• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem :(

bosanmak oyle olmaz boyle olur diyip ben annenizin yerinde olsam beni evden kovdu magdur durumdayim diye tutanak tutturup baslardim bir ucundan. Evli barkli colugu cocugu var . Koskoca adamin yaptigina bak. Yeni evli olup da kocam ana kuzusu duzelir mi diyenler ibret alsinlar
düzelmez cnm nerde annem kaç sene idare etti bende anneme idar et dedim hep bi yumuşatıım ortamı ben evlendm iyice bozuldu allahım yarbbm sabr ver

yani eşin kabul etse bıle bır yere kadar olur heralde. annenın işi ne kadar zor yaa
allah yardımcısı olsun. ama babaannen ölse babanın burnu ıyı surter
aklı başına gelır
aynen annem önceden gezmeye geldi 15 saatlik yol yani tam 1 hafta durdu eşimin yanında yemek yemedi kaçtı hep utandı sıkıldı napcam ben ne diyim şimdi

Beyaz yalanlara bi sekilde yaniniza gelmeyi sağlayın bende anneciğimi yanıma almak istiyorum eşimde bende ikna edemedik bi türlü. Rahatsizlik vermek istemiyo. Bizde 4 aylik evliyiz. Ama ben nasil yanima alcağımı buldum. Hamileyim doğum yapayım ilk gebeliğim zaten tek başima bakamam cocuğu. Torunu icin mecbur gelcek bebeği bahane edicem cnm :)
gelse bile hep bi çekincek iki gün sonra başlıcak gtcem diye nere gtcek bu kadın bi güvencesi yok benm elimden bişey gelmiyo asıl ben kahreden şey bu elimden bişey gelmiyo

düzelmez cnm nerde annem kaç sene idare etti bende anneme idar et dedim hep bi yumuşatıım ortamı ben evlendm iyice bozuldu allahım yarbbm sabr ver
evlendikten sonra edinilmis bir mal var mi vardir muhakkak. Ac babana telefon7 ya da bir avukata arat. Durum bu sartlarimiz budesin. Bak nasil tutusuyor babaniz bu saatten sonra elimdekini kaybedecem diye. Simdi bircok durum kadin lehine erkekler de biliyor artik bunu. Babanizin huyunu bilemem daha mi kotu olur bilmem ama surekli ayni seyler yasaniyorsa muhtemelen yine kavga gurultu sonunda susup oturacak zannediyordur annenizi

evlendikten sonra edinilmis bir mal var mi vardir muhakkak. Ac babana telefon7 ya da bir avukata arat. Durum bu sartlarimiz budesin. Bak nasil tutusuyor babaniz bu saatten sonra elimdekini kaybedecem diye. Simdi bircok durum kadin lehine erkekler de biliyor artik bunu. Babanizin huyunu bilemem daha mi kotu olur bilmem ama surekli ayni seyler yasaniyorsa muhtemelen yine kavga gurultu sonunda susup oturacak zannediyordur annenizi
annem önceden boşancaktı dava açtı arada biz olunca vazgeçti o zmn annem çalışıyodu ama işte ben ve kardeşim salak gibi ikna ettik sonra barıştılar annem işten çıktı ve şuan köydeler babamn hiç bişyi yok dükkandan başka resmen annem ortada kaldı napcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum kardeşim anneme sabret dedi okul bitince alıcam seni yanıma dedi ama şuan oda anneme sırtını döndü kadın evde tek bilmiyorum ne olucak nasıl gidicek arastırcaz artık

diyorum gel diye el oglu olunca olmaz o iş diyo ne desem nafile gderm diyo nereye gitcn diyorum ddmedigim laf kalmadı dinlemiyo çıldırdım ya
Bence siz eşinizle konuşun o ikna etsin annenizi.Anneniz büyük ihtimalle eşinizden çekiniyordur.

