• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme Nasıl Söyleyeceğimi bilmiyorum :(

bence cekinmeden soyle, buarada kucuk gogus buyuk goguslerden cok daha iyidir. en azindan saglik sorunlarin olmaz. gerci sen normal boylarda istiyorsun anladigim kadariyla (kimisi abartiyorda bu slikon olayini)

izin vermezse ona gore dusunursun ne yapacagini :9:

bence cekinmeden soyle, buarada kucuk gogus buyuk goguslerden cok daha iyidir. en azindan saglik sorunlarin olmaz. gerci sen normal boylarda istiyorsun anladigim kadariyla (kimisi abartiyorda bu slikon olayini)

izin vermezse ona gore dusunursun ne yapacagini :9:

evet canım normal büyüklükte olsun istiyorum, en azından giydiğim yakışsın gönül rahatlığıyla gezeyim istiyorum :14: birde gerçekten insanlar çok düşüncesiz olabiliyor ben etrafımdaki bazı insanlardan duyuyorum göğsün küçük bilmem ne diye , hiç anlam veremiyorum bu kadar kırıcı nasıl olunabilir :19:

kızlar ufak değilim yaşım 23 , anneme nasıl söyleyeceğim diyince ufak olduğum kanısına varılmış olabilir. Annem biraz evhamlıdr ve panik yapar birinde söyledim göğüslerim küçük falan diye benimde öyleydi büyür dedi başkada bişey yok :(
evet canım çörek otuyla falan masaj yaptım dolgunlaşıyor falan ama çoğu geçici yöntem ve 1 cm 2 cm gercekten sabretmesi zor :(
ufaktan ufaktan çıtlatıyım ağzını arayım bakıyım ne dicek :26:

valla canım 27 yasındayım,annem pimpirikten ölür hatta evlenmeden yaptırma,anne olcaksın büyüecek diye ısrar ederdi..anneme doktorlarla görüstügümü söyledigimde cok bozuldu,ne gereği var,kime begendireceksin kendini diye kızdı:)...ama ben yıllardır dertli oldugum için,hiç umursamadım yorumlarını,kararlılıgımla ikna ettim..
Benim ablam bile saçmalama diyodu..
Canım meme olayı dişiye dişi oldugunu hissettiren en önemli şey...neden eksik olalım ki?bence derdini ısrarla söyle

kızlar anneye soylemek cok kolay bence.gogus bıraz genetık olayı oldugu ıcın muhtemelen annelerımızınkı de kucuktur zaten.onlarda kadın oldukları ıcın bunun sıkıntısını bılırler.ama babalar cok zor.babasına soyleyebılen arkadaslar ne sekılde soyledıklerını yazarlarsa bızı de aydınlatmıs olurlar

Genelde kızlar baba tarafına benzedikleri için annelerinki küçük olmayabiliyo..valla benim annem masallahı var..o yüzden hiç anlamıyodu beni..

evet canım haklısın, anneminki de küçük, bıraz kılolu göbegı var baya , kılolu oldugundan göğüsleri biraz büyük ama vücuduna oranla küçük, bazen kendiside belırtıyoda, konu kızları olunca endişeleniyor sanırım:31: bir kaç gündür kuzanımdeyım ama yarın eve gıtcem bakalım çıtlatcam yine, bide tedirginim tamam dese doktor araştır günü al derken baya zaman gececek yaza denk gelıcek napıcam bılmıyorum, off off ne sıkıntılııı:31:

evet canım normal büyüklükte olsun istiyorum, en azından giydiğim yakışsın gönül rahatlığıyla gezeyim istiyorum :14: birde gerçekten insanlar çok düşüncesiz olabiliyor ben etrafımdaki bazı insanlardan duyuyorum göğsün küçük bilmem ne diye , hiç anlam veremiyorum bu kadar kırıcı nasıl olunabilir :19:
takma canim bu kadar insanlarin ne dedigine. gerci millete neyse senin gogsunden :53:
yakin bir zamanda cocuk dusunuyorsan, istersen onu bekle. cunku cocuk emzirildigi zaman filan bayag bi degisiklik oluyor goguste. gogus estetiginde gogsude ayni anda topluyorlar mecburen. aslinda slikonlu sutyenler filan var. ama ne kadar rahat edilir bilemiyorum.

