Annem şiddet görüyor

Bekarım, birkaç gün sakinleşip numaramı değiştireceğim, kaldırabileceğimin çok üzeri bunklar

Anneme çok ağır sözler söyledim, mecbur kaldım dedi, üzgünüm bende mecbur kaldım artık kurtulmak zorundayım, gece boyu krizler geçirdim ağlama titreme kusma

Anneme çok ağır sözler söyledim, mecbur kaldım dedi, üzgünüm bende mecbur kaldım artık kurtulmak zorundayım, gece boyu krizler geçirdim ağlama titreme kusma
bundan sonra kendinize bakın
yeter yetti artık
o ne hakla istiyormuş anahtarınızı hiçbişey demediniz mi?

İmza vererek bir kuruma yatırın. Tedavi olsun yatılı

İmza vererek bir kuruma yatırın. Tedavi olsun yatılı
Bunu annemin babamın yapması lazım ama yapmıyorlar, ben de daha fazla perişan olmayom bari, aylardır anneme inanıyorum bekliyorum, sabret birşey deme şimdi ben ona yapacağımı biliyorum dedi, sabrettim sustum paralar verdim sonunda yaşadığım kocaman bir öfke

Boşver o zaman sil hepsini yapacak birşey yok. Kurtulmak istemeyeni kurtaramazsın

Çok yoğun öfke ve kırgınlık hissediyorum, hem de hayal kırıklığı, bunların çok öncesi de var, babamın kredi kartı borcunu kapttım, araba aldılar destek oldum 2 sene maaşımın yarısını yolladım, her ay düzenli para verdim eve, ev borcunun kredisinin ödenmesine yardım ettim, kendimden kıstım, emeğimi zamanımı paramı sağlığımı psikolojimi verdim, karşığında göreceğim bu muydu
Kimse yeter artık demedi sana çok yük oluyoruz kızım dediler hep, e olmayın o zaman dedim sonuç ne bu

Muhtemelen kendini sevdirmeye, kabul görmeye çalışıyorsun ailenden.
Bunun yolu bu değil, öfkenle bunu anlarsın umarım.

Muhtemelen kendini sevdirmeye, kabul görmeye çalışıyorsun ailenden.
Bunun yolu bu değil, öfkenle bunu anlarsın umarım.
Onlar beni sadece iyi olursam severler yoksa sevmezler diye öğrenmişim çocukluktan, sevmesinler o zaman artık, sevgi tüketmez zaten insanı bu kadar

Döversen döv , dövmezsen adam değilsin, hicbiriniz umrumda değilsiniz ne halt yerseniz yiyin artık ama benim bulunduğum şehre girdiğin an ararım polisi de Özge! Sakın verme anahtar filan . Sakın bak

Döversen döv , dövmezsen adam değilsin, hicbiriniz umrumda değilsiniz artık ama ben8m bulunduğum şehre girdiğin an ararım polisi de Özge! Sakın verme anahtar filan . Sakın bak
Yok zaten mümkün değil ben onla 1 1 evde duramam her saniye yüzünü göre göre, döversen döv diyeceğim zaten ben anahtar vermesem de dövüyor

Allah aşkına annenle daha neyin kavgasını ediyorsun? Kadın seni insan yerine bile koymuyor, ateşe atıyor... iki bağırış çagiristan korktuğu için değil oğluna kiyamadigi için gidiyor o eve...Can korkusu olsa polisi arar , kapıyı açmaz ama senin canın tehdit edildiği için umrunda değil. Anlamıyor musun?

aylardır anneme inanıyorum bekliyorum, sabret birşey deme şimdi ben ona yapacağımı biliyorum dedi, sabrettim sustum paralar verdim sonunda yaşadığım kocaman bir öfke
Bunun tam olarak açılımı şu "sen kim köpeksin ki ben senin lafınla oğluşumu zora sokayım. Haddini bil, sus ve zaten yıllardır yaptığın gibi vazifeni yerine getirip maaşını bize yedirmeye devam et, daha fazla da karışma"

Üzgünüm Özge ama gerçek bu...

Görürler bundan sonra

Benim paramla benim emeğimle adam yerine konmayan da benim, normalde parayı veren düdüğü çalar, burda düdük bile benim elimde değil

İçinizde bir yerlerde anneniz sizi kurtarsın istiyorsunuz haklı olarak,uygulamada yapamasa bile,duymak istediklerinizi söylese bile bir nebze olsun dinecek çığlığınız aslında.

Ama üzgünüm ne yazık ki bu asla olmayacak ,içten içe sizin yerinizde olan neden oğlu değil diye bile kinleniyordur.

Bir düşünün bakalım (Allah korusun) roller yer değiştirseydi size yaşattıklarını kardeşinize yapar mıydı?

Siz elinizden gelenin en iyisini yapmışsınız ne kadar hayırlı bir evlatsınız okuyunca anladım. Ama kıymet bilene tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…