• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme Nasıl Söyleyeceğimi bilmiyorum :(

kumralimkumral

papatya
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
580
24
643
Kızlar merhaba , 2aydır sürekli takip ediyorum meme estetiği bölümündekileri.Çok imreniyorum ama hem maddiyat hem de anneme nasıl açıklayacağımı bilemediğimden iç geçirip mutsuz olmakla kalıyorum :14: Anneme nasıl söylemeli nasıl ikna etmeliyim bilmiyorum :( Bide olursam devlet hastanesinde olabilirim ? bununla ilgili de fikirlerinizi paylaşır mısınız ? şimdiden teşekkürler :58:

Hmm zor bir durum. Bence annene şu anki halinden ne kadar sıkıntılı olduğunu anlat ve anlamasını sağla. Anneler ilk başta korkuyor tabi narkoz ameliyat vs. Bir de kaç yaşındasın o da önemli. İlk olarak tabii ki tepki verebilir ama sen küsmeden alınmadan dönem dönem bu mutsuzluğunu paylaş onunla..Forumda devlet hastanesinde ameliyat olanlar da var. Bence doktor iyi olduktan sonra devlet veya özel hastanenin farkı yok.

Canım sen başka forumlarda cevaplar yazmışsın,çörekotu yagı ile masajlar yapıyormuşsun gögsüne..Çörekotunun bir zararı olmaz fakat piyasadaki diger ilaçlardan uzak dur derim,hormonlarınla oynama sakın.Eger gerçekten çok sorun ediyorsan gögüslerini annenle açık açık konuşmalısın tabi bu durumu.Bu arada yaşın kaç bilmiyorum tabi,o yüzden çok yorum yapamayacagım.

kızlar ufak değilim yaşım 23 , anneme nasıl söyleyeceğim diyince ufak olduğum kanısına varılmış olabilir. Annem biraz evhamlıdr ve panik yapar birinde söyledim göğüslerim küçük falan diye benimde öyleydi büyür dedi başkada bişey yok :(
evet canım çörek otuyla falan masaj yaptım dolgunlaşıyor falan ama çoğu geçici yöntem ve 1 cm 2 cm gercekten sabretmesi zor :(
ufaktan ufaktan çıtlatıyım ağzını arayım bakıyım ne dicek :26:

canım başlık bana çok yakın geldi diye açtım okuyunca bukadar aynı durumda olcağımızı tahmin edememiştim :) bende 23 yaşındayım ve ben konuyu açıyorum sürekli bahsediyorum tvde çıkan doktorları dinletiyorum dinlerken iyi hoş diyor yada yaptıranlara bakıp yakışmış diyor konu bana gelince tavsiye doğum yapmak oluyor ne yapıcam hiç bilmiyorum çok istiyorum ama ailemden destek görmeden onlarında içine sinmeden ameliyat kararı veremiyorum:(

canım bence sık sık annene durumundan ne kadar rahatsızlık duyduğunu dile getir ama aldığın cevaplar seni yıldırmasın biraz sabırlı ol ve annende durumu yavaş yavaş kabul edecektir birde yok denecek kadar küçük değillerse hamilelik ve doğumla birlikte büyüyorlar

açık açık söyle anne ben gögüslerime silikon taktırmak istiyorum çok özeniyorum yapmazsam çok mutsuz olucam yardımına ihtiyacım var hem maddi hem manevi..bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım doktorlara gittim falan diyebilirsin..bende 23 yasındayım

doğum yaptıktan sonra nasıl emzıreceksınız bebegınızı , slıkon taktırnca olmuyomuş galıba bnu duşundunuz mu :26: :26: tam bılmıyorum bende ama böyle bişeyler duymuştum

Kızlar merhaba , 2aydır sürekli takip ediyorum meme estetiği bölümündekileri.Çok imreniyorum ama hem maddiyat hem de anneme nasıl açıklayacağımı bilemediğimden iç geçirip mutsuz olmakla kalıyorum :14: Anneme nasıl söylemeli nasıl ikna etmeliyim bilmiyorum :( Bide olursam devlet hastanesinde olabilirim ? bununla ilgili de fikirlerinizi paylaşır mısınız ? şimdiden teşekkürler :58:

ben evliyim. evli olmama rağmen anneme söylerken çok çekinmiştim. ne diyecek diye. çünkü annem sağlıkçı... şu şekilde olmuştu tam olarak..