Son düzenleme:
keske benmde kucuk olsa gögüslerim::::::(okadar zorkı anlatamam o ıgrenc sapık bakıslar,istediginini giyememek,agrılar cabası:(

takma canim bu kadar insanlarin ne dedigine. gerci millete neyse senin gogsunden :53:
yakin bir zamanda cocuk dusunuyorsan, istersen onu bekle. cunku cocuk emzirildigi zaman filan bayag bi degisiklik oluyor goguste. gogus estetiginde gogsude ayni anda topluyorlar mecburen. aslinda slikonlu sutyenler filan var. ama ne kadar rahat edilir bilemiyorum.

Canım malesef bir süre sonra kulak tıkayamıyorsun :31: Çocuk konusundaysa bekarım.Evleneyim, çocuk yapayım en az 5 sene beklemem lazım :26: bense bir an önce yaptırıp , özgüven sağlamak istiyorum :14: çok teşekkür ederim fikrin için

Kızlar, eğer aklınızda göğüslerinizin küçük olduğuna dair bir soru işareti mutsuzluk varsa hemen yaptırın!!!! Ne gerek var ya mutsuz olmaya. Kadınların göğüslerinden gözlerimi alamıyorum resmen eksikliğini hissediyorum. Birkaçkez çok yakın arkadaşlarımınkine dokundum meraktan. Nasıl birşey diye... :59: ne gerek var bunları yaşamaya...

Ben henüz yaptıramadım çünkü ilk başta silikonun bu kadar yaygın, doğal oladuğunu bilmiyordum adınlar kulübü ile tanışana kadar. Öğrendiğimde de bebek kararı vermiştim. Yani bundan bir 6-7 ay önce.. Şuan tek engelim bebek planı. Ama bebekten sonra kimse beni tutamaz... Derhall... İlk iş...

Önve bebiş sonra memiş.. :27:

Annenize kararlı bir şekilde anlatın. Gerekirse psikologdan yardım isteyin. Çünkü olayın çok ciddi bir psikolojik boyutu var. ,

Babalara hiç söylemeye gerek yok bencede. Kendisi anlasın yada anne anlatsın...

evet evet bencede babalar bılmemeli ama..işin içinde amliyat var.sir yaptırıp da anneye söyleyip babaya söylememeye benzemez ki bu :)

Kızlar, eğer aklınızda göğüslerinizin küçük olduğuna dair bir soru işareti mutsuzluk varsa hemen yaptırın!!!! Ne gerek var ya mutsuz olmaya. Kadınların göğüslerinden gözlerimi alamıyorum resmen eksikliğini hissediyorum. Birkaçkez çok yakın arkadaşlarımınkine dokundum meraktan. Nasıl birşey diye... :59: ne gerek var bunları yaşamaya...

Ben henüz yaptıramadım çünkü ilk başta silikonun bu kadar yaygın, doğal oladuğunu bilmiyordum adınlar kulübü ile tanışana kadar. Öğrendiğimde de bebek kararı vermiştim. Yani bundan bir 6-7 ay önce.. Şuan tek engelim bebek planı. Ama bebekten sonra kimse beni tutamaz... Derhall... İlk iş...

