Annemi en çok şimdi özlüyorum...

Seninde başın sağolsun burada benim gibi yaralı çokmuş.
ya inan ki hep geçer dedim sevgiliyiz nişanlıyız ama artık evleniyoruz hala ters işte... ben kulak asmıyorum artık nişanlım da bir an önce seninle evimize geçelim diyor o da sıkıldı ama annesi yapacak bir şey yok. Annem vefat etti iki ay sonra onlara tanışmaya gittim başın sağolsun bile demedi... Napayım artık belki biraz mesafe herkes için hayırlıdır. Kararında gideriz ara sıra artık. Babam üstü kapalı verdi ayarı zaten bir uçak mesafesi atar gelirim ona göre diye

Annem 50 yasinda , o bile annesi olurse olup bitermis oyle diyor, yasla alakasi yok vallahi annenin yoklugu dolmuyor.

Böyle babaya helal. Değerini bilin.
olmaz mı hiç... ben 23 yaşında kaybettim dışarıda bakıyorum 60 yaşında koca kadınların annesi yanında el ele kol kola torun torba görmüşler çok üzülüyorum öyle görünce içim sızlıyor ben niye bu kadar genç kaybettim diyorum. Herşeyime o kadar özeniyordu ki o kadar hazırlık yapmış keşke fiziken de yanımda olsaydı diyorum.

Ne güzel canım erkek arkadaşında farkında bizimki de öyle çocuğu da bıktırdı ailesi. Mesafe olması iyi olmuş bizimkinin ailesine kalsa aynı apartmanda ev tutsun istiyorlardı neyseki öyle olmadı :) hakkında hayırlısı olsuun inşallah canım

QUOTE="Pride_, post: 42453652, member: 513617"]Allah size de bolca sabır versin iyilerle karşılaştırsın hep.[/QUOTE]
Amin canım bilmukabele

amiin inşallah. kardeşin de mutlu huzurlu olsun yuvasında...

Allah gönlüne göre versin arkadaşım, annene de cennet mekanı versin inşallah.
Nişanlın yanında baban aslanlar gibi arkanda, kayınvalide de kim oluyormuş.
O da kalbinin kötülüğüyle kalsın.

Allah gönlüne göre versin arkadaşım, annene de cennet mekanı versin inşallah.
Nişanlın yanında baban aslanlar gibi arkanda, kayınvalide de kim oluyormuş.
O da kalbinin kötülüğüyle kalsın.
amin inşallah...

Canım öncelikle Allah annecigine rahmet eylesin.kv takma kafana size zararii olmasında varsın soğuk dursun.sen esinile ilerde cocuklarinla yuvanda mutlu olursun ınş.besni anlıyorum benimde babam yoktu okula başlarken mezun olduğumda hiç bir doğum günümde düğünümde doğumumda malesef yoktu kader .ama çok şükür annem yanımdaydı.senin de bak ne kadar ilgili baban var Allah onu başından eksik etmesin ınş .herşey gönlünce olsun canım.

Baban ne kadar iyi bir insanmış. Allah razı olsun ondan. Başın sağolsun.
Benim de babam yok.1 yıl oldu. 59 yaşındaydı. Her ölüm erken ölüm ancak sıralı kavramına ters olunca gerçekten can yakıyor. Yerine kimseyi koyamazsın, o boşluk hiç dolmaz, hatta daha çok açılır böyle zamanlarda. Özlersin ama çare yok. Rüyalarda buluşuyorum ben. Rüyamda babamı çok özlediğimi söylüyorum. Bilinçaltıma o kadar işlemiş yani.
elden bir şey gelmiyor.Allah'ın takdiri diyorsun. Dua ederek, bol bol dua göndererek anneni sevindirebilirsin.
Kvalideni takma emin ol %99 u öyle.

canimsin.. kiyamam anneye her an ihtiyaç duyuyoruz. ama sanslisin ki böyle bir baban var.Allah yolunu açık etsin

anne özlenmez mi hiç??

maşallah babana inşallah baba evinde güldüğünden daha çok gülersin yeni yuvanda... küçücük meleklerin olur ve onlara anneni anlatırsın

Canim benim oz annenin yerini kimse tutamiyor maalesef su an benim annem hayatta ve konusma yetisini kaybetti dertlesecek kimsem yok O nun gibi kimse sevemez beni benimde kayinvalidem soguktur bir kizim oldu ve O na sarildim.Anliyorum Seni Allah babana uzun omur versin maalesef degistiremezsin kayinvalideni cok dusunursen cok uzulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…