• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve babamın konuşmaları?

Bu arada hanımlar önceki konularında konu sahibi yaşının 17 olduğunu söylemiş. Sen anlamazsın vs diye o kadar rahat konuşmuş olabilirler veya sen duymazsın diye kendi aralarında konuşurken duymuşsundur, farkında değillerdir. Odalarını kilitlemelerine, duş almalarına karışamazsın. Odalarını kilitleyip istediklerini yapabilirler. Sen sabaha kadar uyudun veya uyumadın diye senin keyfini beklemek zorunda değiller. Annemle babam da kapıyı kilitlerdi benim hiç psikolojim bozulmadı iğrenmedim, bunun karı koca arasında bir ihtiyaç olduğunu biliyordum, küçükken de anlardım, her seferinde bana kardeş gelecek diye düşünürdüm :D Bazen geceleri uyku tutmazdı, peş peşe banyoya gittiklerine yattığım odanın kapısının camından şahit olurdum, sürekli bana göre ayarlayamazlar ya kendilerini, ben hep evdeydim, çıkmıyordum dışarı, gece sevişmek istediler diye gece dışarı mı çıkacağım veya benim evde olmadığım okul saatlerini mi seçeceklerdi? Hatta bazen evde böyle bel altı espiriler olurdu kendi aralarında ben de ben küçük değilim anlıyorum derdim ama annem babama ayıp ayıp genç kızın yanında böyle şeyler konuşma derdi, o da bizi dinlemesin derdi babamda. Bazen onlar Tv izlerken aniden diğer odadan yanlarına geldiğimde onları birbirini öperken yakalardım, gördüm sizi, yakaladım sizi ayıp ayıp der gülerdim. Onlarda sen bizim başımızın bekçisi misin, yabancıyı mı öptük derler gülerlerdi. Annemle babam birbirlerini çok severek evlenmişler ve senelerce dedem vermemiş birbirlerini beklemişler. Onların bu anlarına bazen şahit olduğumda aslında bir yandan da mutlu oluyordum, sağlıklı güzel bir ilişkileri var ve birbirlerini çok seviyorlar diye.

Anne babasının sevgisine şahit olmayanlar garipsiyor bu durumu. Benim annem babam da öyle birbirine sarılan, birbirini öpen tipler değildi. Gece banyo olayından ve ışıktan anlayıp tiksinmiştim bir dönem. Yanımızda tabi öyle konuşmalar olmazdı ama banyoya girmeleri bile iğrenç bişeydi.
Sonra evlendim ve eşimin ailesinde herkes gayet sarılıyor, el ele diz dize, babaların yanında eşlerin dizine yatmalar, kayınvalidemin bizi zorla el ele tutuşturması falan... Dedim normal olan buymuş, ben de asla eşimle cilveleşmem ne yalnızken ne başkasının yanında. Çünkü sevgisizlik gördüm ben ama en azından artık başkalsrına nor al bakabiliyorum.

Anne babasının sevgisine şahit olmayanlar garipsiyor bu durumu. Benim annem babam da öyle birbirine sarılan, birbirini öpen tipler değildi. Gece banyo olayından ve ışıktan anlayıp tiksinmiştim bir dönem. Yanımızda tabi öyle konuşmalar olmazdı ama banyoya girmeleri bile iğrenç bişeydi.
Sonra evlendim ve eşimin ailesinde herkes gayet sarılıyor, el ele diz dize, babaların yanında eşlerin dizine yatmalar, kayınvalidemin bizi zorla el ele tutuşturması falan... Dedim normal olan buymuş, ben de asla eşimle cilveleşmem ne yalnızken ne başkasının yanında. Çünkü sevgisizlik gördüm ben ama en azından artık başkalsrına nor al bakabiliyorum.

Annemle babamda sevgilerini hicbir zaman bizim yanimizda gostermediler ama kapi kitleme, pes pese banyoya girme gibi olaylarda hic tiksinmedim. Esimle cilvelesirimde koklasirimda. Annemlerin sevgi gostermemelri bende bir etken olusturmadi. Ama konu sahibinin anlattigi tur konusmalar olsaydi ben cok sogurdum diye dusunuyorum.

Burada “ne var ya çocuğumu leylekler getirmedi bunu bilmesi lazım” diyen annelerin çocuklarına gerçekten üzülüyorum. Çocuğunuza en büyük zaarrı sizler veriyosunuz. Azıcık okumanın kimseye bi zararı yok. Burada biri yazmış konu sahibinin babası için avam vs. Katılmakla birlikte Bunu normalleştiren kişilerin de aynen böyle olduğunu düşünüyorum. Aynı kültür seviyesi.

