- 1 Kasım 2019
- 2.699
- 5.007
- 158
- Konu Sahibi selliingoktas
Bu arada hanımlar önceki konularında konu sahibi yaşının 17 olduğunu söylemiş. Sen anlamazsın vs diye o kadar rahat konuşmuş olabilirler veya sen duymazsın diye kendi aralarında konuşurken duymuşsundur, farkında değillerdir. Odalarını kilitlemelerine, duş almalarına karışamazsın. Odalarını kilitleyip istediklerini yapabilirler. Sen sabaha kadar uyudun veya uyumadın diye senin keyfini beklemek zorunda değiller. Annemle babam da kapıyı kilitlerdi benim hiç psikolojim bozulmadı iğrenmedim, bunun karı koca arasında bir ihtiyaç olduğunu biliyordum, küçükken de anlardım, her seferinde bana kardeş gelecek diye düşünürdüm Bazen geceleri uyku tutmazdı, peş peşe banyoya gittiklerine yattığım odanın kapısının camından şahit olurdum, sürekli bana göre ayarlayamazlar ya kendilerini, ben hep evdeydim, çıkmıyordum dışarı, gece sevişmek istediler diye gece dışarı mı çıkacağım veya benim evde olmadığım okul saatlerini mi seçeceklerdi? Hatta bazen evde böyle bel altı espiriler olurdu kendi aralarında ben de ben küçük değilim anlıyorum derdim ama annem babama ayıp ayıp genç kızın yanında böyle şeyler konuşma derdi, o da bizi dinlemesin derdi babamda. Bazen onlar Tv izlerken aniden diğer odadan yanlarına geldiğimde onları birbirini öperken yakalardım, gördüm sizi, yakaladım sizi ayıp ayıp der gülerdim. Onlarda sen bizim başımızın bekçisi misin, yabancıyı mı öptük derler gülerlerdi. Annemle babam birbirlerini çok severek evlenmişler ve senelerce dedem vermemiş birbirlerini beklemişler. Onların bu anlarına bazen şahit olduğumda aslında bir yandan da mutlu oluyordum, sağlıklı güzel bir ilişkileri var ve birbirlerini çok seviyorlar diye.