- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
fatihayı okuyorum hemen..
allah rahmet etsin..
ama ölüm bir son değil başlangıç...bu bilinçte olduğunuzu biliyorum..
allah sabır versin akıllım...
canım çok duygulandım..
inan bugunlerde duygusalım zaten...
annen senin gibi bir evladı olduğu için çok şanslı..
allah kabul etsın bir fatıhayı gönderdim..
anneciğin nur içinde yatsın..
kabri cennetten bir bahçe mekanı da cennet olsun...
allah kabul eder inşallah
Allah razi olsun firtinam..:Saruboceq: Rabbim seninde gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:
Bende cok duygusalim bu günlerde...vefatinin senesi yaklastikca dahada buruk oluyorum:çok üzgünüm:
bu sıralar beni sevdiklerimi kaybetme korkusu sardı.sanki anneme babama kardeşlerime bişey olucakmış gibi geliyo...ve düşüncesi bile beni delirtiyo...
allah sabır versin gülsüm..fatihasını gönderdim annenin...
Yine bir ölüm, yine aynı şeyleri hatırladım, zaman hiç bir şeyi unutturmuyor aksine özlem artıyor... Tıpkı benim babamı her geçen gün daha çok özlediğim gibi... İnşALLAH sizin anneniz benim babam ve tüm merhum mümin kardeşlerimiz cennetin en güzek yerlerindedir...
ALLAH rahmet eylesin...
canım benim anneciğinin senin gibi bir kızı olduğu için o kadar rahat ve huzurludurki..çok zor biliyorum yeniden toparlanmak büyümek ama başka yolu yok..ben de annem vefat ettikten sonra kızım kabakulak olunca danışacağım kimse bulamayınca anladım artık yola tek başıma devam edeceğimi..toparlanmak zorundaydım çünkü kızım vardı ......rabbim sabrını veriyor tatlım ....anneciğinin ruhu şad mekanı cennet olsun dualarım seninle ve anneciğinle.........
Allah gani gani rahmet eylesin...
Nur içinde yatsın...
bugün duygularımın yoğunluğunda
bu yazınızı okuyunca iyice taştım,
sevdiklerimiz teker teker gidiyor,bir daha hiiiç gelmemek üzere,
alışmak mı,acıyı içimize hapsetmek mi,
bilemiyorum ama alışmak değil ya,
insan sevdiğinin yokluğuna hiç alışamaz ki...
Rabbim sabır versin sizlere ve sevdiklerine...
duamı ettim canım...
sevgiler...
ablam ablacım başın saolsun gözyaşarımı yutamadan okudum fatihayı hemen okudum anneciğinin için gani gani rahmet etsin alışmazki insan sevdiğinin yokluğuna heleki anne olunca ablacım annen senin gibi kızı olduğu için cok sanslı ve gurur duyoyrdur eminim
mekanı cennet olsun. çok özlediniz galiba annenizi.
fatiham onunla :Saruboceq:
Yaşadıklarının,üzünlerinin hepsini bende yaşıyorum.Anne acısı çok zor.Dünyada en yakınımız annemizmiş meğer.İnsan onu kaybedince daha çok anlıyor.Allah rahmet eylesin.Dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?