• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi mutlu edemiyorum

Her ne kadar anne de olsa çocuğunuz anneden once gelmeli. Ona karsi sorumlusunuz. Olumsuz enerjinizi ona akrarmak haksizlik olur. Buyumeyen bir anne varsa ya caba harcayacak sizinle tekrae görüşebilmek icin ya da hepten yalniz kalacak. Her sey onun elinde.

Ağzınızla kuş tutsanız nafile, memnun etmek için daha fazla çabalamanız işe yaramayacak , sert ve acılı olması pahasına sınır çizmelisiniz.

Annenizi mutlu ediniz..Sayet annemde dedigim dedik caldigim duduk hala bebekmisiz gibi davranir.Ammaa ben annemi yerim o 60 lari bitirmis pamuk annem benim.Onun olmadigini dusununce her derdi her nazı kabulum.Özledim onu uzakta biraz :)

Bir an ablam acti bu konuyu diye okudum :) o sikayetcidir.Ben degilim memnunum hatta bi tane annemiz var diyorum.Ablamda bi hayli buyuktur esas bu muameleyi gorende o dur :)
Beni de bir ablanız gibi görün 😄 keske bizde de ortamı yumusatacak bi kardes olsaydı

Böyle davrandikca yıpranıyorum. Sana yaramadığımı gordukce kendimi yetersiz hissediyorum. Psikologa gitmeyi kabul etmezsen seninle gorusmeyi kesecegim. Bu halimden esim ve çocuğum olumsuz etkileniyor deseniz.
Olayların eşime yansıması annemi çok üzer, dediğinizi söylersem etkili olabilir belki

Her ne kadar anne de olsa çocuğunuz anneden once gelmeli. Ona karsi sorumlusunuz. Olumsuz enerjinizi ona akrarmak haksizlik olur. Buyumeyen bir anne varsa ya caba harcayacak sizinle tekrae görüşebilmek icin ya da hepten yalniz kalacak. Her sey onun elinde.
Çok haklısınız, bugun çocugun yanında tartıştık çocuk da etkilendi

Beni de bir ablanız gibi görün 😄 keske bizde de ortamı yumusatacak bi kardes olsaydı
En zoru bu iste ,benim durumum.Hepsi beni ariyor aglama duvarı oldum :)
Ben ona ablama hep diyorum ki ; kadin yaşlı hoşgör bi daha bu anları yasayacak bir annemiz olmayabilir.Kaybedersek cok ozleriz diyorum.

Haklisin kardes olunca arayi bulan hedefi degistiren biri oluyor.Ama yoksa da birbirinize tutunun denge muhakkak olacak

Çok haklısınız, bugun çocugun yanında tartıştık çocuk da etkilendi
Kıyamam ona :( mecbur degilsiniz annenize katlanmaya. Olgunlasmamis bir birey ve sırtınızda kocaman bir yuk olarak duruyor. Isterse küssün isterse hayirsiz evlat desin mesafe koyun. Yarin çocuğunuz büyüyüp de anne sen bana boyle yapmistin ilgi gostermemistim derse cok üzülürsünüz. Çocuklarımıza iyi bir cocukluk borçluyuz. Annelerimize hicbir sey borclu degiliz. Kendinizi sorumlu hissetmeyin annenize karsi. Kim ne derse desin dinlemeyin de. Ya tedavi olsun ya da mesafeli olun.

En zoru bu iste ,benim durumum.Hepsi beni ariyor aglama duvarı oldum :)
Ben ona ablama hep diyorum ki ; kadin yaşlı hoşgör bi daha bu anları yasayacak bir annemiz olmayabilir.Kaybedersek cok ozleriz diyorum.

