• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve babam

camamber

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
1.460
239
373
- Yurtdışı
23 yasindayim 5 sene kendi basia yasadim, su an ailemleyim. surekli tartisiyoruz, annemle babam da kendi aralarinda tartisiyorlar, bazen birlik olup benim ustume geliyorlar.
mesela az once annemle alisverise cikacaktik, benim almak istedigim seyler oldugu icin. kucuk kardesim de gelmek istedi, annem de bana hazirlan cikalim dedi. ben de nasil olsa hemen taytimi giyip cikicam diye hazirlanmamistim. kapiya geldi " dalga mi geciyosun sen benle" dedi sinir bozucu bir sekilde. ben de of ne dalgasi vs diyerek ustumu giyinmeye basladim, "boyle gerginlik olavaksa gitmeyelim offff" falan dedi. ben de beni goturmemek icin bahane aradigini soyledim, cikarttim kiyafetleri. ordan babam atladi, o zaman kotulesti. gereksiz yere anneme laf atti, annemin de klasik agzi bukuldu hemen gozleri doldu. neyse sonuc olarak anemle kardesim su an alisveriste, kapidayken geliyosan gel dedi. cikmissiniz artik nereye geliyim?
sonucta en cok babama kizginim, o bulandirdi her seyi. o anda soylemedim iyice sinirlenmesin diye ama annem gelince soyliyim mi "ne atladin, karistirdin ortaligi?" diye?yalniz alisverise gitmek istemiyorum, annemle gitmem cok iyi olacakti, bugun almam gereken seyler var. cok gicik oldum cooook.

23 yasindayim 5 sene kendi basia yasadim, su an ailemleyim. surekli tartisiyoruz, annemle babam da kendi aralarinda tartisiyorlar, bazen birlik olup benim ustume geliyorlar.
mesela az once annemle alisverise cikacaktik, benim almak istedigim seyler oldugu icin. kucuk kardesim de gelmek istedi, annem de bana hazirlan cikalim dedi. ben de nasil olsa hemen taytimi giyip cikicam diye hazirlanmamistim. kapiya geldi " dalga mi geciyosun sen benle" dedi sinir bozucu bir sekilde. ben de of ne dalgasi vs diyerek ustumu giyinmeye basladim, "boyle gerginlik olavaksa gitmeyelim offff" falan dedi. ben de beni goturmemek icin bahane aradigini soyledim, cikarttim kiyafetleri. ordan babam atladi, o zaman kotulesti. gereksiz yere anneme laf atti, annemin de klasik agzi bukuldu hemen gozleri doldu. neyse sonuc olarak anemle kardesim su an alisveriste, kapidayken geliyosan gel dedi. cikmissiniz artik nereye geliyim?
sonucta en cok babama kizginim, o bulandirdi her seyi. o anda soylemedim iyice sinirlenmesin diye ama annem gelince soyliyim mi "ne atladin, karistirdin ortaligi?" diye?yalniz alisverise gitmek istemiyorum, annemle gitmem cok iyi olacakti, bugun almam gereken seyler var. cok gicik oldum cooook.

Bende evdekilerle çok tartışırım..
Annem babamda kendi aralarında çok tartışır..
Babamdan a.m.k bile duydum yanii.
Annemde senin annen gibi triplere girer annemle kavga ederiz geçer ama araya babam girince iş büyür babamda bana oynar hep..
Ben haklıysamda annemi haklı görür anlatmaya çalışsam dinlemez..
Annemle aramı iyice açar aradan 1 saat geçer...
1 saat önce koruduğu anneme sura asar söylenir eder..
Halbuki öncesinde eşini koruyan adam gider..
Üniye geldim ama 2 haftaya memlekete gidicem ama hiç gitmek istemiyorum sırf babam yüzünden :43::43:

