- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
- Konu Sahibi MissPeaceful
-
Selam kizlar.. bu da dert mi diyebilirsiniz ama su aralar kafama fena halde takmis durumdayim.. annemle aramiz cok sukur cok iyidir herseyi konusuruz ama konu benim sevgilim evlenmeme gelince kiziyor o konularda hic konusmak istemiyor daha kucuk diyip duruyor herkese.. 23 yasindayim ne kadar kucuk sayilirim bilmiyorum ama neyse :)
Ben yurtdisinda oturuyorum sevgilim de turkiyede yasiyor. tam 4 senedir iliskim devam ediyor.. cok cok sevdigim sevgilim ovmek gibi olmasin cok iyi biri namaz kilan, efendi, durust ve cokta saygili biri.. eminim annem tanisa cok sever.. anneme soylemek istiyorum artik ama tepkisinden cok korkuyorum. hem o konularda konusmayi sevmez kizar hemde turkiyeden oldugunu hele benim evlenince oraya gitmek istedigimi duyarsa cildirir buyuk ihtimalle..
nasil yapsam ne yapsam bilemedim belki bana yardimci olabilirsinizsizler annenize nasil actiniz bu konuyu?
birgün elbet evleneceksin ki,yaşıtız 3 yıldır evliyim
artık tanışsın annende tepki versede alışacaktır ..
mutlu ol inşallahh .. korkma sevginin arkasında dur ..
anneme açmak mesele değildi de babama açana kadar göbeğim çatlamıştı ama sandığımdan kolay ve güzel oldu sonuç..
eğitiminizi tamamladıysanız iş hayatına atıldıysanız 23 erken gelmez sanırım anneye..
ama türkiyeye dönme konusu tabi annenizin ne düşündüğüne bağlı..
yurtdışında evlenip yaşamanızla ilgili çok ısrarcı ise biraz zorlanabilirsiniz..
ama anne-kız bir şekil tatlı dille sevgilinizi tanıyıp sevdikçe çözülmeyecek gibi bir durum değil gibi geldi..
Anne al bu sevgilim dedim. tanıştılar.hiç düşünmedim öyle. bilmem ... ama senin durum farklı.
En etkili çözüm anneni sevgilinle yüz yüze tanıştırman gerek evinde dışında tanıştır , nezih bir ortamda
Selam kizlar.. bu da dert mi diyebilirsiniz ama su aralar kafama fena halde takmis durumdayim.. annemle aramiz cok sukur cok iyidir herseyi konusuruz ama konu benim sevgilim evlenmeme gelince kiziyor o konularda hic konusmak istemiyor daha kucuk diyip duruyor herkese.. 23 yasindayim ne kadar kucuk sayilirim bilmiyorum ama neyse :)
Ben yurtdisinda oturuyorum sevgilim de turkiyede yasiyor. tam 4 senedir iliskim devam ediyor.. cok cok sevdigim sevgilim ovmek gibi olmasin cok iyi biri namaz kilan, efendi, durust ve cokta saygili biri.. eminim annem tanisa cok sever.. anneme soylemek istiyorum artik ama tepkisinden cok korkuyorum. hem o konularda konusmayi sevmez kizar hemde turkiyeden oldugunu hele benim evlenince oraya gitmek istedigimi duyarsa cildirir buyuk ihtimalle..
nasil yapsam ne yapsam bilemedim belki bana yardimci olabilirsinizsizler annenize nasil actiniz bu konuyu?
Annem ilk buluşmaya gittiğimde dahi biliyoru erkek arkadaşımı canım.
Biz nişan kararı alınca bizede çok erken olmaz vs dedi ama sonunda oldu.
Hemde tahmin ettiğim kadar zorda olmadı.
Hem nişanlımın mesleği dolayısıyla tayinimiz çıkacak belki annemden uzak kalacağım, oda bunun bilincinde ama sen istediğin sürece 1 olmaz der 2 olmaz der 3. de kabul eder
ah insallah canim ya cok saol..
guya bugun soylicemmm ama nasil soylicemm elim ayagim titriyo valla..
ama bugun soyledim soyledim yoksa bidaha zorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?