• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve babamın konuşmaları?

konusmalar disinda rahatsiz olunacak bir sey goremedim.
konusmalara da kulak misafiri oluyorsaniz duymamazliktan gelmelisiniz,
yok sizin yaninizda bariz bir muhabbet donuyorsa anne babaniz da olsa bir hoop diyebilirsiniz bence, hakkinizdir.

Ama kapi kitlemeleri,
ardarda dusa girmeleri falan gayet normal,
hatta ben yokken yapsinlar bu isi demeniz bence hadsizlik.
kac yasinda insanlar sevisirken kizlarindan izin alacak degiller degil mi.

Ben burada cinsel içerikli muhabbet göremedim.. herkes ebeveynleri gömmüş vay terbiyesizler diye de, cinsel içerik nerede?

bence siz ananızın babanızın sevişmesini kafaya takmış ve her konuşmayı oraya çekiyorsunuz.. bence mutlu bir aile içinde olduğunuz için şükredin ve kendi hayatınıza bakın..

Hiçbir zaman bu nahoş sohbetlere maruz kalmadım ve bana göre hiçbir çocuk maruz kalmamalı da. İster büyük ister küçük olsun çocuğa karşı ebeveynlerin örnek olması gerekir her zaman. Bir sınır vardır, özel hayatın gizliliği vardır çocuğun yanında böyle alenen konuşan anne baba ileride çocuğunun yaptığı şeylere de kulak tıkasın görmezden gelsin o zaman. Ben olsan kesinlikle konuşurdum, konuşmadan derseniz de şakayla karışık ima edin psikolojimi bozdunuz azgın teke gibi her gün aynı muhabetleri duymaktan gına geldi deyin

ay bende bunu yaparım bazen dört yaş oğlumun yanında, rahatsızlık verecek bir şey gibi gelmiyordu bana.
Seviyoruz sevişiyoruz kavga etmekten daha iyidir diyorum. Sabahları günaydın der dudağımdan öperim, kucağına da yatarım. Yani oğlan da alışkın garipsemez derdim ama büyüyünce rahatsız olması da beni rahatsız eder.
Sadece anne baba değiller birbirlerinin sevgilisi aynı zamanda. Sürekli derli toplu olamazlar ya

Biz bir artı bir evde olmamıza rağmen annemle babam çok dikkat ederdi lakin 20li yaşlarda kapının kilitlenmesinden yada ışığın yanık olmasından anlardım ama asla takmadım çünkü yer yok evin durumu belli insanlık hali normal yani. Ama sizinkilerin konuşmasını doğru bulmasam da çocuk değilsiniz artık art arda duşa girmeleri kadar normal bişey yok buna takılmanız da manasız. Ne yapsın biri sabahı mı beklesin yani? Siz evde yokken gündüz vakti çat kapı biri gelebilir gece yapılması kadar normal bi durum yok konuşmalar haricindeki takılmalarınızı manasız buldum.
Evebeyn banyolu ev şart gerçekten şükür ki evimde var. Keşke yeni binaların projelerinde zorunlu yapsalar.

ay bende bunu yaparım bazen dört yaş oğlumun yanında, rahatsızlık verecek bir şey gibi gelmiyordu bana.
Seviyoruz sevişiyoruz kavga etmekten daha iyidir diyorum. Sabahları günaydın der dudağımdan öperim, kucağına da yatarım. Yani oğlan da alışkın garipsemez derdim ama büyüyünce rahatsız olması da beni rahatsız eder.
Sadece anne baba değiller birbirlerinin sevgilisi aynı zamanda. Sürekli derli toplu olamazlar ya

Hiç rahatsız olmaz bence oğlan. İşten gelince bizden önce annemizi dudağından öpen, arada sıkıştırıp öpüp koklayan bir babamız vardı rahmetli. İyi ki öyleydi. Sevmeyi, sevgi göstermeyi, sevmenin sevişmenin ayıp bir şey olmadığını ondan öğrendik. Psikolojimiz falan da bozulmadı, aksine mutlu ailede büyüyen mutlu çocuk olduk ☺️

