Annemden bunaldım

feeling92

Ya Nasip
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
93
71
Kızlar merhaba konum uzun olabilir şimdiden özür diliyorum. Ama bu kadın beni tüketti.Çocukluk ve bekarlığım evden kaçayım da nere olursa olsun mantığıyla geçti.Babamı 6 yaşımda kaybettik.Tek evlattım.Annem başkasıyla evlendi.3 melek kardeşim oldu.Huzursuz şiddetli düzensiz bir aile yapımız vardı.Üniv bile sırf kaçmak için gittim. Uzaktayken gayet iyiydik. Ne zaman okul bitti eve geldim yine aynı problemler. Yattığım dert oturduğum dert. Musluğu açtığım dert gece tuvalete kalktığım dert oldu. Çok şükür 1 sene sonunda kavga gürültü de olsa evlendim de kurtuldum. Şimdi 3 senelik evliyim. Evliliğimde hiçbir sıkıntım yok. Kv kp ile de karşılıklı binalardayız. Onlarla da ufak tefek oluyor ama annem kadar dert değiller bana ya da annemle uğraşmaktan takamıyorum kafaya onları.Annemlerle de aynı şehirdeyiz.Her şeye alınıyor.Birgün kv yanına oturmuşum onu yanına oturmamışım. Ona günlerce tavır yaptı. Kv ile karşılıklıyız çoğu zaman yemeği orda yiyoruz vay ben senin evine gelemiyorum rahat edemiyorum. Kv o geliyor diye özeniyor hazırlık yapıyor bu sefer de beni ezmeye çalışıyor ben onun gibi yapamam kusura bakmasın. E anne gel diyorum sen geldiğinde kimse sana gelme mi dedi ya da ilgilenmedik mi? Bu sefer de eşime sarıyor. Eşim kendi ailesinin yanında soğuk davranıyormuş anneme o problem. 8-7 çalışıyorum. Yoğunum. Gelip gitmediğim problem oluyor. Ki her haftasonu ben mutlaka uğramaya çalışıyorum. Tüp bebekle hamileyim aylardır uğraşıyorum onu da burnumdan getirdiler. Tedavi sürecimde de şu anda da sinir krizleri geçirtti bana. Bu arada benim bi akrabam da eşimin tarafından biriyle evli. Onunla gayet iyi. Oraya gidiyor bizi atıyor buraya geliyor onları atıyor. Onun anlattıklarına yaptığımız yorumu sanki biz söylemişiz gibi anlatıyor. Bildiğin laf taşıyor yani. Biz elimiz boş gidiyormuşuz ama evinde yemek yiyormuşuz. Kardeşim benim şehrimde yatılı okuyordu her haftasonu bizdeydi harçlığını bile eşim verirdi. Bunların hiçbiri gözde yok. Çünkü bana ihtiyacı kalmadı.Boş gittiğim oldu evet iş çıkışı direkt kapısının önünde iniyorum etrafta market yada bakkal yok.Bunu da o akrabama söylüyor üstelik seni kıskanıyor diye.ona kötü davranıyormuşum.Ne şımarıklığım kalmış ne de hain evlatlığım. Evime 1 gece bile yatılı davet etmemişim.Daha 1 sene öncesine kadar başka şehirdelerdi her geldiklerinde ben de yatılı kalırlardı.Ya 10 dk mesafede ne gerek var sabah kalkınca zaten beni göremiceksin çalışıyorum diyorum evini mi yicem diyor.Taşınma sürecinde eşim yıllık izindeydi bütün iznini onların peşinde dönerek harcadı. Benim için ne yaptılar oldu.Hain evladım çünkü kafasından hayali uydurduğu şeylere onay vermediğim yanlış anlıyosun dediğim için hainim. Ama eşimle ve ailesiyle kötü olsaydım o zaman gayet iyiydim gözünde. Duyduk bunları. Bir kere ağzını açıp bişey demedi adam. Annemin yine onlarla alakalı saydırdığı günlerin birinde en son eşim artık anne boşver kim ne derse desin hem dedikodu hem de feeling kafaya takıyo üzülmesin şimdi bak iyi değil onun için dedi.Çekti gitti ben sana mı sorcam ne konuşacağımı diye.Dün akşam da sırf meraktan kan vermek için iş çıkışı eşimle hastaneye gittik.Kv ile de annem telefonda görüşmüşler hastaneye gittiler demiş sanırım.Annem de beni aradı ben ciddi bişey olmadığı için söyleme gereği duymadım.O da ağzımı arıyormuş.Söylemedim diye bağırdı çağırdı ben evime geçmiş olsuna gelmesinden korktuğum için söylememişim.O kimmiş ben onu hep dışlıyormuşum.Anne diyorum önemli bişey değil keyfi gittik yok anlamıyor.Bu kadar şımarma Allah bu sonu belli olmaz deyince attı yine tepemin tası.Attığım her adımı hesap mı vericem dedim.Kapattı telefonu.Bende fevriyim biliyorum ama dayanamıyorum artık bu tavırlarına. Sabrımın son noktasında.Özür dilerim tekrardan uzun oldu.Ben şimdi bu kadına nasıl davranacağım?

