Kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.ınşallah iyileşecek anneciğim o güzel ellerini ,yüzünü öpecem yine.Ama dün teyzemler ve dayım geldi şehir dışından durum kötü gidişat kötü herkes o kötü haberi bekliyor inanın kızlar (Yüce Rabbim gecinden versin ama) annem ölse inanın bu kadar olmazdık o haberi beklemek kadar kötüsü yok inanın bana.Babam yoğun bakıma benim numaramı vermiş düşünün ilk haberi ben duyacam.Halimi bi düşünün.Her telefon çaldığında yüreğim ağzıma geliyo helede yabancı bi numaraysa eyvah diyorum içimden.Annemin evine gelen giden oluyor.Anneciğim sağlığında hep derdiki ben ölsem en çok küçük kızım ağlar (ben yani) şimdi bu lafı hatırlatıyor herkes bana dahada kahroluyorum.Ben annemin sırdaşıydım dertlerine deva olmaya çalışırdım.Benim annem inanın yılın annesi değil asrın annesi olmaya tek adaydır.O kadar çok dert ve çile çektiki şimdi yaşama tutunmuyor bile.Bazen camı açıp bağırmak istiyorum nefesim tükenene kadar ağlamak istiyorum ama bunlar acımı hafifletmiyor.Büyük Allahım diyorum bazen bu kadar hastalık tek bir insandamı toplanır.Şeker hastası, tansiyon hastası, kolesterol hastası, göğüs kanseri oldu göğsü alındı, safra kesesi alındı, guatrı var, katarakt ameliyatı oldu, şimdi kalp krizi geçirmiş yoğun bakımda, beyninde damar büyümesi varmış, akciğeri enfeksiyon kapmış (beyin kanaması geçirdiği an olmuş).Halende çekiyor canım anneciğim hani bir söz vardır ya kızlar allah iki iyilikten birini versin diye ben hep iyileşsin diyorum öbür kelimeyi söyleyemiyorum dilim varmıyo acıda çekse ölsün diyemiyorum.Kızlar inanın sizleri üzmek için yazmıyorum ama o kadar doluyumki bazen gözümden akan yaşlara engel olamıyorum helede geceleri ben sıcacık yatağımda yatarken anneciğim bir sürü makinaya bağlı yaşam mücadelesi veriyor.(Anneciğim benim için yaşa nolursun hayata tutun 4 evladın seni bekliyoruz herkes mahvoldu dün ağbimde dedi bana ona doya doya sarılamadım dedi bak hepimiz bir aradayız herkes dün senin evindeydi sen hep iyilik olsun kimse kimseyi kırmasın derdin ya öyleyiz işte ama tek eksiğimiz sensin gelde yüzlerimiz gülsün canım anam benim)........