Sana daha ilginç bir şey söyleyeyim mi ? Cici anne olacak şahıs geceden kalma donlarını sabah bana toplatirdi. Babamın asla bir şeyini görmedim ama kadının donu sütyeni geceliği odanın her yerindeydi 🙄🙄

O yüzden öz anne babanın sevişmesi bana travmatik bir olay gibi gelmiyor.

herkese merhaba sizin görüşlerinizi merak ettiğim bir konu var artık dayanamayacağım
annemle babam sürekli cinsel içerikli muhabbetler yapıyorlar ve sanırım benim anlamadığımı sanıyorlar.babam anneme diyor ki olmasan olmaz mııı diyor ofluyor (reglden bahsediyor) bu gece 1 mi 2 mi diyor sonra yüksek sesle uyku saatimiz diyor gülüşüyorlar sürekli kapıyı kitliyorlar arka arkaya duşa giriyorlar hadi kızım sen uyu daha uykun gelmedi mi diyorlar annem babama görürsün bende senin istediklerini yapmayacağım diyor vs..bu küçük yaşlarımdan beri devam ediyor ortaokula giderken bir gece yine seslerini duymuştum sabaha kadar uyuyamamıştım bazen abarttığımı düşünüyorum bu bir ihtiyaç diyorum ama ben evde yokken yapabilirler bu kadarı artık fazla 1 değil 2 değil evde ben yokmuşum gibi davranıyorlar cidden soğudum yüzlerine bakmak istemiyorum annemle vs konuşamam bu konuları utanıyorum yarın bir gün evlenince ne yapacağım bilmiyorum cinsellikten tiksindim sizin başınıza geldi mi ne yaptınız ben nasıl bir yol izlemeliyim ? şimdiden teşekkür ederim :KK43:
Söyleyin annenize konusmalardan anladığını sizi 5 yaşında çocuk zannediyorlar galiba

Annem ve babamın seviştiğini bi türlü kabullenemiyorum benimkiler yapmaz gibi 😂

Bence ikisi de oradayken “bence biraz ayıp oluyor bu yaptığınız” de. Onlr utanmıyorsa aen hiç utanma burda onlarınkisi anormal.

Koskoca insansın ona göre tepki ver onlr da ayaklarını denk alsınlar olmaz böyle şey o 4 duvar boşuna yok evde. Bazı şeyler özel kalmalı demekki

Yanınızda konuşmaları hariç, pes peşe duşa girmeleri falan neden rahatsız ediyor ki sizi?

Bende anlardım belli bir yaştan sonra banyodan, kapı kitleme sesinden, psikojim bozulmadı, cinsellikten nefret etmedim. Anne babalarımız da sevişiyor, öyle olmasa biz de olmazdık 😅

Konuşmaları da yerinizde olsam şakayla karışık anneme söylerdim.

Ne kadar yanlış şeyler bunlar yaa..bakın şimdiden etkilemiş bile sizi..insanda travma bile yaratır..uzmanların çoğu 4-5 yaşlarındaki çocukların yanında bile anne baba dikkatli olmalı bu tarz konularda diyor..bir daha yanınızda böyle şeyler söylerlerse “bilmem farkında mısınız ama ben evlenecek yaşa geldim yani beni leyleklerin getirdiğine inanmayı bırakalı çok oldu umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz” der odadan çıkıp giderdim...benim dayımda yengemi kucağına oturtmuştu birkaç kez yani kuzenler 15-19 ben 13 yaşındayız bunların umurları olmamıştı nefret etmiştim ikisinden de.

Annem ve babamın seviştiğini bi türlü kabullenemiyorum benimkiler yapmaz gibi 😂

Bence ikisi de oradayken “bence biraz ayıp oluyor bu yaptığınız” de. Onlr utanmıyorsa aen hiç utanma burda onlarınkisi anormal.

