• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve eşim arasında kaldım yardım lütfen :((

bence bu evliliğinizin tadını bozan anneniz...taman eşininizinde yaptığı normal değil..size kötü davramanın sebebi eşinizin annenizle anlaşamaması..bence annenizi evliliğe karıştırmasaydız..belkide bu durumlara gelinmezdi diye düşünüyorum..varsın evinize anneniz gelmesin..eşiniz gitmesin..annenizinde evde konusu geçmesin..bakalım o zaman eşininizin davranışları nasıl olurdu..bizdede oldu annem herşeyime karışıyordu..bize gelip gitmedi..eşimde anneme gitmedi..2-3 yıl küs kaldılar..sakinleştiler..ama ben hep eşimin yanındaydım..daha sonra bunları barıştırdım..fakat annemin bize karışmaması şartıyla..

Kendinize saygınız kalmamış haliyle eşinizin de kalmamış.Anneniz ile eşinizin arasındaki soğukluk sebebi ne bilmiyorum ama size daha nişanlıyken bu sinyali vermiş.

Kimse kendi ailesine laf ettirmek istemez tabii ki . Ayrıca soğukluk dahi olsa belli seviyeyi yine korumak gerekir.Ama eşiniz bunu dahi beceremeyip size gelen annenizi afedersin ama bi köpek p.posuna sokmadığı kalmış :19:
Annenizin işlerin bu boyuta gelme evresindeki rolünü yazmamışsınız ama annenizde de suç vardır kısmen.

Diğer yönden saygı bittiyse bu adam şiddete de yöneldiyse ve kararında bu evliliğin yürümeyeceği kanaatindeyse düşünme ..Evlatlarını bahane etme. Onların psikolojisi şuan çok mu iyi sanki :44: gözünün önünde anne-baba kavga ediyor birbirlerine hakaret ediyor. Rol model bu şuan.

Ayrılırsanız bir uzman desteği ile atlatabilir çocuklarınız. En azından huzuru bulurlar.

Size hakaret eden şiddet gösteren biri de çocuklarınızı sizden alamaz.

bence annen eşinin kötü huylarını biliyor sana çektirdiğinide eşine bu durumda nasıl iyi davransın ki
sana dayak dahi atan adama, eminim kızım boşansın( dahi içinden diyordur )ve mutlu olsun hayalini ediyordur. bir damat annenin yetiştlrip everdiği kızının o evlilikte mutlu olup olmadığını bilir neden bir dayakçıya iyiniyet ve sevgi göstersin ki ,annenin 6. hissi nişanlılık devresinde doğru çıkmıştır , beence sen annen ve eşin arasında kalmış değilsin yalnız , doğru ile yanlışlar arasında
kalmış ve bocalıyorsun gerçekleri kabul etmediğinden

Back
X