- 6 Temmuz 2008
- 11.582
- 71
- 208
- Konu Sahibi ferhunde06
-
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar annem 03.03.2009 da beyin kanaması geçirerek acile kaldırıldı.acil servisten yoğun bakım ünitesine aldılar.tam 12 gündür yoğun bakımda yatıyor.çekmediği acı kalmadı.oksijen makinasına bağladılar nefes alamıyordu sonra makina zamanla zarar verir diye boğazından delik açıp küçük bir hortumla nefes almasını sağladılar.bugün camekandan yakından gördük.annemin durumu iyi değil gidişat kötü doktorlar umut verici konuşmuyorlar.12 gündür hayattamıyım bilmiyorum yaşıyorum ama öylesine.inanın daha kaybetmeden annemin kıymetini anladım.keşke şu an yanımda olsada doya doya sarılsam bana hep kızım sen çok hayırlı bir evlatsın iyiki seni doğurmuşum derdi ama ben yinede kendimi yetersiz buluyorum keşke daha fazla şeyler yapsaydım annem için keşke ona hep sarılsaydım saatlerce ellerini yüzünü öpseydim.sizlere tavsiyem annenizi üzmeyin ve hayattayken kıymetini bilin.ne olur annelerinize onu çok sevdiğinizi söyleyin.benim şimdi kanadım kırık sanki hayatta yapayalnız kaldım herşey boş geliyor şimdi bana.(anneciğim belki beni duymuyorsun sen yoğun bakımdayken ben konuştum sana hani ilk acile kaldırıldın ya elini tuttum kendinde değildin ama elimi sıktın hemde 2-3 kere.anneciğim seni çok ama çok seviyorum ne olur benim için hayata tutun ne olur ölme beni yapayalnız bırakma beni senden başka kimse düşünmez sana ihtiyacım var ne olur evine dön anne.beni duymasanda hissediyosun gel annecim hayatım bir anda cehenneme döndü.hani sen fındığı çok seviyodun ya ben şimdi ağzıma bir fındık atamıyorum boğazımda düğümleniyo lokmalar.hergün allaha yalvarıyorum annemi bizlere bağışla ne olur alma canını allahım diye.)
dualarım seninle annecim ben allahtan ümidimi kesmiyorum kim ne derse desin.seni dört gözle bekliyorum canım anneciğim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?