• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem yumurtalık kanseri

BenimMelekYuzlum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
18
0
86
İstanbul
hepinizin duasına ihtiyacım var. bugün hayatımın en kötü günlerinden biri.annemin yumurtalık kanseri olduğunu öğrendik.annem şu an emliyatta ve ben yanında olamıyorum.ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum.ama güçlü almam lazım ona moral verebilmem lazım.ama nasıl ben iyi değilim ki.onu böyle görmek beni çok üzüyor.nasıl rol yapabilirim.ama annem için dua edin ne ol:çok üzgünüm:ur.

16.02.2008VANNEMİ BUGÜN HASTANEDEN ÇIKARDIK.
PERŞEMBE GÜNÜ PATALOJİ SONUCUNU ALACAĞIZ.Ö GÜNE KADAR MERAKLA BEKLİCEZ.MESAJ GÖNDEREN DUALARI İLE YANIMDA OLAN TÜM KK ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDRİM.

Sıkma canını, bak ameliyat oluyor, temizliycekler inşallah kanserli bölgeleri. Hiçbirşeyciği kalmaz anneciğinin inşallah:teselli:

Allah acil şifalar versin nurdant... kuzumunda dediği gibi temizleyecekler gidecek içini ferah tut.. hem benim yengemde yumurtalık kanseriydi ameliyat oldu şimcik sapasağlam... kötü şeylere inanma.. müdahale olup alınabiliyoya sevin hatta.. hepsiiiiii geçecek!

canım ya geçmiş olsun aynı sorunları bende yaşadım annem hem siroz hastsıydı hem kanser inan zor bir durum şimdi sen
inde morale ihtiyacın var moralin yüksek olmalı ki annene moral verebilesin oynayacaksın ben sanki hayat bir tiyatro v bizler oyuncuyuz gibi düşündüm ve anname karşı rolümü çok güzel oynadım oynamak ta zorundaydım sende öyle yapacaksıniçin kan ağlarken güleceksin sakın ağladığını üzüldüğünü belli etme moral çok önemli haydi bakalım topla kendini annenin iyileşeceğine kendini ve anneni inandır bak göreceksin rabbim nasıl sabır veriyor insana rabbim anneciğine şifalar versin inşallah

Çok geçmiş olsun canım.Bu gibi durumlarda moralin çok önemli olduğunu biliyorsun.Henüz yeni öğrendiğin için şoktasın anlıyorum.Ama annenin yanında çok üzüldüğünü belli etmemeye çalış.Bunun geçici birşey olduğunu söyleyerek moral vermeye çalış.Sende kendini çok üzme.Şu yönden düşün; bu rahatsızlıktan habersiz bir şekilde yaşıyor olabilirdide annen.. Farkına varılmış ve tedaviye başlanmış..Allah acil şifalar versin canım..Dua edeceğim..

allahın dediği olur canım, senin moralin yüksek olacakki anneciğine destek ve moral verebilesin. şunuda sakın unutma allah sevdiği kullarına dert verip sabırlarını denermiş ,sabır herşeyin başı sabır allah yardımcınız olsun.

geçmiş olsun cnm. her zaman destek ol annnene. tedavisini ise eksiksiz yaptırın. biraz uzun bi süreç tedavisi ama. anneciğinin bi şeyciği kalmaz inş.

inşallah çabucak atlatır . herkesin dediği gibi moral gerçekten çok önemli. doğal beslenmeye çalışsın örneğin hazır süt-yoğurt yemesin. ekmeği dahi evde ekmek makinesiyle kendiniz yapmaya çalışın. kışın yaz meyve sebzesi yemesin. ve bak bu çokönemli,civanperçemi diye bir bitki var. bu bitkiyi biraz kaynar suda bekletip içsin her gün. rahim ve yumurtalık kanserinde iyileşme sağlıyor bu kanıtlanmış. gerisi de boool bool dua tabi.geçmiş olsun.

Canım işallah anneciğin sapasağlam çıkmıştır ameliyattan!Kısa zamanda sağlığına kavuşması için dua ediyoruz arkadaşım.Çok çok geçmiş olsun!Herzaman moralini yüksek tut sakın umudunu yitirme:))a.s.

çok ama çok geçmiş olsun. anneciğin inşallah allahın izniyle sağlığına kavuşur.sen kendine iyi bak ve moralini yüksek tut ki anneciğinin sana ihtiyacı var. duacınızım.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

Back