemi tanıdığımdan beri böyle benden nefret ediyo
ve evet şuanda p.ç diye bağırıyo içerden
öncelikle çok çok çok teşekkür ederim. Bana karşı duyarlı anlayışlı ve yardım sever davrandığınız için. Tabiki haberdar edicem sizi. Akşam babamla konuşucam yada sabah annem uyuyorken. Çok çok teşekkürler gerçekten. Kızınız sizin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı.
Siniri de biraz geçti telefonla konuşuyo şuan.
Bende artık annemi veya babamı düşünmek istemiyorum. Yaşıtım insanlar gibi küçük dertlerim olsun istiyorum. Sanki artık kendimi yaşımdan olgunmuşum gibi hissediyorum malesef.
Ben kendim psikoloğada gidiyorum , sorun bende mi diye.4. seansı yapıcaz adam bende bişey olmadığını fakat annemin böyle biri olduğuna alışmam gerektiğini söyledi. Bu
yüzden gidiyorum yani , onun üzerimdeki etkisini azaltmak için. neyse kafa ütüledim