• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

gülsüm okurken içimde büyük bir boşluk oluştu
başın sağolsun
mekanı cennet olsun
nurla dolsun
rabbim kabul ederse okudum canım sanada sabırlar diliyorum

cnm ne desek acın dınmez esımle fatıha okuduk raabım senı cocuklaırndan ayırmasın annenın mekanı cennet olsun ona sadece burdan okudugmuz kuranlar ve senın ıyılıklerın gıderrr cok guzle bı dusnce bol bol annene ozellıkle cuma gunlerı persembe gecesınden kuran oku tum oluler persembe gecesı sevdıklerını nevıne gelıp kuran bekler okuann evde sevınce ayrılır oknmayan evde boynu bukuk doner ıns annenın her cuma sevınmesı dılegıyle aklıma geldıkce okucam

gülsüm okurken içimde büyük bir boşluk oluştu
başın sağolsun
mekanı cennet olsun
nurla dolsun
rabbim kabul ederse okudum canım sanada sabırlar diliyorum

cnm ne desek acın dınmez esımle fatıha okuduk raabım senı cocuklaırndan ayırmasın annenın mekanı cennet olsun ona sadece burdan okudugmuz kuranlar ve senın ıyılıklerın gıderrr cok guzle bı dusnce bol bol annene ozellıkle cuma gunlerı persembe gecesınden kuran oku tum oluler persembe gecesı sevdıklerını nevıne gelıp kuran bekler okuann evde sevınce ayrılır oknmayan evde boynu bukuk doner ıns annenın her cuma sevınmesı dılegıyle aklıma geldıkce okucam

Allah razi olsun canlarim:1hug:...rabbim sizinde ölmüslerinize rahmet etsin insallah...:Saruboceq:

Elimden geldigi kadar bende okumaya calisiyorum hep...rabbim cümlemizin dualarini kabul etsin...:Saruboceq:

Rabbim annenin mekanını cennet,kabrini nur etsin inş..ne mutlu ki annene senin gibi arkasından okuyan okutan evladı var...Allah cümlemizin günahlarını af etsin ve ebediyete göçtüğümüzde sevdiklerimizle cennetinde buluştursun inş...:Saruboceq:

canım allah kabul ederse anneciğine duamı gönderdim.mekanı cennet olsun melek annenin:çok üzgünüm:

Allah sabır versin..............
:Saruboceq:mekanı cennet olsun...........
anneler bir başka anne yazısını duyunca , çok duygulandım.........mafoldumben
Allah sizi çocuklarınızın başından eksik etmesin..........

Başın sağolsun Gülsümcüm Rabbim sizlere sabır versin..Çok büyük acı ne denebilirki sabır birtanesi..Mekanı cennet olsun inşallah..

canım basın sagolsun ruhuna el fatıha okudum allah kabul ederse mekanı cennet olsun anne cok degerlı bı varlık bundan emınım

Back