• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme sevgilim olduğunu söyleyemiyorum...

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
temmuzda 21 yaşında olucam artık ama annemden hala bazı konularda tırsıyorum tırsmak bazen iyidir...Saygımdan düşündüğümden korkuyorumdur..Erkek arkadaş meselelerine çok karşıı kendisi 27 yaşında görücü usulü evlilik yapmış etrafımızdakiler
şuaralar haddinden fazla erken evlenip çocuk sahibi olmuş olsalar bile tasvip etmiyorum tabikii zamanı gelmeden ama erkek arkadaşım var deyince geç kaldın ne kadar koca meraklısısın oluyor ki böyle bişeyi en fazla şaka olarak söylemişimdir..:kızgın:
lafın kısası 4 seneden beri bir erkek arkadaşım var onun sülalesi beni bilir benimde annem
dışında herkes bilir..cüzdanımda resmini görüyo görmezlikten geliyo daha bir çok şey..Birşey söylemeye kalksam sesini yüükseltiyor hemen zaten laf ağzıma tıkanmış oluyor Ya bende artık annemin en azından sevgilim olduğunu bilmesini istiyorum..
Çocuk değilim kii onun istediği benimde onun yaşlarında ve ilk konuştuğumla evlenmem
ya arkadaşlar ben annemle nasıl konuşabilirim ne söyleyebilirm
Arada erkek arkadaşım hakkında saygıyı elden bırakmadan konuşmak istiyorum dertleşmek istiyorum :1no2:
Çok samimi bir arkadaşımın annesine imreniyorum valla
nedeni ise çok anlayışlı herşeyi gerektiği gibi yapan bir insan arkadaşımın sevgilisiyle tanışmıştı mesela..Arkadaşım sevgilisinden bahsedebiliyodu annesine..
Çok şey mi istiyorum sizce??

bence çok şey istemiyorsun.
annen erkek arkadaşın olduğunu biliyor cüzdanında resmini görüyor ama bu konuda konuşmuyor.
21 yaşında birinin erkek arkadaşı olması normal bence.hele ki şu devirde.
17 yaşından beri arkadaşın demekki.konuşabilen akıl alsan daha iyi olur tabii ama bazı anneler bu konular konuşulursa yüzgöz olunur düşüncesinde.
bence anne benim erkek arkadaşım var başkasından duyma benden duy diye konuya gir.
benim o yaşta kızım olsa bilmek isterim kesin.
kolay gelsin

anneni oturt canım ve seni dinlemesini iste
ondan sana yardımcı olmasını beklediğini desteğini istediğini belirt
en azından sen içindekileri dökmüş olursun
seni dinlemez görünür belki susturmakta ister ama
sen devam et zamanla alışır annen senle paylaşım yapmaya
sen geri durdukça o kaldığı kalıplardan çıkamaz
bu zinciri kırma görevi senin

Bir kaç kere üstü kapalı söyledim bu sefer herşeyde yüzüme vuruyo cephe alıyo bana
en basiti kankimle saçma sapan yüzünden arkadaşlığımız bitti ortak aldığımız bir abiyeyi ortak amladığımızı idda ediği için annem xx sana tekmeyi vurdu işte diyo hemen
ama ona yapılanlar gözünde hiç yok çok sinirlerim bozuluyo hep küçük düşürüyo işte bundan korkuyorum :kızgın::1no2:

canım annene hiç kızma bence annen herşeyin farkında ve senle bu konuda yüz göz olmak istemiyor.bencede doğru olanı yapıyor.

canım bende bir anneyim daha kızlarım küçük ama açıkcası ben kızlarımın 16-17 yaşında erkek arkadaş edinmelerini istemem tam aksine derslerine odaklansınlar böyle şeylere kafa yormasınlar isterim.
herşeyin bir zamanı var ve zamanı geldiğinde benden gizli ilişki yaşamalarınıda istemem haberim olsun herşeyden isterim ama senin annenin tercihi farklı olabilir.yinede anlatmak istiyorsan anlat ama ciddiysen ilişkinde anlat bence

annen biliyo canım belli ki ama yüz göz olmak istemediğinden bu konuyu açmıyo sana.
sakin bi anında anlatabilirsin dinlemezse de sen söylemiş olursun en azından.

Hehhe ben 43 yaşındayım hala tırsıyorum annemden. Halbuki manyak biriyim ama tırsarım hala bu yaşımda.
Yardımcı olmak isterdim ama kelin ilacı olsa başına sürermiş.

