- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
Merhaba kızlar şuan o kadar sıkıntılıyım ki
Sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim akıl verin bana ne olur.22 yaşındayım ve yazacağım şeyler ben 14 yaşından itibaren sürüp giden şeyler.Babam ben 14 yaşındayken yurtdışına çalışmaya gitti işyeriyle birlikte ozamanlar kız kardeşim 4 aylıktı minicik bu zor süreçte anneme çok destek olmaya çalıştım olabildiğine 1 sene sonra babam anneme ihanet etti.Buna rağmen annem sürdürmeye çalıştı ben sürekli boşanması taraftarıydım.Ama annem o zamanlar direndi.Şuanda boşanmış değiller ama malesef gönülleri birbirine karşı boşanmış durumda.22 yaşındayım şuan son 3,5 senedir annem gayet iyiydi mutlu mesut annem ben ve kardeşim hayatımızı sürüyorduk.Temmuz ayında nişanım var.Bugün babamı aradım ve gelip gelmeyeceğini yahut hediyesini yollayacak mı diye sordum.Durumlardan dolayı istesede gelemeyeceğini ama hediyesini bana yollayacağını söyledi.Annem ara sor dedi zaten akşam oldu canımı sıktılar yine annem babamla konuşunca kıskançlık yapar sürekli beni kıskanır babamdan ama doğal buluyorum ben.Konuştuklarımızı anlattım anneme bir bir.Sonra yatmaya yakın yanına çağırdı beni annem işte çok zor elalemin önüne şimdi nasıl çıkıcam ben babama beddualar etmeye başladı evlenince babanla konuşmicaksın di mi bana söz ver ben boşanıcam artık yük oluyor bana özgür olmak istiyorum falan dedi.Bende anne sana senelerdir boşan dedim hiçbirzaman karşı çıkmadım ne zaman boşanıcaksın temmuzda mı nişanımda mı dedim sana kızıyorum senelerdir sana dedim şimdi nişanıma yakın tekrar boşanma meselesi meydana çıktı ben napayım kardeşlerim ablalarım ben haftalardır düşünüyorum saç diplerimde egzama çıktı düşünmekten beni istemeye gelecekler nişanımda olacak ama beni dayımdan isteyecekler baba var ama yok zoruma gitmiyor mu benim bide annemde böyle davranmaya başlayınca dayanamıyorum hemde nişanıma yakın ateşin tekrar alevlenmesi benim günahım ne siz bana akıl verin ne olur şimdiden teşekkürederim sizlere...![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)