annem ve babamın konuşmaları?

benim de çocukluk travmalarımdan biri ne var bunda diyenler çocukken yaşasaydı bunu eminim şu anda normal bulmazlardı 9 yaşındayken yan odadan gece sesler geldi önce hırsız deprem vs sandım ranzamdan indim anne sesler geliyor diyecektim ki kapılarına yaklaşınca net duyunca jeton düştü bende hemen gerisin geri kaçtım yatağıma 1 ay sonra da annem hamile olduğunu söyledi zaten. Hala gelir aklıma o gece odaya girseydim anne diye bağırarak kesin kardeşim olmazdı şimdi diyorum. 6 yaşında kızım var ve çok dikkat ederim bu yüzden hem de bebekliğinden beri dikkat ederim anlamaz nasıl olsa demem asla. Duş neyse ama o konuşmaları anladığınızı bir şekilde söylemeniz gerek, anne ayıp oluyo ama duydum dediğini vs demek gerek onların düşünmesi gerekti bunca yıl susmanız da hata bence. Ben sadece 1 seferlik şahit oldum o da yukarda yazdığım şey 9 yaşındayken ama sizin gibi yıllar sürseydi asla tutamazdım kendimi söylerdim

seslerini de genellikle duyuyorum maalesef o yüzden ben evde yokken de yapabilirler diye düşünüyorum
Çocukları var diye sürekli onların evde olmadığı zamanı mı kollasın bu insanlar ihtiyaçlarını gidermek için. Anneni düzgün bir dille uyarırsın anne geceleri sesiniz çok geliyor uyuyamıyorum dersin annen de anlar. Ona göre ses çıkarmadan işlerini görürler. Eminim siz evlenirseniz çocuğunuz olduğunuzda çocuk var o okula başlayınca yaparız diye senelerce ilişkiye de girmezsiniz. İnsanlar sizin için normal ihtiyaçlarını bozmak zorunda değil. Sizin yanınızda bunları konuşuyorlarsa uyarın benim yanımda böyle şeylet konuşmayın diye. Uzatacak birşey yok. Yok siz yokken yapacaklarmış filan. Saçmalık. Görmezden gelin. Ben bekarken annemle babamda geç saate kadar uyumadığımda kızarlardı bana ve ışığımı kapatırlardı uyuyayım diye. Banyoya giderken seslerini duyardım, ama umursamazdım. Çünkü yapacak birşey yok. Bu onların ihtiyacı ve doğal olan birşeu. Çocukları var diye ihtiyaölarına ara vermek zorunda değiller.

Ben doğru bulmuyorum böyle davranışları. Yalnızken isteyen istediği kadar cilveleşsin ama yalnızken!
Kızları anne babasının kapı kilitlemesinden bile rahatsız oluyor. Kızınn yanında konışnalarından rahatsız olmasını anlarım ama kendi yatak odalarına girip kapılarını kitlemelerinden ne hadle rahatsız oluyor veya gecenin bi saati duş almalarından ona ne?

Psikologlar bile anne baba arasındaki cinselliğe sahit olan çocukların travma yaşayabileceğini söylerken, burda “ay ne güzel, ne var bunda, çok tatlı, doğanın kanunu bu vs” tarzında yorumlar yapılmış hayret. Herkes güzel bulmak, normal karşılamak zorunda değil. Hoşlanmayan, psikolojisi bozulan birçok çocuk/genç var. Konu sahibi, ya imada bulunacaksın ya da açık açık konuşacaksın psikolojini daha fazla harap etme.

Benim kızım böyle dese o beğenmediğin iş sayesinde oldunda şimdi bana laf söyleyebiliyorsun derdim. Tamam anneyim ama kadınlığımdan vazgeçecek değlim. Ulu orta yapılmaz elbet ama 20 yaşındaki çocuk anlarsa anlasın napayım. Taksın kulaklığını, dizi falan izlesin. Küçük çocuk olsa psikolojisi düşünülür elbet. Belki son düzlükteler bırakın yapabiliyorken doya doya sevişsinler.

Benim bir kız arkadaşım var bu cinsel konularından dolayı ki babası çok cinselliği düşkünmüş o da hep annesinin banyo olaylarına şahit olmuş birde annesi 2 defa çocuk aldırınca kız iyice tiksinmiş 42 yaşında arkadaşım asla evlenmeyi düşünmüyor birde erken menapoza girince , artık çocuk hakkınıda kayıp edince sırf cinsellik için hiç evlenmem diyor

Buradan yazdigina gore yasin cok kucuk degildir diye tahmin ediyorum. Bence buna aldiris etmemeyi,hatta hala birliktelik yasayan kendi arasinda sakalasan bir ailen oldugu icin sevinmelisin. Kari koca onlar anladigini dusunmutor olabilirler ama herseyi sana gore kurgulayamazlar. Birlikte olmak evlilik icerisinde onemli bir yer tutuyor. Yani ne bileyim.