Opmek, sarilmak normal seyler ama su konusmalar normal mi Allah askina. Cocugumu birak kimsenin yaninda bu sekilde konusmam. Ne demek bu gece bir mi iki mi falan. Asla normal degil. Onun disinda bebegimin onunde ozellikle sariliriz, opusuruz esimle. Bizi oyle gorunce daha cok mutlu oluyor. Ama her seyin bir siniri var.

3 yasindaki kizim anlar diye asiri dikkat ediyoruz. Evde konusulmasina da musade etmem. Dusa giriyoruz sabah, çocuk sirayla soruyor neden dusa giriyosunuz diye. Farkediyor yani. Bence en azindan yaninizda konusmasinlar tabiki ihtiyac ama bu kadarda rahatlik fazla
Neden duşa giriyorsunuz diye soru mu olur yahu sevişmeden sevişmeye mi duş alıyorsunuz ki çocuk anormal karşılamış?

Neden duşa giriyorsunuz diye soru mu olur yahu sevişmeden sevişmeye mi duş alıyorsunuz ki çocuk anormal karşılamış?

Duşa girmenin sevişmeyle bağdaştırıldığını bu forumda gördüm bir tek ben.
3 yaşında çocuk neden duşa girdiniz sizi gidi sizi seviştiniz di mi diye soruyorsa orda bir problem vardır zaten. Çişini söylemeyi yeni öğrenmiş çocuk anne babanın neden duş aldığını sorgulayacak cinsel bilgiye nasıl ulaşmış?

Annemle babamda sevgilerini hicbir zaman bizim yanimizda gostermediler ama kapi kitleme, pes pese banyoya girme gibi olaylarda hic tiksinmedim. Esimle cilvelesirimde koklasirimda. Annemlerin sevgi gostermemelri bende bir etken olusturmadi. Ama konu sahibinin anlattigi tur konusmalar olsaydi ben cok sogurdum diye dusunuyorum.
Biz de sevgi gösteren çift değiliz. Eşim ilk bana sarıldığında yani bir kaç ay önce oğlum ağladı. Bilmiyor çünkü ne olduğunu.
Siz etkilenmemiş olabilirsiniz ama sevgi görerek büyüyen çocuk başka olur sevgi görmeden büyüyen çocuk başka.

Bir zamanlar bizimkiler de böyleydi. Onlara göre sevişmek "para saymak"tı. Çocuklar biz babanızla para sayacağız siz sakın kavga dövüş etmeyin der, odalarına kapanır saatlerce çıkmak bilmezlerdi. Ben çok zenginiz sanıyordum =)) Ailenin safı benim çünkü. Annem babama ısrar ederdi, babam yorgunum derdi, para sayacaksın ardı önü baba yorgun olsan ne olur derdim anlamazdım. Sonra fakirleştik tabi, şu an birbirlerinin yüzüne bakmıyorlar. Bilmiyorum, benim hiç psikolojim bozulmadı, sonra anlamaya başladığımda bile ikisinden de tiksinmedim, sonuçta beni de leylekler getirmedi. Ben ebeveynlerinin sevişmesinden rahatsız olan ve onların yüzüne bakamadığını söyleyenleri çok anlayamıyorum. Yani son derece doğal bir şey bana göre. Ama rahatsız oluyorum diyorsanız bunu belli etseniz belki dikkat ederler sizin de rahatsızlığınız ortadan kalkar. Belki anlamadığınızı sanıp böyle rahat davranıyorlardır bilemeyiz.
Desenize siz büyüdükçe , sizinkiler iflas bayrağını çekti 🤣🤣

Konu sahibi 2 defa annemle babami bastigim halde tiksinmedim tam tersine utandim
Hepimiz bir gun birseyler yasayacagiz sonucta
Annenle konus sıkıntılarını dile getir insanlar konusa konusa sonucta

herkese merhaba sizin görüşlerinizi merak ettiğim bir konu var artık dayanamayacağım
annemle babam sürekli cinsel içerikli muhabbetler yapıyorlar ve sanırım benim anlamadığımı sanıyorlar.babam anneme diyor ki olmasan olmaz mııı diyor ofluyor (reglden bahsediyor) bu gece 1 mi 2 mi diyor sonra yüksek sesle uyku saatimiz diyor gülüşüyorlar sürekli kapıyı kitliyorlar arka arkaya duşa giriyorlar hadi kızım sen uyu daha uykun gelmedi mi diyorlar annem babama görürsün bende senin istediklerini yapmayacağım diyor vs..bu küçük yaşlarımdan beri devam ediyor ortaokula giderken bir gece yine seslerini duymuştum sabaha kadar uyuyamamıştım bazen abarttığımı düşünüyorum bu bir ihtiyaç diyorum ama ben evde yokken yapabilirler bu kadarı artık fazla 1 değil 2 değil evde ben yokmuşum gibi davranıyorlar cidden soğudum yüzlerine bakmak istemiyorum annemle vs konuşamam bu konuları utanıyorum yarın bir gün evlenince ne yapacağım bilmiyorum cinsellikten tiksindim sizin başınıza geldi mi ne yaptınız ben nasıl bir yol izlemeliyim ? şimdiden teşekkür ederim :KK43:
Böyle bi konu bikere daha açılmışdı

