Annem

Akmerim

Namütenahi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
4.302
5.337
Merhaba ,

suan icin kafami düslerimi yoran konuyu yazip paylasmak istiyorum....

anlatacagim olaylar cok öncesinden cocuklugumdan itibaren basliyor aslinda o yüzden kisa kesmeye calisacagim .

Annemgil tatilden dönmeden bir gün önce basladi olay(Üvey) kiz kardesimi annemgilin eve birakip beraber ortaligi toplayip temizleyecektik (Üvey kardeslerim var öz Anne Babadan ben tekim, Öz baba ile görüsmüyoruz) lakin Ekrkek Kardesim ki henüz 18 yasinda Alman sevgilisi ile evin alina üstüne getirmisler (Evet annemgilde arada sirada kaliyor kendilerine ait odalari var, Ben tasvip etmesemde)o_Okiz kardesimin yatagini pisletmisler oda tabi bagirip cagirdi xaptiginiz yatagi temizleyin diye sonra kavga gürültü koptu. Ikside benden 6/7 yas kücük ve epey Boylu poslular ayrimak isterken arada kaynadim yumruklar fln bana geldi bende ortalik sakinlesin diye sevgilsine cik disarda bekle sen cikarsan kardesimde senin yanina gelir dedim diye Kardesim olcak kisi bana tokat salladi kulaklarim cinladi resmen ve dolabin üzerine düstüm her yerim mosmor oldu ki polis fln da geldi.

Ardindan anneme ya kocasi ve kendisinin artik gerekeni yapmasini yada sikayetcigi olucagimi söyledim.
Bana cevabi o cocugun dosyayisna hic birsey yazilmiycak yoksa sizi ( esim ve beni) gebertirim dedi

bende tabi o an sinir île bagirdim artik yeter yaptigin ayri seci kac yildir sustum birsey demedim diye agladim . o anda Kocasi telefona bagirdi o khp. Bogazini keserim Oglunu polis götürür diye benim icin diyor . Olaylardan sonra bende Anneme mesaj attim kocana birkez sus bile diyemedin benim icin oysa iki gün önce bosanmak istiyordun ki gercekten Bosanma asamsindalar barimisalrdi .

Neyse Bayramda yanina gitmedim belki artik bi tavir göstermem gerek diye yoksa herzaman hci birsey olmamis gibiydim.

Umrunda degilim galiba takiliyor kendisi Esi ile yine kavgalilarmis.

Bizde uzun yola cikicaz icimde yillarin öfkesi var hala gecmiyor ama helalik almadan gitmekde icime sinmiyor bari Annem sevsin diyorum oda sevemiyor beni ....

sevmiyorsa sal gitsin. ayrıca evlisin barklısın neden elalemin pisliğini temizliyorsun? üvey de olsa kardeş deme bu kardeş sana tokat atıyor. ilk vukuatı olmadığına da eminim. kes ilişkini kurtar kendini.
onunla görüsmeyi düsünmüyorum ama annemle ve kiz kardesimle görüsmeyi kopara bilirmiyim bilmiyorum yoksa kimsem yok esimin ailesi haric yapayalnizim Babam yok Annemde varda yok.

Cok karisik bir metin olmuş,inanin anlayamadim pek.Üvey olan kardeş mi anne mi? Düzenleyip yazarsaniz iyi olur

onunla görüsmeyi düsünmüyorum ama annemle ve kiz kardesimle görüsmeyi kopara bilirmiyim bilmiyorum yoksa kimsem yok esimin ailesi haric yapayalnizim Babam yok Annemde varda yok.
iyi de orada adam size kahpe derken susan anneniz. o tokat atan da onun oğlu. çekip bir tokat kendisi atamıyor muydu oğluna? ben olsam annemle de arama mesafe koyardım. yok ben koyamam diyorsanız daha çok üzülürsünüz.

iyi de orada adam size kahpe derken susan anneniz. o tokat atan da onun oğlu. çekip bir tokat kendisi atamıyor muydu oğluna? ben olsam annemle de arama mesafe koyardım. yok ben koyamam diyorsanız daha çok üzülürsünüz.
Evet BAyramda gitmedim yanina kiz kardesimde ne olursa olsun annen diyor ama bir degil iki degil artik yetti canima bende gitmedim ama icim de burkulmuyor degil.

Bencede salın gitsin , eşinizle aranız iyi olsun yeter ben anneme gidip geliyorum ama hiç öyle anne kiz gibi hissetmiyorum (öz) o hissi vermiyor birazcık gelinci de siz sizi kardeşine karşı savunmadı diye kızıyorsunuz bende beni gelinine karşı savunmadı diye kii yüzde yüz haklı olduğun bir konuydu amann diyorum üzülüyorum eve gelince bu eşime yansıyınca o da soğuyor ki bu hiç iyi olmuyor eşe karşı ailenin arkasında olmayışı gibi bi his oluyor ... uzun zamandır ben salmış durumdayım..:KK64:

Kocası size o sözü söylerken, kardeşiniz size tokat atarken müdahil olmayan annenin suratına bakılmaz. Annedir diye de birşey yok. Anneyse anne gibi davransın. Görüşmeyin, evine gitmeyin, en azından uzunca bir süre. Ben gorüsemezdim sanırım.

annen baban jet hızlı evlilik miydi?
bilmiyorum anneniz babanindan nefret ettiği için seni sevmiyor olabilir.
seni istemeyerek doğurduğu içindir.
senin hiç bi suçun yok yıllarca anneniz yüzünden ezik yaşamişsin:KK43:
yok sevioyrlarmis birbirlerine hatta bosanma sebepleri dedemgilmis . Kendisi ile görmüyorum kizina karsi tercig etmisti ben 12 yasindayken babamin elini yillar sonra Amca diye öptüm o derece karisik bi Hikayem var düsünün. Ve tüm bunlarin üzerine Annem bana bunlari yapiyor birde Hakliymis gibi Oglunun fotolarini wp da paylasiyor

X