Eşiniz istemez mi annenizi peki? Yani durumu anlatsanız kızar mı size?
ister ama biraz uzun kalsa ne yapar blmiyorum ki hadi eşim bişey demedi diyelim ailesiyle aynı yerdeler annemler onlar duycak damat parası yiyo derler diye korkuyorum ah işim olcaktı ki annemi böyle çaresz bırakmazdm

ister ama biraz uzun kalsa ne yapar blmiyorum ki hadi eşim bişey demedi diyelim ailesiyle aynı yerdeler annemler onlar duycak damat parası yiyo derler diye korkuyorum ah işim olcaktı ki annemi böyle çaresz bırakmazdm
Çok zor işiniz gerçekten,umarım çözüm bulursunuz.Allah yardımcınız olsun inşallah.

Çok zor işiniz gerçekten,umarım çözüm bulursunuz.Allah yardımcınız olsun inşallah.
düşün düşün işin içinden çıkamıyorum o kadın tek orada kardeşimide almşlar dolduruyolar allahm neden bi annesiz babasız elnde bişey olmayan insanla ugraşırlar ya ne zararı var bu kadının laf demez söz demez

kavgalarinin sebebi tam olarak ne ? durduk yere cagirilmadigi mevlüte gitmedi diye koskoca adam karisini hirpalar mi ?
halanlarin derdi ne annen le?

kavgalarinin sebebi tam olarak ne ? durduk yere cagirilmadigi mevlüte gitmedi diye koskoca adam karisini hirpalar mi ?
halanlarin derdi ne annen le?
kavgaların sebebi babannem daha elden ayaktan düşmemiş kadın anneme eşşek gibi bakmak zorundasın diyen halamlar annem babanneme muhtaçmış falan filan neyse bunların asıl derdi anneme biz bakmak zorunda degiliz sen bakıcaksn muhabbeti yaptılar babannemde gelr laf sokar blmm ne babamda korkak ya hani onlar kalabalık laf söyleyemiyo anneme yükleniyo ya daha ne konular 25 sene birikim annem 4 4lük degil ama babannemde melek degil onların annesinn agzı varmış dili yokmuş öyle diyolar

bence annen eninde sonunda barisir.
baska caresi yok gibi.
kardesin kac yasinda?
o okulunu bitirince hala düzelmezse birseyler o zaman alsin annesini ciksin o evden

bence annen eninde sonunda barisir.
baska caresi yok gibi.
kardesin kac yasinda?
o okulunu bitirince hala düzelmezse birseyler o zaman alsin annesini ciksin o evden
teyzem var dul ne zmn gelrsen kapım açık dedi ama teyzem biraz zor insan napcak blmyorum çıldırıyorum evde şuan kardeşimde onların lafına bakarsa annem napcak diye düşünüyorum

Allah kolaylik versin zor gercekten caresiz kalmak ama Allahtan sizin gibi hayirli evladi var
annem önceden boşancaktı dava açtı arada biz olunca vazgeçti o zmn annem çalışıyodu ama işte ben ve kardeşim salak gibi ikna ettik sonra barıştılar annem işten çıktı ve şuan köydeler babamn hiç bişyi yok dükkandan başka resmen annem ortada kaldı napcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum kardeşim anneme sabret dedi okul bitince alıcam seni yanıma dedi ama şuan oda anneme sırtını döndü kadın evde tek bilmiyorum ne olucak nasıl gidicek arastırcaz artık

annen boşanmak istiyomu bide o var? bu gibi durumlarda ne yazıkki kadınlar kurtulmak yerine mücadeleyi seçiyorlar. anladığım kadarıyla babane de büyük problem bazı yaşlılardan nefret ediyorum yaşlanmıssın ne diye hala yuva yıkmaya calışırsın ki ..

annen boşanmak istiyomu bide o var? bu gibi durumlarda ne yazıkki kadınlar kurtulmak yerine mücadeleyi seçiyorlar. anladığım kadarıyla babane de büyük problem bazı yaşlılardan nefret ediyorum yaşlanmıssın ne diye hala yuva yıkmaya calışırsın ki ..
annem böyle görümcelerden ve kaynanadan bıkmış insan neden bunları çeksin boşansa kime gtcek bana gel diyorum kabul etmiyo ben daha napıyım ne diyim bilemiyorum 10 kez arıyorum gel diye ama işte anne rahat etmezki geldi 1 hafta zor durdu sıgıntı gibi hissetti kendini iştebabannemn derdi babamın parasını yemek evlatları karısı yemesin kardeşleri torunları yesin aç köpekler

Back
X