Evlerden ırak. Bence senin tavırların gayet normal. Eşin de süper, sen de. Annen de uzak duruversin 3 çocuğu daha varmış onlara sarsın. Sen kendini ufaktan ufaktan geri çekmeye bak. Evinlede kötü olursun. Herkesin süper annesi olacak diye bir kanun yok. Senin de Eşin ve ailesi iyi bak. Hayatta herşey 4/4 lük olmuyor

Evlerden ırak. Bence senin tavırların gayet normal. Eşin de süper, sen de. Annen de uzak duruversin 3 çocuğu daha varmış onlara sarsın. Sen kendini ufaktan ufaktan geri çekmeye bak. Evinlede kötü olursun. Herkesin süper annesi olacak diye bir kanun yok. Senin de Eşin ve ailesi iyi bak. Hayatta herşey 4/4 lük olmuyor
Canım malesef onlara da aynı. En büyüğü daha 19 yaşında. Sadece kim çalışırsa koşulsuz parayı onun eline sayarsa o iyi. Onlar benim kadar okuyamadı bile. 16 yaşında kardeşim geçenlerde bana mutlusun dimi her evlilik annemlerinki gibi kötü değil eniştem sana kızmıyo sen ona bağırmıyosun dimi diye sordu. İçim gitti. Onların da psikolojisi bozuldu. Çocuklar kötü, eşi kötü, ben zaten hep kötüydüm herkes problem bi kendi iyi.

Sen bebegine odaklan gerisi kim olursa olsun hikaye... Belliki yılların birikmişligi var. Bazı insanlar hatalarını hırçınlıkla halletmeye kalkıyor lar. Allah yardımcınız olsun.

Sen bebegine odaklan gerisi kim olursa olsun hikaye... Belliki yılların birikmişligi var. Bazı insanlar hatalarını hırçınlıkla halletmeye kalkıyor lar. Allah yardımcınız olsun.
Sağol canım valla üzülmüyorum desem yalan olur millet anasına yaslar kendini destek görür derttaş görür. Benim de en büyük derdim annem. Yıllardır tek başımayım şu hayatta. :KK43:

Sağol canım valla üzülmüyorum desem yalan olur millet anasına yaslar kendini destek görür derttaş görür. Benim de en büyük derdim annem. Yıllardır tek başımayım şu hayatta. :KK43:
Bazen el daha yakın oluyor tatlım. Rahatsız olduğunu düşün, ya da olmadığını düşün seni ne rahatlatıcaksa o şekil düşün. Benim de istediğim gibi değil ailem ama napıcaksın elimizdekilerin kıymetini bilip yolumuza bakıcaz. Bizede ihtiyacı olanlar var.

X