Annem

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.201
43
156
Diğer
Gözlerimde bir yorgunluk var...kendi kendine kapaniyorlar sanki
Bogazimda bir dügüm ve icimde sessiz bir hüzün ile bekliyorum.....

Pazar gününü bekliyorum....senin adina davet verdik...es dost akraba gelecek
Yemekler yapilacak...serbetler dagitilacak....dualar okunacak...bircok kisi seni hatirlayacak yine...onlarla paylastigin aci tatli hatiralari animsayacaklar....her zamanki gibi yine gözlerinde yas ve dudaklarinda bir tebessümle dalgin dalgin bakacaklar.....

Benim hatirlamama gerek yok, zaten birgün bile aklimdan cikmadiki!!
Daha dün gibi yasandi sanki hersey...

Bir kapinin önünde bekliyorum...kalabalik bir sürü insan gelmis..birden bir tabut getirdiler
Yükselen ciglik ve aglama sesleri icinde birden bir ses......Hakkinizi helal ediyormusunuz...Hakkinizi helal ediyormusunuz....Hakkinizi helal ediyormusunuz

Benim ne gibi bir hakkim olabilirki senin üzerinde?? Varsa helal olsun
Ama insallah Annem sen bize hakkini helal etmissindir.....insallah.....:Saruboceq:

Bu pazar bir sene olacak....meger ölmek bu kadar basitmis....meger ölmek böyle birseymis...:çok üzgünüm:

Kabrin nur...Mekanin cennet olsun...:Saruboceq:bizleri merak etme...bilirsin biz basimizin caresine bakariz Annem....Sonsuzluga gidisinden sonra cok bocaladik, sani yeniden emekleyen kücük bir bebek gibi olduk....ama yavas yavas yürümeye basliyoruz yine....

Bir insan 60 yasindada olsa Annesi yasadigi müddetce cocuktur bunu anladim artik...ben bir gecede büyüdüm ve artik cocuk olamicam...ta kii Rabbim bizi insallah cennetinde bulusturana kadar.....

Allah rizasini icin bir Fatiha okuyun kizlar...tüm ölmüslerimizin ve Annemin ruhuna...

fatihayı okuyorum hemen..
allah rahmet etsin..
ama ölüm bir son değil başlangıç...bu bilinçte olduğunuzu biliyorum..
allah sabır versin akıllım...

canım çok duygulandım..
inan bugunlerde duygusalım zaten...
annen senin gibi bir evladı olduğu için çok şanslı..
allah kabul etsın bir fatıhayı gönderdim..
anneciğin nur içinde yatsın..
kabri cennetten bir bahçe mekanı da cennet olsun...
allah kabul eder inşallah

Allah razi olsun firtinam..:Saruboceq: Rabbim seninde gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:
Bende cok duygusalim bu günlerde...vefatinin senesi yaklastikca dahada buruk oluyorum:çok üzgünüm:

Allah razi olsun firtinam..:Saruboceq: Rabbim seninde gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:
Bende cok duygusalim bu günlerde...vefatinin senesi yaklastikca dahada buruk oluyorum:çok üzgünüm:

canım yazdıklarını okuyunca inan boğazım düğümlendi ve gözyaşlarım aktı..
allahım size sabır versin..
annenin yeri bambaşka ...
ne eş ne çocuk ne dost nede bir baba dolduramaz onun yerini..
sen koskocaman olsanda sen bile bir anne olsanda annenın gözünde hala masum bir bebek ve yıne bır bebek gibi ona her anlamda ihtıyacın var..
allahım size dayanma gücü versin..

bu sıralar beni sevdiklerimi kaybetme korkusu sardı.sanki anneme babama kardeşlerime bişey olucakmış gibi geliyo...ve düşüncesi bile beni delirtiyo...
allah sabır versin gülsüm..fatihasını gönderdim annenin...

Allah razi olsun canim...allah uzun süre aileni basindan eksik etmesin insallah..:Saruboceq:

Tabiki ölüm er yada gec hepimizin kapisini calacak...gecinden ve hayirlisindan olur insallah

Yine bir ölüm, yine aynı şeyleri hatırladım, zaman hiç bir şeyi unutturmuyor aksine özlem artıyor... Tıpkı benim babamı her geçen gün daha çok özlediğim gibi... ınşALLAH sizin anneniz benim babam ve tüm merhum mümin kardeşlerimiz cennetin en güzek yerlerindedir...
ALLAH rahmet eylesin...

canım benim anneciğinin senin gibi bir kızı olduğu için o kadar rahat ve huzurludurki..çok zor biliyorum yeniden toparlanmak büyümek ama başka yolu yok..ben de annem vefat ettikten sonra kızım kabakulak olunca danışacağım kimse bulamayınca anladım artık yola tek başıma devam edeceğimi..toparlanmak zorundaydım çünkü kızım vardı ......rabbim sabrını veriyor tatlım ....anneciğinin ruhu şad mekanı cennet olsun dualarım seninle ve anneciğinle.........

Amin Arkadasim....gidenler icin yapabilecegimiz tek sey dua etmek..Allah babaninda mekanini cennet eylesin insallah...:Saruboceq:

Evet...bazi olaylarda insanin eli telefona gidiyor degilmi? Annemi arayim o daha iyi bilir der gibi...sonra dank diye aklina geliyor...o yok artik...sen tek basina devam etmek zorundasin diyorsun...:çok üzgünüm:

Anneciginde mekani cennet..kabri nur olsun arkadasim...:Saruboceq:

Allah gani gani rahmet eylesin...
Nur içinde yatsın...
bugün duygularımın yoğunluğunda
bu yazınızı okuyunca iyice taştım,
sevdiklerimiz teker teker gidiyor,bir daha hiiiç gelmemek üzere,
alışmak mı,acıyı içimize hapsetmek mi,
bilemiyorum ama alışmak değil ya,
insan sevdiğinin yokluğuna hiç alışamaz ki...
Rabbim sabır versin sizlere ve sevdiklerine...
duamı ettim canım...
sevgiler...

Alismak degil songülcüm dedigin gibi insan alisamiyor...fakat kabullenme asamasindayim galiba simdi....caresizce kabulleniyorum sadece...:çok üzgünüm:

Allah razi olsun....sevdiklerini sana bagislasin insallah:Saruboceq:

ablam ablacım başın saolsun gözyaşarımı yutamadan okudum fatihayı hemen okudum anneciğinin için gani gani rahmet etsin alışmazki insan sevdiğinin yokluğuna heleki anne olunca ablacım annen senin gibi kızı olduğu için cok sanslı ve gurur duyoyrdur eminim

Sagol güzelim...allah razi olsun...

Seninde tüm ölmüslerinin mekani cennet olsun..:Saruboceq:

mekanı cennet olsun. çok özlediniz galiba annenizi.

fatiham onunla :Saruboceq:

Cok arkadasim cok özledik....:çok üzgünüm:
Allah razi olsun:Saruboceq:

Yaşadıklarının,üzünlerinin hepsini bende yaşıyorum.Anne acısı çok zor.Dünyada en yakınımız annemizmiş meğer.İnsan onu kaybedince daha çok anlıyor.Allah rahmet eylesin.Dualarım seninle..

Yaşadıklarının,üzünlerinin hepsini bende yaşıyorum.Anne acısı çok zor.Dünyada en yakınımız annemizmiş meğer.İnsan onu kaybedince daha çok anlıyor.Allah rahmet eylesin.Dualarım seninle..

Evet...kaybettikten sonra dahada cok anliyoruz degilmi?

Allah razi olsun....rabbim seninde anneciginin mekanini cennet eylesin insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…