- Konu Sahibi selliingoktas
-
bir gece disardan seslen kavga edecek baska saat bulmadiniz mi deseslerini de genellikle duyuyorum maalesef o yüzden ben evde yokken de yapabilirler diye düşünüyorum
Bence konuş, nasılsa onlar da rahatannemle bu konuları hiç konuşmayız nasıl izah edeceğimi bilemiyorum ama başka çarem yok sanırım
Madem rahatsız oluyorsun ikisinin de olduğu yerde konuş.. Yani anne herkesin odası ayrı gidin ne yapacaksanız ne konuşacaksanız orda konuşun de sonra birşey dememiş gibi sus..herkese merhaba sizin görüşlerinizi merak ettiğim bir konu var artık dayanamayacağım
annemle babam sürekli cinsel içerikli muhabbetler yapıyorlar ve sanırım benim anlamadığımı sanıyorlar.babam anneme diyor ki olmasan olmaz mııı diyor ofluyor (reglden bahsediyor) bu gece 1 mi 2 mi diyor sonra yüksek sesle uyku saatimiz diyor gülüşüyorlar sürekli kapıyı kitliyorlar arka arkaya duşa giriyorlar hadi kızım sen uyu daha uykun gelmedi mi diyorlar annem babama görürsün bende senin istediklerini yapmayacağım diyor vs..bu küçük yaşlarımdan beri devam ediyor ortaokula giderken bir gece yine seslerini duymuştum sabaha kadar uyuyamamıştım bazen abarttığımı düşünüyorum bu bir ihtiyaç diyorum ama ben evde yokken yapabilirler bu kadarı artık fazla 1 değil 2 değil evde ben yokmuşum gibi davranıyorlar cidden soğudum yüzlerine bakmak istemiyorum annemle vs konuşamam bu konuları utanıyorum yarın bir gün evlenince ne yapacağım bilmiyorum cinsellikten tiksindim sizin başınıza geldi mi ne yaptınız ben nasıl bir yol izlemeliyim ? şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?