Haklisin kardes olunca arayi bulan hedefi degistiren biri oluyor.Ama yoksa da birbirinize tutunun denge muhakkak olacak
Arayıp paylaşabileceğim biri olsa ona da razıyım ama o kadar yalnızım ki... esime de annemi şikayet etmek istemiyorum, kaldm böyle

Kıyamam ona :( mecbur degilsiniz annenize katlanmaya. Olgunlasmamis bir birey ve sırtınızda kocaman bir yuk olarak duruyor. Isterse küssün isterse hayirsiz evlat desin mesafe koyun. Yarin çocuğunuz büyüyüp de anne sen bana boyle yapmistin ilgi gostermemistim derse cok üzülürsünüz. Çocuklarımıza iyi bir cocukluk borçluyuz. Annelerimize hicbir sey borclu degiliz. Kendinizi sorumlu hissetmeyin annenize karsi. Kim ne derse desin dinlemeyin de. Ya tedavi olsun ya da mesafeli olun.
O kadar da borçsuz değiliz sanki büyütmüş etmiş sonuçta 😄 ama tabi benimki biraz fazla yaranma çabası olabilir o ayrı

Arayıp paylaşabileceğim biri olsa ona da razıyım ama o kadar yalnızım ki... esime de annemi şikayet etmek istemiyorum, kaldm böyle
Sakın !! Esine sakın.Aman annen veya ailenle ilgili ese veryansin etmek hayiflanmak katiyen olmasın.Bunu yaparsan anneni esinin gozunde itibarsizlastirirsin.O senin degerlin.

Annenle tatli tatli konus.Bende artik bir yetiskinim cocugum var etkileniyor annecim dersin.Babasina tartismalarimizi anlatmasindan korkuyorum dersin.

Annene bir kere bile of deme olurmu

O kadar da borçsuz değiliz sanki büyütmüş etmiş sonuçta 😄 ama tabi benimki biraz fazla yaranma çabası olabilir o ayrı
Dunyaya getirirken bize sordu mu? Bak ben boyle baskin karakterliyim, her seyine karisacagim, hep benim dediğim olacak, hep ilgi bekleyecegim diyip sizden riza alip mi dogurdu? Kendi annelik duygusunu yasamak istedi. Ve şimdi size psikolojik siddet uyguluyor. Iliskiniz toksik bir iliski. Hep asagi cekiyor sizi. Çocuğunuzun hayatından bile çalıyor. Butun bunlarin yaninda kendi keyfî eylemi bizi borclu kilar mi?

Sakın !! Esine sakın.Aman annen veya ailenle ilgili ese veryansin etmek hayiflanmak katiyen olmasın.Bunu yaparsan anneni esinin gozunde itibarsizlastirirsin.O senin degerlin.

Annenle tatli tatli konus.Bende artik bir yetiskinim cocugum var etkileniyor annecim dersin.Babasina tartismalarimizi anlatmasindan korkuyorum dersin.

Annene bir kere bile of deme olurmu
Çok haklısın, asla eşe anlatmakyok. O yuzden de içimde büyüyor ama olsun. Asıl sorun bence annemin beni yetişkin olarak görmemesi..

Dunyaya getirirken bize sordu mu? Bak ben boyle baskin karakterliyim, her seyine karisacagim, hep benim dediğim olacak, hep ilgi bekleyecegim diyip sizden riza alip mi dogurdu? Kendi annelik duygusunu yasamak istedi. Ve şimdi size psikolojik siddet uyguluyor. Iliskiniz toksik bir iliski. Hep asagi cekiyor sizi. Çocuğunuzun hayatından bile çalıyor. Butun bunlarin yaninda kendi keyfî eylemi bizi borclu kilar mi?
Değişik bi bakış açısı. Bu siteyi bu yüzden seviyorum birçok farklı pencereden bakmamızı sağlıyor

Tek cocuk olduğunuzdan kesin eminsiniz dimi :KK48: çünkü birebir benim annemi anlatmışsınız da
Maaalesef biz terapiste de götürdük götürüyoruz hatta günde 2 kere ilaçta kullanıyor pek bir etkisini göremedik

Bazi insanlar ilacla dahi tamamen duzelmez.Annem duzelmedi.Anı oteliyorsun o kadar.Karakterle ilgili bi hal bu.O yoneticek ve koruma ic gudusu bi hayli fazla malesef.

Kendini annene ispatlamak yerine ( o degismez) Sen kendi hayatına odaklanıp.Evde kurallarinin oldugunu cocuguna bir sey ogretirken ki kararliligini, bir yerin agridiginda hayiflanmadiginda, guclu hissettigini ona hissettir belli ki naifsin o da bunu biliyor.icten ice bunlar elbette yorar.

Bunu tersine cevir benim esim boyle :)) Arada gidip aglayip gizlice cozuyorum.Buraya ugruyorum KK uyeleriyle dertlesiyorum gidiyorumm

Back