bu yaşlarda annenin babanın dediği her şey göze batar zaten bir kaç yıla geçer

Bende evdekilerle çok tartışırım..
Annem babamda kendi aralarında çok tartışır..
Babamdan a.m.k bile duydum yanii.
Annemde senin annen gibi triplere girer annemle kavga ederiz geçer ama araya babam girince iş büyür babamda bana oynar hep..
Ben haklıysamda annemi haklı görür anlatmaya çalışsam dinlemez..
Annemle aramı iyice açar aradan 1 saat geçer...
1 saat önce koruduğu anneme sura asar söylenir eder..
Halbuki öncesinde eşini koruyan adam gider..
Üniye geldim ama 2 haftaya memlekete gidicem ama hiç gitmek istemiyorum sırf babam yüzünden :43::43:

hii cok kotu ya. az once odama geldi napiyosun diye, dayanamadim kizdim. niye karistin, senin yuzunden gidemedim dedim. o da bana "kicni kaldirsaydin da gitseydin" dedi. simdi de klimaciyi falan cagirmis bugun evde diye. hey allahim ya! bari haber verseydin ona gore disarda yapilcak bi seyler bulurdum. simdi evin icinde adamlarla kose kapmaca oynicaz.
ve bugun alisverise gitmem gerek, onu nasil cozucem bilmiyorum.

hii cok kotu ya. az once odama geldi napiyosun diye, dayanamadim kizdim. niye karistin, senin yuzunden gidemedim dedim. o da bana "kicni kaldirsaydin da gitseydin" dedi. simdi de klimaciyi falan cagirmis bugun evde diye. hey allahim ya! bari haber verseydin ona gore disarda yapilcak bi seyler bulurdum. simdi evin icinde adamlarla kose kapmaca oynicaz.
ve bugun alisverise gitmem gerek, onu nasil cozucem bilmiyorum.

Ben babama hayatta diyemem niye karıştın diye..
Ama surat asarım konuşmam bişey isterse getiririm uratım asık soru sorarsa suratım yine asık..
Babasına aşık kızlar gibi olamadım ben sevdirse kendini diğer gün hayatı cehenneme çevirmesini çok iyi biliyor..
Bi soru sorsam askıda bırakıyor tekrar sorduğumda kızıyor..
Odayı toplarım gelir dağıtır ben görmem tabii sonra
-Etrafı toplasanıza evin haline ne der
-Topladım dağılmış derim
-Gel bida topla kontrol etmek zorundasın der..
Kendi dağıtmak zorunda değil ki..
Bi konuyu detaylıca anlatırım bişey atlarsam ona takılıp kızmasın diye anlattığımda
-Hadi hadi kısa kes mevzuya gel der
korkup mevzuya gelirim sonucu söylerim direkt
detayını bilmediği için bişeye kızar yine..
kin gibi bişey var içimde gerçekten..
Anlattıkça o sinirim büyüyor içimde..
Hiçten gidesim gelmiyor..
Ara tatilde gittim eve 2 gün çok güzel davrandı 3. gün hiç suçum yokken hakaret eder gibi bağırdı anneme sordum
-Suçum var mıydı diye?
-Yoktu bende anlamadım neye bağrındı dedi bide yaz tatiline kadarda gelme özlesin bakalım nasıl davranıcak sana dedi
-Şubatın 13ünden beri görmüyolar beni babam
-Özledim çok diyormuş ama ben onu o kadarda özlemedim çünkü napıcağını biliyorum..
Ben sadece annemle kız kardeşim özledim babamı hiç özlemedim gibi bişey..
Şimdi aradığında canım kızım diyo ama azın o dediği canımı alıcak gibi davranıcak adım gibi biliyorum..
İnşALLAH yanılırım..
Tek başına çıksan yada anneni ara bende geliyorum de annen bişey demez zaten bide özür dilesen tamaamm :16::16:

23 yaşında koskoca kızsın, 5 sene yalnız yaşamışsın bize mi soruyorsun nasıl alışverişe gideyim diye? Atla bi otobüse, dolmuşa, taksiye git işte. Annene niye bu kadar bel bağlıyorsun anlamadım.

Olayda da ailende bir sorun görmedim açıkçası. Sen çocukluk yapıp biraz büyütmüşsün.

tesekkur ederim cevaplariniz icin, cocuklastigimi biliyorum zaten iyi oldu boyle yazmaniz. eve de adamlar doldu zaten, ben cikayim en iyisi.

Back
X