• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem yok ve kimsem yok

divankusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
2.019
2.351
133
29
Geçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
Bu gün kahvemi ağlayarak yapıyorum. Annem yok ve ben çekimime yalnız gideceğim. Korkuyorum galiba. Moral verebilir misiniz teşekkürler :)

Geçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
Bu gün kahvemi ağlayarak yapıyorum. Annem yok ve ben çekimime yalnız gideceğim. Korkuyorum galiba. Moral verebilir misiniz teşekkürler :)
Oy kuzum Rabbim korktuklarını uzak eylesin anacığın yattıkça sana sağlıklı ömürler versin hiçbir şey çıkmayacak Allah’ın izni ile

Anneniz için başınız sağolsun 🙏 Lütfen içinizi ferah tutun. Benim gözlemlediğim Türkiye'deki doktorlar hemen en kötü ihtimali göz önünde bulunduruyor. Benimde 5 yıl önce rahim duvarında kalınlaşma vardı. Kanser olabilir dediler günlerce göz yaşlarımı içime akıttım kızım henüz bir kaç aylıktı oğlum 3 yaşındaydi, çocuklarım ne olacak diye düşünmekten mahvettim kendimi. Benim annem sağ ama hiç yanımda olmadi. Hastaneye kontrole gittiğimde çocukların ikisini bana bırakma ikisine bakamam birini bana bırak birini kaynana bırak öyle git dedi (her birinin evi şehrin bir ucunda). Biyopsi yapıldı tek başıma gittim sonuçları yine tek başıma almaya gittim kızımı komşuya bırakarak. sonuçları elime alana kadar kalbim yerinden fırlayacaktı. Çok şükür temiz çıktı. Sizinde tahlilleriniz temiz çıkar umarım 🙏

Çok çok geçmiş olsun 🪷 kahvemi " "ağlayarak yapıyorum " demeseydiniz keşke 😔😔 şuanda kahve içiyordum bunu okudum boğazımdan geçmedi. Bu gibi hayat olağan akışında bir sürü durum atlatacağız onun için güçlü olun lütfen.. annesi var olup YOK olanlarda var yanınızda olup destek olsaymış keşke ama yok elinizden geldiğince pozitif düşünün ve en kötü ne olursa nasıl başa çıkarım diye düşünün strateji geliştirin hep sonraki hamleleri sağlıkla ve mutlu kalın 🪷

Başınız sağolsun…
Kimsem yok diye düşünmeyin kuzenler arkadaşlar falan illa vardır. Ama böyle ciddi durumlarda yardım istemekten çekinmeyin. Stresinizi endişenizi paylaşın duygularınız konusunda açık olun daha iyi hissedersiniz.
İnşallah hiçbir şey çıkmaz sağlığınız çok iyidir

Öncelikle anneniz için başınız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin. Umarım sonuçlarınız çok güzel,temiz çıkar. Korkmayın strese sokmayın kendinizi. Allah şifa versin inşallah. 🌸🤲🏻 Hiç arkadaşınız yok mu bu arada?

Bazen
Çok çok geçmiş olsun 🪷 kahvemi " "ağlayarak yapıyorum " demeseydiniz keşke 😔😔 şuanda kahve içiyordum bunu okudum boğazımdan geçmedi. Bu gibi hayat olağan akışında bir sürü durum atlatacağız onun için güçlü olun lütfen.. annesi var olup YOK olanlarda var yanınızda olup destek olsaymış keşke ama yok elinizden geldiğince pozitif düşünün ve en kötü ne olursa nasıl başa çıkarım diye düşünün strateji geliştirin hep sonraki hamleleri sağlıkla ve mutlu kalın 🪷
aynen bu gün kendime bayan kız arkadaşı arıyorum diye biyerlere ilan verecektim. Gelsin benimle hastaneye eşlik etsin arkadaş olsun. Korkarım elimi tutar belki. Parasıyla olsa vermeye hazırım. Sonra kendi kendime saçmalama dedim

Bazen

aynen bu gün kendime bayan kız arkadaşı arıyorum diye biyerlere ilan verecektim. Gelsin benimle hastaneye eşlik etsin arkadaş olsun. Korkarım elimi tutar belki. Parasıyla olsa vermeye hazırım. Sonra kendi kendime saçmalama dedim
Keşke yakın olsaydık konu sahibi ben gelirdim sizle.

Başınız sağolsun öncelikle.Anneciğiniz bir yerlerden görüyordur sizi güçlü kuvvetli olmaya,olumlu olmaya çalışın ne olur.🙏🏻
Konuyu okuyunca düğüm düğüm oldu içim.Ne zaman hüzünlenip kendinizi kötü hissederseniz yazın buraya elimizden geleni yapmaya çalışırız.
Sonuçlarınızla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.Olumsuz birşey çıkacağını sanmıyorum kadınlarda olabiliyor kist vs.
Buraya öncesi ve sonrası sürekli yazın ki hep yanınızda olup moral verelim,destek olalım.🥰

D divankusu
yazacağım hiçbir cümle veya teselli annesizliğinin boşluğunu doldurmayacak bunu çok iyi biliyorsun.
Ama şikayet edip dertlenmek, kendini üzmek de sonucu değiştirmeyecek, bunu da öğrenmiş olman gerek.
Geçmiş olsun, üzüntü ve içine attığın şeylerden ötürü, vücudun sinyal veriyor olabilir. Sonuçların temiz çıkacaktır inşallah.
Kendini üzme, hayata bir yerlerden tutunmaya bak. Annenin mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
Kendin için güzel şeyler yapmaya bak, sana ve ruhuna iyi gelecek şeyler.
Annen yaşıyor olsaydı, seni böyle üzgün görmek ister miydi ?
Seni bir yerlerden görüyor olduğunu düşün, öyle görünmeye, yaşamaya çalış.

Bazen

Hangi şehirdesiniz?

Back