• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem...

AngelicaPickles

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6.206
8.822
448
Arkadaşlar, dün akşamdan beri saçma sapan bir neden yüzünden annem bana küstü, trip atıyor, muhtemelen bir süre uzatıcak küslüğü. Hazır anneler günü yaklaşmışken şöyle orjinal hediye fikirleriniz varsa benimle paylaşsanız bende kadının gönlünü alsam? Yaratıcı ve düşünceli kk bayanlarından yardım bekliyorum.

Son düzenleme:
İlk aklıma geleni söyleyeyim. Başka bulursam yine yazarım.
Çiçek görünümlü, kek ve çilekten oluşan bir sepet.
Ana-kız ağız tadıyla yersiniz.
Ama sizin evde olduğunuz bir saatte gelsin. Çiçekçi gelince, onun sevdiği şarkıları koyduğunuz ve başında kendi sesinizle kaydettiğiniz güzel bir şiir ya da duygusal bir yazı olan CD çalmaya başlasın.
Sonra salya sümük tatlı yersiniz.:)
(Bu arada CD'de fotoğraflarınızdan oluşan bir slayt da olabilir. Müzik veya şiir fonda olur.)

İlk aklıma geleni söyleyeyim. Başka bulursam yine yazarım.
Çiçek görünümlü, kek ve çilekten oluşan bir sepet.
Ana-kız ağız tadıyla yersiniz.
Ama sizin evde olduğunuz bir saatte gelsin. Çiçekçi gelince, onun sevdiği şarkıları koyduğunuz ve başında kendi sesinizle kaydettiğiniz güzel bir şiir ya da duygusal bir yazı olan CD çalmaya başlasın.
Sonra salya sümük tatlı yersiniz.:)
(Bu arada CD'de fotoğraflarınızdan oluşan bir slayt da olabilir. Müzik veya şiir fonda olur.)

Sağol canım fikir verdiğin için ama bizim evde yiyecek buketlerinin tekeli ablamdadır her sene mutlaka hediyesinin yanında gönderir, sevdiği şarkıların olduğu bir cd oluşturmak hediye verirken çok hoş bir fikir aklımda bulundurucam mutlaka :)

Anlamlı bir hayalet kolye veya bileklik.Gümüş takı satan dükkanlarda güzel modeller var.
Pembe quartz taşlı yüzük veya küpe de olabilir.
Hasır çanta veya espadril.
Şahsi hediye alınmasından yanayım.Yani eve değil,anneye :)

canım güzel bir ayakkabı çanta takımı alabilirsin malum yazda geliyor çok şık modeller var

Ah ahh bende istiyorum şöyle kıyafettir, ayakkabıdır o tarz şeyler alabilmeyi ama kendi seçmediği şeyi asla beğenmez malesef.

mutfağa meraklıysa ekmek yapma makinesi olabilir. benimki ondan istiyo galiba :1:

Ekmek yapma makinesini istediğini farkettiysen, kesinlikle tavsiye ederim, benimkilerde sarmıştı bi ara ona, karı koca mutfakta '' kuruyemişlisini de yapalım şu unlusunu bu unlusunu da yapalım, ay aynı bizim köyün ekmeği gibi oldu '' derken bayağı eğleniyorlardı, kesinlikle mutfağı seven anneler için iyi bir alternatif.

güzellik salonunda baştan aşağı bakım paketi :)) anne kız süslenip püslenip sonra güzel bir yerde yemek yersiniz sonra...

aa bu benim baya hoşuma gitti bak :1: gitsin yenilensin huzur gelsin :1: hatta bir sitede indirim paketleri oluyor belki biliyorsundur canım. epey hesaplıya getirebilirsin

"Trip atan anne" kavramı ne kadar değişik geldi bir an.

Benimki bana terlik atardı ben ergenlik tirplerindeyken:27: Hiç öyle küsme darılma huyu yoktur.

Zaten öyle kafama göre gidip bir şey alsam, hele hele kek çiçek gibi fuzuli gördüğü bir şeyi getirsem, sanırım daha da beter ederdi:27:

Annemi özledim ben yaa:43:

Back