anne ben kendime bişey yaptırmak istiyorum.
- Hayır! dövme yaptıramazsın!!!
yok o değil..
-hayır! piercing taktıramazsın...
yok o da değil..
- ???
Silikon
- Hııı, o mu? onu yaptırabilirsin...

bende çok şaşırmıştım. ama tam olarak bu şekilde gelişti.
Anneminde göğüsleri küçük. Sanırım kendisi de aynı sıkıntıyı çektiği için beni anlayışla karşıladı. Bu arada doğumdan sonra göğüs büyümesi diye bişeyyokmuş. Sadece göğüs deforme olması diye birşey varmış.. Tamamen yanlış bilgi...

Birde bu dövme gibi bişey değil hakikaten. Psikolojik bi istek bu... görünüş değil yalnızca..

ya işte çok komik.baba ben silikon taktırmak istiyorum diye nasıl soylenır kı yanı :) evli olsam yıne bır derece de..suanda cok komık yanı :)
e maddi acıdan babama ihtiyacım oldugu ıcın anneme soylemem yeterlı olamıyor maleseff :)

ya işte çok komik.baba ben silikon taktırmak istiyorum diye nasıl soylenır kı yanı :) evli olsam yıne bır derece de..suanda cok komık yanı :)
e maddi acıdan babama ihtiyacım oldugu ıcın anneme soylemem yeterlı olamıyor maleseff :)

Isin zor ne diyeyim =) bende istiyorum Gögüslerime silikon taktirmayi ne annem nede baskasi yardim etmiyor ise basladim parami biriktiriyorum bunu basaracagim gün gelir biri birsey der derim kendi paramla yaptim herseyi =) icim rahat olur yani

canım başlık bana çok yakın geldi diye açtım okuyunca bukadar aynı durumda olcağımızı tahmin edememiştim :) bende 23 yaşındayım ve ben konuyu açıyorum sürekli bahsediyorum tvde çıkan doktorları dinletiyorum dinlerken iyi hoş diyor yada yaptıranlara bakıp yakışmış diyor konu bana gelince tavsiye doğum yapmak oluyor ne yapıcam hiç bilmiyorum çok istiyorum ama ailemden destek görmeden onlarında içine sinmeden ameliyat kararı veremiyorum:(

Birbirimizi çok iyi anlayabiliriz yani canım :) annem banada evlenince büyür diyo ama öyle değil işte benım anne tarafımda kuzenlerım doğum yaptılar , emzirme dönemınden sonra yıne aynı :( hem şu güzel yaşlarımızı nıye bu sıkıntıyla geçireli ki anlamıyorum :( istediğimizi gönül rahatlığıyla gıyemeyıp, erkek gibi başka kızların göğüslerini inceleyerek yada.. :43: hem ben 2 seneden önce evlenme planım yok , kaldı ki gelinliğimi seçerkende bunun sıkıntısını yaşayacağım :14:
çok kararlı konuşmaya fırsatım olmadı ama konuşcam umarım aşarız bu sorunumuzu :(

kızlar hepinize çok teşekkürler ,
Anneme söylesem babam kolay o anlar yada annem söyler bişeycık demez melek gibi adam . Ama asıl mesele annem :( tamam dese para konusunu bı şekılde halledicem az birikmişim var zaten devlet hastanesı araştırım ankara daa , Şu engeli bir an önce aşmalıyımm:31:

kızlar hepinize çok teşekkürler ,
Anneme söylesem babam kolay o anlar yada annem söyler bişeycık demez melek gibi adam . Ama asıl mesele annem :( tamam dese para konusunu bı şekılde halledicem az birikmişim var zaten devlet hastanesı araştırım ankara daa , Şu engeli bir an önce aşmalıyımm:31:

elini cabuk tut bence anlat derdini annene de iste kendimi iyi hissetmiyorum psikolojim bozuluyor vs bence anlayis gösterir

Back
X