Annem ve babam ardahanlı diye evlenmemi istemiyor:( ne yapmalıyım ?

baharezgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
17
0
Mrb
İyigünler herkese benim işin içinden çıkamıcam çok karışık bir durumum var:
Ve sizden yardım görüş bekliyorum :KK43:
Bir çocuk seviyorum Ardahanlı yaklaşık 1 seneye yakındır çıkıyoruz annem başlarda biliyodu 1 hafta sonra ne zaman istiyecekler demeye başlandığında bende daha çocu sıkıştıramicam için ayrıldık dedim :KK43: ama devam ettik şu 1 ay önce amerikaya annemin akrabaları gelin istedi ben sevgilim oldu için bahane buldum uzak dedim gitmedim :KK43: annemler de pek gönüllü değillerdi ama şimdi babamın arkadaşı oğluna istiyo annem çıktım biri olduğunu bilmedi için bana sormdan tama gelsinler demiş bende bunu duyunca çıktım insanı söyledim annem başta ben biliyodum konuştunu filan dedi :KK43: ama gel gelelim gelsinler dedi ğinede çünkü durumları çok iyidi onların ama annem Erzincanlıyı görmedi bende çocuk yeni askerden gelmişti zaten :KK43: neyse ben istemedimi söyledim babam çıktıgım çocu örgendi Ardahanlı odlunu duyunca istemem dedi konuyu kapadı.erzincanlılar gelicek dedi zar zor çocuk geldi ama hiçbişey hisetmiyorum hatta nefret ediyorum diyebilirim istemdimi çocuga söyledim ama hiç hala telefon numaramı istiyo.annem zmanla ısınırsın diyo ama ben istemiyorum :KK43: şimdi annemler çıktım çocu tanımak bile istemiyolar Ardahanlı oldu için direk kestirip attılar hergün evde kavga :KK43: ne yapmalıyım sizce biraz karışık oldu ama elim kolum bağlı kimse sorsam evlenme diyo ben ailemi çiğnemekta istemiyorum ama ailesi çok iyi çocukta öyle :KK43: offf yaaaa offf

allah allah niye insanları direk yargılıyorlarki ardahanlı olmasında ne gibi bi sakınca varmış ben anlayamadım senin istemediğini çok üzüldüğünü görünce belki vazgçerler bu arada siz nerelsiniz cnm erzincanlımı

sivas ne alakaysa çok üzüldüm ama yokk vermemde vermem diyolar :KK43: başta annem gelisnler 10 içinde nikahtan git diyodu şimdi inat etti tanımadan bide :KK43:

ebeveynlerin bir insanı tanımadan yargılamalarına sinir oluyorum.
tanıyın görün bi bakın. zaten hissiyatınız kuvvetli oluyor (bu tartışılmaz) ondan sonra karar verin..

bir ankaralı baba bir izmirli adama sinir oluyor zamanın birinde, ondan sonra kızımı vermem izmirliye diyor. ne kadar mantıksız.
örf , gelenek ,görenek farklıları aileler için çok önemlidir ama bi orta yol bulunur yaaa yeterki hoşgörüyü kaybetme dimi

erkek arkadaşıını tanımaları için ikna etmen gerekiyor. teyzen ablan bi bayan yakının varsa anneni ikna etmeyi denesin bence..

erkek arkadaşıını tanımaları için ikna etmen gerekiyor. teyzen ablan bi bayan yakının varsa anneni ikna etmeyi denesin bence..
denedim yok kadın diyo gelisn araştırısın kötü bişey çıkarsa ben kendi oğlumu çekicem ama yok :KK43: ben tek kızım 5 yaşında erkek kardşeim var ne hala ne teyze herkes ailen diyo biride çıkıp kızı dinleyin diyen yok :KK43:

denedim yok kadın diyo gelisn araştırısın kötü bişey çıkarsa ben kendi oğlumu çekicem ama yok :KK43: ben tek kızım 5 yaşında erkek kardşeim var ne hala ne teyze herkes ailen diyo biride çıkıp kızı dinleyin diyen yok :KK43:

peki istemediğin birine seni zorla verirler mi? bide kaç yaşındasın?

