annem

dilek4488

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
439
108
İyi aksamlar kzlar ben, 37haftalik hamileyim, suyum az dendigi icin annem geldi yanıma ama hareketleri bi tuhaf beni cok kırıyo dedigi laflarla, malum her hamile gibi bende kilo aldm. Beni 140 kilo olan kuzenmle kiyasliyo o kadar morelimi bozuyo ki anlatamam laflari diyo sonra bebek var normal diyo yani bilmiyorm ben zaten bu aralar cok duygusalm ama böyle laflarda hic hoş degil bozuldugumu anlıyo yinede aynı

belki düşünmeden konuşuyordur kötü niyetinden değil şuanda sende duygusal zamnında oldugun için alınıyorsundur tek derdin bu olsun üzülme

belki düşünmeden konuşuyordur kötü niyetinden değil şuanda sende duygusal zamnında oldugun için alınıyorsundur tek derdin bu olsun üzülme
Öyle tabi ama geldiginden beri yok onun kadar olmussun demesi cok kirdi beni. Bide esimin yannda dalga gecmesi sinirimi bozdu hepten ya kiyasladgi insani gorsen yuh ne alaka dersin

Yaninizda kalabilecek yakin bir kiz arkadasiniz yok mu?

anneniz kötü niyetli değildir ama biraz ölçeksiz konuştuysa sizde hormonlar dolayısıyla doğal ve normal olarak alıngansınız. anneniz daha hassas olmalı.

Ayni benim annemde hamileligimde kilolarimi soyleye soyleye beni verem etti Tabiri caizse..hattaa daha da ileri gitti, bana dogum sonrasinda giymek icin esofman almistik hamileligimin son zamanlariydi..esofman haliyle bana olmadi, dogumdan sonra olur diyerekten almistik..tuttu esofmani giydi, dur bakim bana nasil olacak ayaklariyla !! Guya bak ben nasil da icine girdim sen giremedin demeye getiriyor !! Kizim 16 aylik oldu haala unutamadm.hamileligimde 30 kilo aldim ama nereedeyse hepsini kisa surede verdim..dogumda zaten 8 kilo gitti , 40 im cikana kadar da cogu gitti..simdi 2 kilo fazlayim hamile kalmadan evvelki halimden..verirsin yani insallah cnm. Annene de diyecek soz bulamiyorum. G uuya gaz veriyor az yemen icin..

zaten bişey yemiyosun ye diyo bi yandan da eziyo.. dikkat et dese neyse ama eşimşn yannda bile kırıyo beni iki de bi konu oraya geliyo ne diyim napıyım bilmiyorum ama kıyasladıgı kuzenmle alakam yok görenler çok almamışssın kilo diyolar annem dşında

Cnm takmayacaksin caresi yok..benim annem ikide bir karnini acip gosteriyordu, bak benim hic catlagim yok, 8 dogum yaptim hic catlagim yok, ben zapzayiftim hamileligimde vs vs..omrumu yedi yani.. annem diye ses etmedim , bazen dayanamayip kizdim..ama ne kizmaktan anliyordu ne susmaktann..bu arada malatyalisin herhalde ben de malatyaliyim 26 yasindayim :)

Ay ne alemsın ben Çocukken kadınlar dan duyardım kaç tane doğurdum çaylağım yok dıye gerım gerım gerılmeler,konu sahıbı bışey dıcem kızma,kocan sen hamılesın dıye ilgi gosterıyorsa anan kıskanıyor gobıme geldı,Kocası ona yapmadıysa,bı Lafım var toplumdan tanıştığım insanlar(fesat,kıskanç,kötü,sınsı,ıyı,asık yüzlü,sırret,güleryüzlü)bırılerının anası Karısı eltisi,bacısı,sadece ebebeyn olduğu için kondurmuyoruz,

eşimde annemle bi oluyo kızdırıyo beni malesef geçen agladım morelim baya bozuldu hadi başkalarıı dese bu kadar alınmam ama insann kendi annesi olunca daha kötü oluyo benm bebgm 3 kiloya yakın diyo ki ben hep 4,500 kilo dogurdum yedigim bana yaramadı blmem ne valla beni acaip sıkıyo bu konu dogursamda kurtulsam laftan

Aynen yaaa annemde diyordu yok neymis ablam 4700 dogmus :) offf haaalaa iki lokma birsey yesem soyleniyor, diyelim lahmacun mu yiyorum, hemen sofranin ortasinda diyo o kacinci dilimin ? Ya da ekmek mi yicem ceyrek ekmegi belirleyip bir kendine bir bana veriyo , bundan fazlasini yemek yok diyo..biktim usandim .. bu konuda cok doluyum :) hayir yani fazla kilom var ama abartiyo yaaa 16 aylik bebegim var, boyum 162, kilom 61 ..

Ah bu anneler hamile kadına öyle konuşulur mu anne de biyle yapacaksa el ne yapmaz .Boşver takma kafana bebegin sağlıkla hayirlisiyla dogsun kucağına al inşallah .Kilolar gider önemli olan sağlığınız.

hayırlısıyla dogsun bi bebegim tek bu önmli benm için ama insan kırılıyo işte valla dogduktan sonrada zayflamassam vay benm halime baya sinir olcam demektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…