annemi çok üzdüler...

ayyy banada gecen gun biri dedi..bu dunyada isin is dedi...

ya anlamiyorum bu insanlari..sizler sabahleyin sut kokulu yavrunuzu birakip ise gitmiyorsunuz..sicacik yataginizdan cikmiyorsunuz..uykunuz geldiginde uzanip dinlenebiliyorsunuz…yani anlamiyorum Allahtan belanizimi istiyorsunuz diyesim var boylelerine…

calismak kotu birsey degil asla ama herseyinde bir bedeli var…yani yan gelip yatip ayni seylerie sahip olamazsin..bu da bir gercek….

Gercekten para konulari benide oldum olasi korkutur…kardeslerin arasini acmaya..gerci aranin acilmasi icin illede paraya gerek yok ama…

annem çalışmasa bizim durumumuzda sımdıkı gıbı olmaz onlar evde yan gelıp yatıyolar annem calısıyo ama ıyı yasıyo dıye kıskanclık... demek herkeste oluyomusss..
Anlamıyorum bu teyzeler neden böyle yaparlar zaten,benim de babam olunce annem çalışıyordu teyzemler demiş bizim için ne uğraşıyorsun okutmakla ver konfeksiyona çalışsınlar tobe yarabbim nitekim okuduk üniversite bitirdik anamizada bakıyoruz çok şükür.hem bir faydaları yok hemde başkasının hayatına burunlarını sokmazlar mi

oooo öyle denir mi hiçççç benim teyzelerim byeğenlerinin yanı benım ve kardesımın kotulugunu asla ıstemezlerr. ama yeri gelır bızı bıle kıskanırlar. bı kaç sene evvel cok varlıklı biriyle çıkıyodum ona bıle hasetlenmişti ya yegenınım ben senın ama onun derdi annemşn varlıklı dünürleri olup onlarla gorusmeyecegını dusunmelerı. ılgıncc. bana hatta arada dıyo sakın ararsa falan barısmaaa. ok teyze dıom anladık derdini senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…