• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve babamın konuşmaları?

Sizin açınızdan sınır bozucu haklısınız ama belli bir yasa gelmiş insanların bu derece cinsel yaşamlarının olması,birbirlerinden bikmamalari beni imrendirdi ne yalan söyleyeyim keşke herkes evliliğini bu muhabbetle ilerletse. Bu arada sen çok rahatsizsan onların şifreli konuşmalarına esprili bir şekilde yanıt ver belki sorun çözülür

Bir zamanlar bizimkiler de böyleydi. Onlara göre sevişmek "para saymak"tı. Çocuklar biz babanızla para sayacağız siz sakın kavga dövüş etmeyin der, odalarına kapanır saatlerce çıkmak bilmezlerdi. Ben çok zenginiz sanıyordum =)) Ailenin safı benim çünkü. Annem babama ısrar ederdi, babam yorgunum derdi, para sayacaksın ardı önü baba yorgun olsan ne olur derdim anlamazdım. Sonra fakirleştik tabi, şu an birbirlerinin yüzüne bakmıyorlar. Bilmiyorum, benim hiç psikolojim bozulmadı, sonra anlamaya başladığımda bile ikisinden de tiksinmedim, sonuçta beni de leylekler getirmedi. Ben ebeveynlerinin sevişmesinden rahatsız olan ve onların yüzüne bakamadığını söyleyenleri çok anlayamıyorum. Yani son derece doğal bir şey bana göre. Ama rahatsız oluyorum diyorsanız bunu belli etseniz belki dikkat ederler sizin de rahatsızlığınız ortadan kalkar. Belki anlamadığınızı sanıp böyle rahat davranıyorlardır bilemeyiz.

Yakında evlenecek kızım var ki ona saygımızdan dolayı yanyana sıkı fıkı laubali dahi konuşmuyoruz eşim ile , bence ailen çok saygısız tuhaf olan seni halen küçük çocuk sanmaları bence annen ile bu konuda uyar ve kızış ki en azından oturup bir düşünsünler evde bu hareketlerden dolayı rahatsız olan bir genç kız var

Bende böyle şeyleri duymaktan ve şahit olmaktan rahatsız oluyor tiksiniyorum
Komşumun sesini duyduğumda bile duvarı yumruklamistim
Kaldı ki benim yanımda konuşulacak
Ayrıca sizde rahatsız olduğunuzda kalkıp odanıza gidin mutfağa gidin balkona çıkın
Başlarında beklemenizin bir manası yok

Bana komik geldi 😀 benim babam da o iş olduysa gece, sabah süper mutlu olurdu 🤣 anneme takılırdım oooo anne babamı mutlu etmişsin diye 😀 tabi annem direk “git kız işine diye utanarak kızardı. O hali çok tatlı gelirdi bana :halay: Siz de tiksinmek yerine annenize takılarak “ anne farkında mısın artık anlayabiliyorum” diyebilirsiniz.

Gecen eşime arabada cinsel içerikli birşey söyledim. Arkada oturan ve telefondan çizgi-film izleyen 3 yaşından bile küçük oglum, soyledigim seyi tekrarladi! Ben şok! Tabii ki anlamini bildiği icin degil ama normalde duymadığı birsey oldugu için.
Bence rahatsiz olmakta cok haklısınız. Evde siz varken ve uyanıkken sevismeleri de cok abes bence. Yatak odasina girip kapi kilitlemek nedir ya? Konusmaktan baska birşey gelmedi aklima ama bu konu anneyle nasil konuşulur ki?
Acaba kendini detaylica ifade ettigin bir not mu yazsan

Ben de çok ses duymuşumdur ya da peş peşe duşa girerken denk gelmişimdir. Yapacak bişey yok maalesef. Küçücük evlerde bu kaçınılmaz bişey. Duymazdan görmezden geleceksiniz.
sizin yanınızdaki şifreli konuşmalar çok şeker bence ve muhtemelen anlamadığınızı sanıyorlar 😁 bi gün muhabbete katılıp ince bir espriyle anladığını annene belli edebilirsin, mesajı alır o da😁

Bence abartıyorsun burda cinsel içerikli açık açık bir söz söylememişler ki hepimiz küçükken banyoya gidilmesinden kapının kilitlenmesinden bir şeyler olduğunu az çok alıyorduk öyle imalı konuşmalarından filan.. Ben böyle bir şeyi asla gidip anneme söylemezdim. Duymazdan gelirim sonuçta normal bir durum asıl aralarında öyle muhabbetler olmasa o zaman tuhaf olurdu

herkese merhaba sizin görüşlerinizi merak ettiğim bir konu var artık dayanamayacağım
annemle babam sürekli cinsel içerikli muhabbetler yapıyorlar ve sanırım benim anlamadığımı sanıyorlar.babam anneme diyor ki olmasan olmaz mııı diyor ofluyor (reglden bahsediyor) bu gece 1 mi 2 mi diyor sonra yüksek sesle uyku saatimiz diyor gülüşüyorlar sürekli kapıyı kitliyorlar arka arkaya duşa giriyorlar hadi kızım sen uyu daha uykun gelmedi mi diyorlar annem babama görürsün bende senin istediklerini yapmayacağım diyor vs..bu küçük yaşlarımdan beri devam ediyor ortaokula giderken bir gece yine seslerini duymuştum sabaha kadar uyuyamamıştım bazen abarttığımı düşünüyorum bu bir ihtiyaç diyorum ama ben evde yokken yapabilirler bu kadarı artık fazla 1 değil 2 değil evde ben yokmuşum gibi davranıyorlar cidden soğudum yüzlerine bakmak istemiyorum annemle vs konuşamam bu konuları utanıyorum yarın bir gün evlenince ne yapacağım bilmiyorum cinsellikten tiksindim sizin başınıza geldi mi ne yaptınız ben nasıl bir yol izlemeliyim ? şimdiden teşekkür ederim :KK43:
Madem rahatsız oluyorsun ikisinin de olduğu yerde konuş.. Yani anne herkesin odası ayrı gidin ne yapacaksanız ne konuşacaksanız orda konuşun de sonra birşey dememiş gibi sus.. 🙈 Cinsellikten bu laflar yüzünden neden soğuyorsun ki biraz fazla hassas gibi geldin bana ama rahatsız oluyorsan dediğim gibi yap daha da sanmıyorum senin yanında konuşacaklarını

Back