Önve bebiş sonra memiş.. :27:

Annenize kararlı bir şekilde anlatın. Gerekirse psikologdan yardım isteyin. Çünkü olayın çok ciddi bir psikolojik boyutu var. ,

Babalara hiç söylemeye gerek yok bencede. Kendisi anlasın yada anne anlatsın...
Bencede kızlar, Anneler öğrenince babalar zaten öğreniyor :1: En azından bizim evde öyle . Böyle hassas bir konuda , anneler de onay vermişse babaların tepki vereceğini sanmıyorum . Umarım:1:

Kızlar merhaba , 2aydır sürekli takip ediyorum meme estetiği bölümündekileri.Çok imreniyorum ama hem maddiyat hem de anneme nasıl açıklayacağımı bilemediğimden iç geçirip mutsuz olmakla kalıyorum :14: Anneme nasıl söylemeli nasıl ikna etmeliyim bilmiyorum :( Bide olursam devlet hastanesinde olabilirim ? bununla ilgili de fikirlerinizi paylaşır mısınız ? şimdiden teşekkürler :58:

canımcım benim yiyenim hacettepede hemşire bende ona sormuştum yapıyolarmış ama nerdeyse fiyatı özelle aynıya denk geliyo bide prof lar özel hastaneye götürüyolarmış yani fiyat aynı oluyomuş devlet hastanesindede genelde asistanlara yaptırıyolarmış bende korktum güzel olmaz diye.Ankara hastanesındede kutlu sevin var oda 4000 tl dedi.

canımcım benim yiyenim hacettepede hemşire bende ona sormuştum yapıyolarmış ama nerdeyse fiyatı özelle aynıya denk geliyo bide prof lar özel hastaneye götürüyolarmış yani fiyat aynı oluyomuş devlet hastanesindede genelde asistanlara yaptırıyolarmış bende korktum güzel olmaz diye.Ankara hastanesındede kutlu sevin var oda 4000 tl dedi.

çok moralim bozuldu canım ya :14: o kadar maddi durumumuz olsa özelde yaptırırız , küçültme yi yapıyorlar büyütmeyi yapmıyorlar. Bizlerinde psikolojisi bozuk :50: Yağmur 182 nickli bir arkadaşımız vardı o devlet hastanesinde uygun bir fiyata yaptırmıştı Ankara' da yanlış hatırlamıyorsam, ona sorcaktım ama mesaj atamıyorum. Bilgisi olan var mı kızlar :50:

bu 88 göğüs üstü ölçün dimi canım ? göğüs altın kaç peki mesela benimde göğüs altı 78 göğüs üstü 88 10 cm yani fark :31:

:53:aynısıııı ben de küçük göğüs kategorisini girmiyorum sanıyordum:60::60::18::18::18:
ben memnunum ama yaa yinede:18: silikonlu tütyen takıyom iyi oluyo:60:

annenden niye korkuyorsun kı bu kadar arkadaş gıbı degılımısınız birşey olmaz söyle gıtsın olumsuz bır yanıt alırsan yalvarırsın ne olacak birde gögüslerin çokta ufak değilmiş yanı 88se devlet hastanesınde olma derim ne olur ne olmaz para bırıktır özelde oll

Son düzenleme:
ben evliyim. evli olmama rağmen anneme söylerken çok çekinmiştim. ne diyecek diye. çünkü annem sağlıkçı... şu şekilde olmuştu tam olarak..

anne ben kendime bişey yaptırmak istiyorum.
- Hayır! dövme yaptıramazsın!!!
yok o değil..
-hayır! piercing taktıramazsın...
yok o da değil..
- ???
Silikon
- Hııı, o mu? onu yaptırabilirsin...

bende çok şaşırmıştım. ama tam olarak bu şekilde gelişti.
Anneminde göğüsleri küçük. Sanırım kendisi de aynı sıkıntıyı çektiği için beni anlayışla karşıladı. Bu arada doğumdan sonra göğüs büyümesi diye bişeyyokmuş. Sadece göğüs deforme olması diye birşey varmış.. Tamamen yanlış bilgi...

Birde bu dövme gibi bişey değil hakikaten. Psikolojik bi istek bu... görünüş değil yalnızca..

ya ben de benzerini yaşadım, annem hiç karşı çıkmadığı gibi anneanneme de ameliyattan sonraki gün söyledik nasıl sevindi nasıl sevindi :66: kadın denilen cinsiyet işte. kız da olsa, anneanne de :1: meme deyince akan sular duruyor

Back
X