- Konu Sahibi kumralimkumral
arkadaşlar yazılarınızı okudum da sizi çok iyi anlıyorum.maddiyat bi yandan,anneme nasıl söylerim sıkıntısı bir yandan eeee böylede göğüsün olmadan da gezilmiyo hiç bişey yakışmıyo.bende bi yerden başlayım dedim.ama 21 yaşımda karar verdm o zaman öğrenciydm anneme o zamanlar söyledm.olacam falan diye yanında öellikle sütyensi gezdim,sadece sütyenle güzle durabilecek çamaşırlrı sütyen olmadan giydim baktı ki çok kötü duruyo annemde bekleyelm biraz daha olmazsa ameliyat olursun dedi.3 sene sonra maaşa geçer geçmez ameliyat oldum.benim doktorum rizede kızlarr yaaa benim için büyük nimetti keşke gezici olsa olmak isteyen herkesi ameliyat edebilse. herkesiiiiiiiiçok moralim bozuldu canım ya o kadar maddi durumumuz olsa özelde yaptırırız , küçültme yi yapıyorlar büyütmeyi yapmıyorlar. Bizlerinde psikolojisi bozuk Yağmur 182 nickli bir arkadaşımız vardı o devlet hastanesinde uygun bir fiyata yaptırmıştı Ankara' da yanlış hatırlamıyorsam, ona sorcaktım ama mesaj atamıyorum. Bilgisi olan var mı kızlar