- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.823
- 208
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Neredesiniz ben bakayım köpeğiniize
Köpeğinizin huyunu biliyorsunuz madem keşke annenizin teklifini kibarca reddedip otele bıraksaydınız..
Annenize köpeğin huyundan önceden bahsetseydiniz keşke ama yine de ben olsam verdiğim sözü tutardım 6 gün sıkardım dişimi. Başka çözümü yoksa tatili iptal edeceksiniz mecburen.
Yani dediğim gibi ben olsam söz verdiysem arkasında dururdum çok uzun bir tatil de değilmiş zaten. Gönül koymakta haklı olmakla birlikte yapacak bir şeyiniz yok seneye daha iyi bir tatil yaparsınız inşallah.Aslinda hep anlatiyordum ama kamerada gordugunde oturuyor oldugu icin annem bu kadar oldugunu dusunmemis, oyle diyor. Evet baska bir cozum bulamazsak iptal edecegiz cunku istemedigini bildigim icin ben de guvenip birakamam artik.
Sizin gibi insanları gördükçe dünyanın daha iyi bir yer olabileceği umudum artıyor.Neredesiniz ben bakayım köpeğiniize
Yaramaz köpeklere alışkın olmayan biri olarak bakmak gerçekten kolay değil ama. Kedi değil ki mamasını verip halledesin. Köpekle ilgilenmek gerek.Siz haklısmız ama anneniz de bu kadar olduğunu tahmin edememiş
Çocuk kıyaslar gibi başka köpeklerle kıyaslamak, yaramaz bakamam demek komik geldiKöpek bile olsan kurtulamıyorsun
Doğrudur bakanlar daha iyi bilir tabi ben hiç köpek bakmadım. Yaramaz köpeği kafamda tasavvur bile edemedimYaramaz köpeklere alışkın olmayan biri olarak bakmak gerçekten kolay değil ama. Kedi değil ki mamasını verip halledesin. Köpekle ilgilenmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?