Ben 9 aydır evliyim. Boşanmak istiyorum. Şiddetli geçimsizlik var ve anlasamiyoruz psikolojim çok kötü oldu zaten bozuktu psikolojim daha önce intihar girişimleri vs oldu aile ortamı ve babamdan dolayı çok sinirli bir insan ve intihara meyilli oldum. Şuanki adamda annem gibi olmak istemiyorum. Annem gidemiyor boşanmak istiyor ama babam tehdit ediyor annem korkuyor arkasinda kimsesi yok ailesi yok kim duracak destek olacak anneme. Ben önceden cesaretliydim annemi kurtaracagim diyordum ama şimdi ben de aynısı oldum cesaretim yok tek başıma hayat kurmak için çok zayıfım psikolojim zayıf ufak şeyde intihari deniyorum. Tahammülüm yok birseye. Annem yillardir aldatildi dövüldü ve şuan hayattan kopuk köle gibi kendi evinde. Son zamanlarda annem ve ben aynı durumda hissediyoruz yasamaktan bıktık keyfimiz yok. Gidelim mi diye düşündük beraber. Ama ben korkuyorum babam bizi rahat birakmaz gelip anneme birşey yapar bizi bulur diye korkuyorum. Gücümüz yok paramız yok. Adalet yeterli değil. Devlete sığınsak yeterli koruma saglayamiyor. Biz kendimizi nasıl kurtarıp koruyacağız. Birisi akıl versin lütfen. Bu şekilde hayat siz mı yaşamaya devam edeceğiz