anneden tırsılmaz mı:bbo:aynen bende 41 yaşındayım ama hala bazı konularda annemden tırsarım...:1ninca:kızacağını ve tepki göstereceğini bildiğim şeyleri ona duyurmamaya çalışırımfisfisfistabiiki beni dövecek hali yok...ama ya davranış yolu ile yada çene kuvveti ile beynimin etini yer...(artık kızma derecesine bağlı)...eşim dalga geçer bazen benimle..annene söyleceğim diye bende babana söyleceğim diye dalga geçerdim...ama şubatta kaybettik rahmetli oldu...(eşimde 53_54 yaşında yani)...yani yaş kaç olursa olsun ve nitelik olrak kendine yeterli ve ayakta bir insanda olsan anne_babadan yeri gelince tırsar insan:1ninca:tabii bu tırsmanın sebebi korkudan ziyade saygıdırbuyrunnnnnnnnn

anneden tırsılmaz mı:bbo:aynen bende 41 yaşındayım ama hala bazı konularda annemden tırsarım...:1ninca:kızacağını ve tepki göstereceğini bildiğim şeyleri ona duyurmamaya çalışırımfisfisfistabiiki beni dövecek hali yok...ama ya davranış yolu ile yada çene kuvveti ile beynimin etini yer...(artık kızma derecesine bağlı)...eşim dalga geçer bazen benimle..annene söyleceğim diye bende babana söyleceğim diye dalga geçerdim...ama şubatta kaybettik rahmetli oldu...(eşimde 53_54 yaşında yani)...yani yaş kaç olursa olsun ve nitelik olrak kendine yeterli ve ayakta bir insanda olsan anne_babadan yeri gelince tırsar insan:1ninca:tabii bu tırsmanın sebebi korkudan ziyade saygıdırbuyrunnnnnnnnn

Ben bu yaşta hala sigara içtiğimi bile söyleyemedim. Gizli gizli içiyorum. Eşimde bazen istediği bir şeyi yapmazsam, annene söylerim diye tehdit ediyor. Yani yeni bir kulup açalım "anneden tırsanlar kulubü" diye.

21 yaşında genç bir hanımsınız,tabiki erkek arkadaşınız olacaktır,
anneler kızlarının büyüdüklerini hiç kabullenmezler,
gözlerinde hala çocukturlar çünkü,bir zarar gelmesin,üzülmesinler diye,
istemeseler de, çoğu şeye karşı gelirler..ama madem arkadaşınızla cidisiniz
annenizle oturup önce anne kız gibi konuşun,
olayın ciidiyetini annenize anlatın,eminim ki,
eğer doğru kişiyse gerçekten size destek olacaktır ama
ne olursa olsun her anne konu erkek arkadaş olunca
aşırı rahat davranamaz kızına..onun için belki sizin için zor olacak ama
annenizin penceresinden bakmayı deneyin,siz daha iyi tanıyorsunuz çünkü ve
en uygun zamanda da konuşun derim...
sevgiler...

21 yaşında genç bir hanımsınız,tabiki erkek arkadaşınız olacaktır,
anneler kızlarının büyüdüklerini hiç kabullenmezler,
gözlerinde hala çocukturlar çünkü,bir zarar gelmesin,üzülmesinler diye,
istemeseler de, çoğu şeye karşı gelirler..ama madem arkadaşınızla cidisiniz
annenizle oturup önce anne kız gibi konuşun,
olayın ciidiyetini annenize anlatın,eminim ki,
eğer doğru kişiyse gerçekten size destek olacaktır ama
ne olursa olsun her anne konu erkek arkadaş olunca
aşırı rahat davranamaz kızına..onun için belki sizin için zor olacak ama
annenizin penceresinden bakmayı deneyin,siz daha iyi tanıyorsunuz çünkü ve
en uygun zamanda da konuşun derim...
sevgiler...

İlgine gerçekten çok teşekkür ederim..Evet bende aynen sizin gibi düşünüyorum ama
şimdi anneme konuyu açsam bu yakında evleniyo gözüyle bakıcak çok eminim...
Benim annem 8 kız bir erkek kardeş ve kız kardeşleriyle o kadar samimi ki...
Neyse toplanınca açıyorum konuyu bütün teyzemler biliyo annemde duyuyo ama duymazlıktan geliyo yada konuyu çarpıtıyo..Telefonda resmi görüyo ama bu kim diye sormuyo..teyzemlerle ne zaman bir araya gelsek artık erkek arkadaşımla ilgli konu açıyorum ki bu şekilde alışsın çünkü onların onayladığı şeyi annemde onaylar..İçlerinden 2 tanesi ne sevgilisi yaşın küçük dese katılır normal şeyler doğaldır dese gene katılır..
Öyle biri işte benm canım anneciğim..:delphin:

Neyine tırsıyorsun bence anne kız arasinda boyle ucurumlar hic saglikli gelmiyor annem benim herseyimi bilirdi bekarken oyuzdende cok guvenirdi .. kısıtlamazlardıda oyuzden
Oturup birlikte kız arkadaş gibi konusmanın tadı başka -.- korkuyla saygı olmaz

Sanırım annen daha önce erkek arkadaşı olan genç kızları yada akrabayı kınadıysa sanada yakıştırmak istemiyordur beyninde tabuları var ve kuş gibi kafasını kuma gömüyor , bence artık gerçekleri görmesi ve senide akıllaca yönetmesi gerek çocuklar çocuk kalmıyor , büyüdükçe sorunlar da değişiyor annende zamanla hareket etmiyor , bir hayal dünyasında yaşamayı seçiyor artık onu uykudan uyandır bence

Back
X