• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

ağlattın beni...
gıcıksın...
Allah rahmet etsin anneciğine canım...
Allahım başka acılar göstermesin inşallah....

canım benim annelerimizin mekanı cennet olsun rabbim öbür dünyada karşılaştırsın bizi.senağlama

Amin arkadasim...insallah:Saruboceq:

ağlattın beni...
gıcıksın...
Allah rahmet etsin anneciğine canım...
Allahım başka acılar göstermesin inşallah....

Amin betisim....her acinin birde beteri vardir...dedigin gibi baska acilar göstermesin rabbim insallah:Saruboceq:

canım Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin..senin gibi bir evladı olduğu için çok huzurludur..Allah sabırlar versin canım..Allah rahmet eylesin

canım Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin..senin gibi bir evladı olduğu için çok huzurludur..Allah sabırlar versin canım..Allah rahmet eylesin

Allah razi olsun güzelim....insallah öyledir...ona layik bir evlad olabilmisimdir insallah...

Rabbim seninde ölmüslerini rahmet etsin insallah:Saruboceq:

Mekanı cennet olsun.
Okurken bile tüylerim ürperdi...senağlamasenağlama

Duamı okudum.
Rabbim sabır versin sana:teselli:

Ebu Hureyre (ra)'den rivayet edildiğine göre, Rasûlüllah (sav) şöyle buyurdu:
"ınsanoğlu öldüğü zaman bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat." (Müslim, Vasiyyet 14)

ınanıyorumkı her gun ölmüşlere bir fatıha göndermek onlara verilecek en güzel hediye olur..

Son düzenleme:
Ablacım hemen okudum fatihamı...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :Saruboceq:
Rabbim sizlere de sabırlar versin....

Ebu Hureyre (ra)'den rivayet edildiğine göre, Rasûlüllah (sav) şöyle buyurdu:
"İnsanoğlu öldüğü zaman bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat." (Müslim, Vasiyyet 14)

ınanıyorumkı her gun ölmüşlere bir fatıha göndermek onlara verilecek en güzel hediye olur..

Evet cok dogru...onlarla gönderebilecegimiz tek sey dualarimiz artik.a.s

okudum canım..
mekanı cennet olsun anneciğin ve tüm kaybettiklerimizin ablammm...
dediğin gibi kaç yaşında olursak olalım genede anne aranıyor.
Rabbım size sabır versinnn...
bizden beklenen ve yapacağımız tekşey onalara dua etmektir.Rabbım dualarımızı kabul etsın inş..(aminn)))

cok üzüldüm cok duygulandim
mekani cennet olsun melek annenin
bende fatihami okudum canim tüm kalbimle tüm yüregimle allahim kabulk eder insallah:Saruboceq:
annen cok sansli senin gibi bir evladi oldugu icin

gulsumum fatihayi anneciginin ruhuna yolladim annenin mekani cennet olsun kabrine nur dolsun bu dunyada en buyuk sevgi asklardan biridir anne evlat arasindaki sevgi,,,,,,,,,,,,annecigin yattikca Allah sizlere uzun omur versin arkadasim

Aynı acıları yaşadığımız için seni, yüreğini acıtan o acıyı okadar iyi tanıyorum ki....
Kalbimde bir hançerle yaşamaya başlayalı 7 yıl oldu.
Herşeylere sahip olsanda anne olmayınca olmuyor arkadaşım.
Allah anacığının mekanını cennet eylesin. Senide güzel evletlarına bağışlasın. Zaten gücümüz artık çocuklarımız değilmi?
Annemi kaybettiğimde isyan etmiştim ilk başta. Şimdi yeniden dua etmeye başladım, son bir yıldır....
Dualarımın sonunda da hep ölmüş geçmişlere fatiha okur, geride kalanlara da katlanma gücü dilerim Tanrımdan....
Artık hergece annen için de dua edeceğim.

Back