Koskoca insansın ona göre tepki ver onlr da ayaklarını denk alsınlar olmaz böyle şey o 4 duvar boşuna yok evde. Bazı şeyler özel kalmalı demekki
Bende ayni şeyi düşünüyorum 30 yaşında evliyim ama bizimkiler yapmazlar 🤣🤣 onlara konduramiyorum ya minnoslara 🤣 (kötü birşey diye demiyorum evliliğin temellerinden anlayan anladı beni )

Bir zamanlar bizimkiler de böyleydi. Onlara göre sevişmek "para saymak"tı. Çocuklar biz babanızla para sayacağız siz sakın kavga dövüş etmeyin der, odalarına kapanır saatlerce çıkmak bilmezlerdi. Ben çok zenginiz sanıyordum =)) Ailenin safı benim çünkü. Annem babama ısrar ederdi, babam yorgunum derdi, para sayacaksın ardı önü baba yorgun olsan ne olur derdim anlamazdım. Sonra fakirleştik tabi, şu an birbirlerinin yüzüne bakmıyorlar. Bilmiyorum, benim hiç psikolojim bozulmadı, sonra anlamaya başladığımda bile ikisinden de tiksinmedim, sonuçta beni de leylekler getirmedi. Ben ebeveynlerinin sevişmesinden rahatsız olan ve onların yüzüne bakamadığını söyleyenleri çok anlayamıyorum. Yani son derece doğal bir şey bana göre. Ama rahatsız oluyorum diyorsanız bunu belli etseniz belki dikkat ederler sizin de rahatsızlığınız ortadan kalkar. Belki anlamadığınızı sanıp böyle rahat davranıyorlardır bilemeyiz.
rahatsiz oldugu konu sevişmeleri degilde seslerini duyuyor olmalari ve ulu orta gün saymaları sanırım

Konuşmalarından rahatsız olabilirsiniz.
annenizle de bunu paylaşın.

aynı evde yaşadığınız insanların seviştiklerini anlarsınız zaten.
Ses deseniz abartı bir durum yoksa, o da normal.
komşunun sesi geldiği de olabilirdi. O zamanda mı soğuyacaktınız seksten?
ben de bekarken annemle babamın seviştiklerini anlardım ama hiç rahatsız olduğumu hatırlamıyorum.
Evliler yahu, normali bu degil mi?

Anneyle babanın sevişiyor olması neden yetişkin çocukları bu kadar rahatsız ediyor ki? Takın kulaklığınızı duymayın. İnsanlar sizin evden gitmenizi mi kollayacak sevişmek için?
Nisanliyken amcadır dayıdır abidir falan diye eşimle yan yana gelemezdik ayıptı çünkü, evlenince rahat edeceğiz dedik şimdi de cimcimeler ensemizde. Kazara sarilsak veya iki kelime konuşsak saniyesinde yanımızda bitiyorlar. Bizsiz sarılamazsınız 🤪🤪
Yine rahat yok. Hadi büyüsünler diyoruz ama baksana anladıkları için psikolocileri bozuluyor. Ne halt edecez biz 🤣🤣🤣🤣

Uluorta konusma konusunda coook haklisin ama kalanında Ne yapsinlar, çocuğumuz anlamasın diye peşpeşe banyoya girmesin pis mı sevissinler? Cunup mu gezsinler?
Yapacak tek şey anlamazliktan gelmek. Yarın bir gün evlenip çocuk sahibi olunca belki de birkaç ay annen sizinle yaşayacak. O zaman da sen o evdeyken peşpeşe dusa gireceksin, kapının kitleyeceksin. Yani bunun saygıyla alakası olmadığını o zaman anlarsın, dünyanın en doğal hali.
Boşver,anlamazliktan gel.
Sözler seni rahatsız ediyorsa ters bir şekilde anladığını ima et , utandir. Belki daha dikkat ederler senin yaninda

çok teşekkür ederim cevabın için.. babamı da bir görsen çok katı geri kafalı bir adamdır sevgilim olduğunu öğrenince her şeyimi elimden alıp dövmüştü kollarım her yerim mosmordu sözde ahlaksızlık ya (!)
Bu mesajı Sımdi gördüm.
20 yaşındaymışsin,umarım çok çok çok tez vakitte başka şehirden iş bulur da ananı da babanı da bırakır gidersin

Back