Onlar konusurken utanmıyorsa sen de utanmamalısın bence Bildiğini ve rahatsız olduğunu söylersen dikkat ederler Zor olsa da mecbur gibisin Bir iki kere benim babam da anlamadığımı sanıp şakasını yapınca mahrem seyleri cocugunuz varken konusmayın demistim ve kıpkırmızı olmustu Bir daha da yapmadı Kaldı ki sadece basit ima gibi bi şeydi onunki Bunu siz konusmadan anlayacaklarını sanmıyorum
Ayrıca birde anne babanın sevişmesi neden rahatsız ediyor yetişkin insanı falan diyenler olmus asırı sasırdım Rahatsız eden sevismeleri değil sesler ve gereksiz espriler. Karşı komşu üst kat komşu yan odadaki arkadas kardeş anne baba fark etmez Aynı evde yaşayan insanlar birbirine saygılı olmalı. Mesele sevişmeleri değil.

Sürekli bel altı espriler, küçüklüğünüzden beri duyduğunuz sevişme sesleri vb kesinlikle hoş değil. Aynı yaşam alanını paylaşıyorsanız herkesin iyi hissedeceği şekilde orta yol bulmalısınız sonuçta. Anne babanız sesli sevişiyor diye müzik aç diyen olmuş, anne baba diye bu saygısızlıktan çıkmıyor kimse kendi evinde müzik dinleyerek oturmak hatta öyle uyuyakalmak zorunda değil. Azıcık seslerini kısabilirler, fazla bağırmadannda yapılabilen bir şey bu Özellikle de evde baska sakin varsa. Esprilere gelirsek toplu bulunulan bir ortamda bazı esprilerden rahatsız olmak ve bunlarım dozunun azaltılmasını istemek de kötü bir şey değil. Ha bel altı espri ha soğuk espri ha eşek şakası. Rahatsız olabilirsiniz. O zaman da rahatsız olduğunuzu söylerseniz en azından esprilerin dozunu azaltırlar. Annem babam ya da arkadasım hatta erkek arkadasım hiç fark etmez, ben de sevmiyorum cinsellikle ilgili ima ve esprileri. Ben yokken de yapabilirler. Onun dışında kapılarını kapatmaları, banyota gitmeleri gibi şeyleri umursamayın bence O konuda ellerinden gelen bir şey yok. Cinsellik de bir ihtiyaç.
Bu konuya 2 tane uzun yorum yapacağımı düşünmezdim ama normal bulan hatta neredeyse sizi suclu bulacak insanların olması cok sasırttı beni. Son olarak en kısa zamanda kendi evinize cıkmayı düsünebilirsiniz kira bile olsa.
Ben de fazlaca sevginin olduğu bir evde büyüdüm Öpücükler sarılmalar sevgi sözcükleri. Ama gecenin yarısı uyutmayacak kadar sesli sevismekle ve 1 mi 2 mi tarzı basit yaklasımlarla bunu nasıl bir tutmus kimisi, onu da anlamadım

Genç kızının sevgilisi var diye kızını dövüyor ama ayni zamanda kizinin yaninda eşiyle dirty talk konusmalar yapıyor. Ne hayran olunası bir baba !

Son düzenleme:
Cinselliği yasamak tu kaka değil ama anne babanın yaşadığını da bir zahmet çocuğu duymasın yahu
Aaa ne olmuş sende bir gün yapacaksına getirmeyin olayı. Bazı şeyler özeldir ve bu da en özellerden biri.
Çocuğun yanında fanteziler mi konuşulmalı? Şu kafayı anlayamicam asla.

çok teşekkür ederim cevabın için.. babamı da bir görsen çok katı geri kafalı bir adamdır sevgilim olduğunu öğrenince her şeyimi elimden alıp dövmüştü kollarım her yerim mosmordu sözde ahlaksızlık ya (!)
Merhaba. Demek ki babanıza göre evlendikten sonra cinselliği dosta düşmana duyururcasına yaşamak normal geliyormuş. Peki sizin özel hayatınıza neden karışıyor? Düpedüz çifte standart var. Böyle insanlara sinir oluyorum, evlensinler de çevrelerindeki insanlar hiç umurlarında olmadan doyursunlar ilkel dürtülerini. Düşünceye bak.
Yaptıkları hiç hoş değil. Tamam, cinsellik yaşansın; ama sessizce yaşasınlar. Mümkünse hem anne, hem babanızı karşınıza alın konuşun. Mümkünse kanıt toplayın. Sonra "ben yanılmıyorum ve sizi dinlemek zorunda değilim" deyin.

Back