Merhaba arkadaşlar. Annemi kaybettim. Biraz kendimi toparladım sizlerle paylaşmak istedim. Annemi kaybetmemin 2. günü eşimin halaları, yengeleri, kuzenleri şehir dışından baş sağlığına geldiler. Ben 37 haftalık hamileyim ve evimi temizleyip yemeğimi yaptılar. Kv bu insanları hic sevmiyor sebepsiz yere görüşmüyor ve eşimle bende görüşmeyeyim istiyor. Neyse onlar yemek yaparken kv geldi. Suspus oturuyor ufacık çocuklara anneleri mutfaktayken küfür edip duruyor. Neyse yemek odasına yemege geçtik. Anne yemek yiyeceğiz gel. Tokum dedi. Eşim çağırdı halası çağırdı tokum dedi. Biz hep beraber oturduk yemek yiyoruz o da salonda tek oturuyor. Sonra ayaklandı pardüsesini giyiyor eşime dedim annen gidiyor gitmesin dedim. Neyse kürtçe küfür ederek gitti. Bende sinirlendim zaten acim var 2 yıldır her şeye susuyorum kalktim. Dedim bir daha böyle yapacaksan benim evime gelme. Benim acım var ayakta zor duruyorum güçlü olmaya çalışıyorum dedim. Kızlar 37 haftalık gebeligimde bir kere bile bi ihtiyacın var mi kızım demeyen insan bu kadın. O günden beri ne geldi ne aradi kendisini haklı görüyor muhtemelen. Benim acım varken bunu nasıl yaptı. Benim için sessiz kalamaz miydi? Halalardan ziyade kalkıp kendisi bana yardımcı olamaz mıydı? 15 gün sonra sezeryan dogum yapacağım bu kadın ne hakla ne yüzle gelip benim yüzüme bakıp benim evladıma dokunacak...