önce bence erzincanlıyı çıkart aradan, bir şekilde vazgeçir çocuğu. sonra da bence ortamın biraz sakinleşmesini bekle, ondan sonra otur güzel güzel konuş. umarım güzellikle çözülür :KK31:

canm bende ardahanlıyım ama dogma buyume ıstanbulluyum geleneklerınız benzer aslında bırbırınıze bırazda olsa benımde nısanlım trabzonlu ılk benım aılemde ıstemedı yabancı dıe sonra kabullendıler ama ben kesın cızgı verdım ozaman okuyudum ve bıyerın hızmetınde calısıyrm oraya gıderım bırdaha evlenmem yuzumu goremessınız dedım yumusadılar....kader kısmet bole seyler...

hanı nıcın ozellıle ardahanlıya vermıyolarda erzıncanlı olsun dıolar bıde onu anlamıs degılım ben her yerın ıyısı kotusu var...

canım memleket ayrımı mı yoksa mezhep ayrımımı var? mezhep farklılıklarında sorun oluyor malesef de memelket farklılığında niye sorun olsun ki anlmadım arkadaşların dediği gibi erzincanlıyı çıkar aradan sevdiğini sevdirmeye çalış bence

niye ardahanlı olunca insanlar kötü mü oluyomuş? aileniz çok önyargılıymış hiç hoş değil yani..böyle şeylere çooook kızıyorum ne yazıkki insan-dil -din -ırk ayrımı yapanlara...bence sevdiğinden vazgeçme aileni ikna et... öyle zamanla ısınırsın falan yalan insan sevmediği biriyle yaşayabilirmi mutlu olabilirmi? sakın böyle bi hata yapma...sevginin arkasında durmalsın..

22 yaşındayım ben meshep sorunu yok ama ön yargıları var herkes ardanllar karslılar kötü değiği için şuan ortalık sakın ayrıldımı biliyolar bayramda gelip isticekler işte ama bundan bizimkilerin haberi yok ortalık sakinleşsin istedik :KK43: bide işn kötüsü bu sabah bi kalktım elimde kına var gece uyurken kına yakmışlar :KK43: kafam işim hayatım allak bullak :KK43::KK43:

genelde aileler birini memleketten dolayı beğenmediği zaman gel zaman git zaman o beğenmediği damatlarına pervane oluyolar :)
burdan bunu okudum ben hep
inşallah senin de problemin hallolur
sabah uyurken kına da ilginçmiş yani anlamı neymiş

genelde aileler birini memleketten dolayı beğenmediği zaman gel zaman git zaman o beğenmediği damatlarına pervane oluyolar :)
burdan bunu okudum ben hep
inşallah senin de problemin hallolur
sabah uyurken kına da ilginçmiş yani anlamı neymiş
bende anlamadım valla ikinci kez oluyo bana böyle kimi melekler yakmış diyo kimi üç harfliler :KK43:

hangi devirde kaldı kendi istedikleri ile evlendirmek. tanııştıklarında fikirleri değişicektir. sakın boyunda eğme.ne kadar ailende olsa bu hayat senin

22 yaşındayım ben meshep sorunu yok ama ön yargıları var herkes ardanllar karslılar kötü değiği için şuan ortalık sakın ayrıldımı biliyolar bayramda gelip isticekler işte ama bundan bizimkilerin haberi yok ortalık sakinleşsin istedik :KK43: bide işn kötüsü bu sabah bi kalktım elimde kına var gece uyurken kına yakmışlar :KK43: kafam işim hayatım allak bullak :KK43::KK43:

benim nişanlım Karslı. ben izmirliyim. ve kayınvalidemde nişanlımda dünyanın en iyi insanları :nazar:
ailemde öyle şeyleri hiç sorun etmedi. insan olsun önce önemli olan o.

eline senin haberin olmadan nasıl kına yakmışlar yaaa :KK53:

X