- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
- Konu Sahibi selliingoktas
-
Çocukları var diye sürekli onların evde olmadığı zamanı mı kollasın bu insanlar ihtiyaçlarını gidermek için. Anneni düzgün bir dille uyarırsın anne geceleri sesiniz çok geliyor uyuyamıyorum dersin annen de anlar. Ona göre ses çıkarmadan işlerini görürler. Eminim siz evlenirseniz çocuğunuz olduğunuzda çocuk var o okula başlayınca yaparız diye senelerce ilişkiye de girmezsiniz. İnsanlar sizin için normal ihtiyaçlarını bozmak zorunda değil. Sizin yanınızda bunları konuşuyorlarsa uyarın benim yanımda böyle şeylet konuşmayın diye. Uzatacak birşey yok. Yok siz yokken yapacaklarmış filan. Saçmalık. Görmezden gelin. Ben bekarken annemle babamda geç saate kadar uyumadığımda kızarlardı bana ve ışığımı kapatırlardı uyuyayım diye. Banyoya giderken seslerini duyardım, ama umursamazdım. Çünkü yapacak birşey yok. Bu onların ihtiyacı ve doğal olan birşeu. Çocukları var diye ihtiyaölarına ara vermek zorunda değiller.seslerini de genellikle duyuyorum maalesef o yüzden ben evde yokken de yapabilirler diye düşünüyorum
Kızları anne babasının kapı kilitlemesinden bile rahatsız oluyor. Kızınn yanında konışnalarından rahatsız olmasını anlarım ama kendi yatak odalarına girip kapılarını kitlemelerinden ne hadle rahatsız oluyor veya gecenin bi saati duş almalarından ona ne?Ben doğru bulmuyorum böyle davranışları. Yalnızken isteyen istediği kadar cilveleşsin ama yalnızken!
Benim bir kız arkadaşım var bu cinsel konularından dolayı ki babası çok cinselliği düşkünmüş o da hep annesinin banyo olaylarına şahit olmuş birde annesi 2 defa çocuk aldırınca kız iyice tiksinmiş 42 yaşında arkadaşım asla evlenmeyi düşünmüyor birde erken menapoza girince , artık çocuk hakkınıda kayıp edince sırf cinsellik için hiç evlenmem diyorPsikologlar bile anne baba arasındaki cinselliğe sahit olan çocukların travma yaşayabileceğini söylerken, burda “ay ne güzel, ne var bunda, çok tatlı, doğanın kanunu bu vs” tarzında yorumlar yapılmış hayret. Herkes güzel bulmak, normal karşılamak zorunda değil. Hoşlanmayan, psikolojisi bozulan birçok çocuk/genç var. Konu sahibi, ya imada bulunacaksın ya da açık açık konuşacaksın psikolojini daha fazla harap etme.
Eşimden bir konu icin ozur diledim sonrada öptüm 3 yasindaki cadi hiii dedi koşarak küsüp gitti :/Nisanliyken amcadır dayıdır abidir falan diye eşimle yan yana gelemezdik ayıptı çünkü, evlenince rahat edeceğiz dedik şimdi de cimcimeler ensemizde. Kazara sarilsak veya iki kelime konuşsak saniyesinde yanımızda bitiyorlar. Bizsiz sarılamazsınız
Yine rahat yok. Hadi büyüsünler diyoruz ama baksana anladıkları için psikolocileri bozuluyor. Ne halt edecez biz
Kapıyı ben de kilitlerim , yanlış mıymışKonuşmalar dışında takılacak birşey göremedim.
Benim yanımda bu tarz konuşmayın diye uyarabilirsin konu yine geçerse.
Banyoya girmelerinde veya kapılarını kilitlemelerinde bir yanlış yok.ne yapacaklar yani?
Çattık yaniEşimden bir konu icin ozur diledim sonrada öptüm 3 yasindaki cadi hiii dedi koşarak küsüp gitti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?