• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

gulsumum fatihayi anneciginin ruhuna yolladim annenin mekani cennet olsun kabrine nur dolsun bu dunyada en buyuk sevgi asklardan biridir anne evlat arasindaki sevgi,,,,,,,,,,,,annecigin yattikca Allah sizlere uzun omur versin arkadasim

Allah razi olsun nurayim....O bizim hem annemiz hem babamiz hem arkadasimizdi

Aynı acıları yaşadığımız için seni, yüreğini acıtan o acıyı okadar iyi tanıyorum ki....
Kalbimde bir hançerle yaşamaya başlayalı 7 yıl oldu.
Herşeylere sahip olsanda anne olmayınca olmuyor arkadaşım.
Allah anacığının mekanını cennet eylesin. Senide güzel evletlarına bağışlasın. Zaten gücümüz artık çocuklarımız değilmi?
Annemi kaybettiğimde isyan etmiştim ilk başta. Şimdi yeniden dua etmeye başladım, son bir yıldır....
Dualarımın sonunda da hep ölmüş geçmişlere fatiha okur, geride kalanlara da katlanma gücü dilerim Tanrımdan....
Artık hergece annen için de dua edeceğim.

Allah razi olsun canim benim...cok sagol...
Cok dogru herseye sahip olsanda o olmayinca olmuyor bir türlü...hep birseyler eksik sanki
Rabbim seninde anneciginin mekanini cennet etsin seninde benimde annemi peygamber efendimize (s.a.v.) komsu etsin insallah...bende artik aklima geldikce seninde annecigin icin dua edecegim arkadasim...:1hug:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah :Saruboceq:

Allah razi olsun sagol

allahım sabırlar versin bitanem.verdiğiniz yemekler,okuduğunuz duaların hepsini allah kabul etsin.
okudum canım kabul olur inşallah.nur içinde yatsın,:Saruboceq:
evet canım haklısın kaç yaşında olursan ol hala enneye danışılır,hala birşeyler öğrenilir onlardan.her zaman eksikliği hissediliyor.rabbim yaşayanlara uzun ömürler versin.

allahım sabırlar versin bitanem.verdiğiniz yemekler,okuduğunuz duaların hepsini allah kabul etsin.
okudum canım kabul olur inşallah.nur içinde yatsın,:Saruboceq:
evet canım haklısın kaç yaşında olursan ol hala enneye danışılır,hala birşeyler öğrenilir onlardan.her zaman eksikliği hissediliyor.rabbim yaşayanlara uzun ömürler versin.

Allah razi olsun irnacim....rabbim seninde ölmüslerine rahmet etsin mekanlarini cennet eylesin insallah...:Saruboceq:

mekanı cennet olsun yattığı yer incitmesin annenizi
sizede sabırlar versin allah rahmet eylesin

Başınız saolsun...Sözkonusu anne olunca diyecek hiçbirşey bulamıyorum...Sadece bir dua okuyabiliyoru..Huzur içinde yatsın :Saruboceq:

Mekanı cennet olsun annenizin, Rabbim geride kalan sizlere uzun hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah. Allah anamızı babamızı başımızdan kardeşlerimizide yanımızdan eksik etmesin. canım annem benim herşeyim hep düşünürüm ben onun hakkını nasıl öderim diye ama ödeyemem. ödenmez çünkü. sizede tekrar sabır diliyorum inşallah o kabirlerin en güzelinde sizleri görüyordur.

Allah yardımcınız olsun, tüm geride kalanlara sabır versin.
Annene ve tüm geçmişlerinizinde günahları affolsun mekanları cennet olsun inşallah...

Allah razi olsun kizlar....tüm okuyanlara tekrar tesekkür ediyorum...:1hug:

Bu dünyadan gidenlerin bizim dualarimiza ihtiyaci var....aklimiza geldikce tüm ölmüslerimize dua edelim arkadaslar....Ruhlarina bir fatiha göndermek hem onlarin oradaki halini hafifletir hemde cok büyük sevap.....

Mekani cennet olsun anne'nin insallah ablacigim, ruhu sad olsn topragi bol olsun, topraginda yesillikler, guller acsin, kotulukler uzak olsun,
duami okuyorum aksam insallah, optum saygilarimla !!!

içim ezilerek okudum gülsümüm 1 fatiha ne demek sürekli okuruz balım yasinde okuruz
mekanı cennet olsun Rabbim sizlere ömür versin arkadaşım
hayat kısa hayat zor hele hele annen olmadan zor çok zor değil mi senağlama
anam ciğerim varlığında yokluğunu yaşıyorum senağlama
Allah sabrını artırsın yar ve yardımcın olsun canımmmm:a015:

bende okudum ..bende bir gecede büyüdüm bende annemi kaybettim 4 yıl oldu hiç birşekilde telafisi olmayan bir acı ALLAH hepımıze sabır versın onlarada rahmet etsin inşallah

arkadaşım allah anneciğinin mekanını cennet etsin kabrinide nurla doldursun..rabbim okuduğumuz fatihaları yerine iletsin....

Back