Anneniz sizin yanınızda böyle konuşmalar yapmaktan utanmıyorsa siz de konuşmaktan utanmayın bence. Söyleyin "anlamıyorum zannediyorsunuz ama anlıyorum ve utanıyorum" deyin. Bu arada elbette bu bir ihtiyaç ve onlar da o evde yaşıyorlar, siz de arada bir onları yalnız bırakmalısınız galiba. Annenizle konuşun.

Yani acik acik konusmalari tuhaf ama yani ne guzel ten uyumlari var demekki cinsellikten sogutacak bir durum degil sanki kulaklikla muzik dinleyerek uyuyabilir misiniz?

Eşimden bir konu icin ozur diledim sonrada öptüm 3 yasindaki cadi hiii dedi koşarak küsüp gitti :/

Şu anne babaları bir salın artık ya.
11 yıllık evliyim, iki çocuk annesiyim. Elbette muazzam dikkat ediyorum bu duruma.
Ama çocuklar küçükken gece sürekli uyandıklarından müsade etmezlerdi, büyüyorlar bu sefer de farkına varıyorlar diye rahat edemiyoruz. Nasıl çözülecek bu konu? Evet kimse anne babanın bu durumuna şahit olmak istemez, ben de bir defa dangıl dungul odalarına girdiğimde iş üzerinde yakalamıştım,
İnsan insana bunu nasıl yapar diye haykırasım gelmişti ama şimdi düşünüyorum yani ne yapalım arkadaş bir çözüm bulun

Kapıyı ben de kilitlerim , yanlış mıymış Doğrudan görünme ihtimaline karşılık kilitli kapıyla karşılaşılması çok daha mantıklı.
Ayrıca annemle babamı yatakta yakaladım dese biri, ilk tepki nasıl tedbir almadılar olur eminim.

Sizi haksiz bulanlar olmus ama bence konusmalardan dolayi hersey gozunuze batar ve tiksinir olmussunuz. Cinsel iliski cok dogal bir ihtiyactir yeme icme gibi ama herseyinde bir siniri oldugunu dusunenlerdenim. Bu tur konusmalar esler arasi olmali. Baskalarinin duymasi hic hos degil annenizle konusabilirsinuz bu konuyu. Lutfen benim yanimda bu tur konusmalar yapmayin diye.

Bence hiç komik değil ve iğrenç iki insanın arasında kalması gereken özel bir olay. Benim annemle babam öyle kasten bişey yapmazdı ama yazları çok sıcak olurdu klima gelsin diye kapıları açık bırakırdık. Kapı açıkken sevisme seslerini duyardım çok rahatsız olurdum. Osaatten sonra da kapatamazdim çünkü duyduğumu anlarlar diye.

Bence direk annenle konuş dikkat etsinler

Konuşmaları tuhaf karşılamadım diyenleri anlamakta zorlanıyorum. Konu sahibinin yaşı en az 18’dir herhalde. Yaşı en az bu olan bir genç kızın yanında böyle konuşan anne baba cahilin önde gidenidir. Bazıları konuşmayı ayıplamış sese, banyoya, odalarına karışma hakkın yok demiş ama bence konu sahibi zaten konuşmalardan tiksindiği için diğer şeyler de batmaya başlamış. Sözlerine dikkat etmeyen iki cahil anne ve babanın ses mevzusuna dikkat edeceğini düşünmek zaten hata olur. Konu sahibinin sevgilisi var diye babanın yaptığı muameleye bakarsak herif hödüğün teki onun yanında bir şey dese kesin kıza kötü bir tepki gösterir. Ben olsam önce annenin duyacağı bir şekilde söylenirim. Fayda etmezse açıktan söylenirim. Utanmasını isterim. Gerçekten çok çirkin ya. Konuşma kısmına asla tahammül edemezdim. Zaten konu sahibi anladığını ifade ederse ses için de tedirgin olabilirler en kötü kulaklık takar müzikle yatarsınız. Burada çok avam, bayağı olan evladın yanında konuşmak. Odanda ne yaparsan yap ama koskoca kızın yanında abuk subuk konuşmak nasıl bir görgüsüzlük örneğidir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…