Bekarım, birkaç gün sakinleşip numaramı değiştireceğim, kaldırabileceğimin çok üzeri bunklarözge evli misin sen?
lütfen numaranı değiştir engelle bişeyler yap kes irtibatı
evli isen eşimle iyice kötü olduk sizinle irtibatı kesiyorum vs ne gerekiyorsa söyleyin
yalnız yaşıyorsanız dikkatli olun
anahtarı ne hadle istiyor sizde o
terbiyesize bak
bundan sonra kendinize bakınAnneme çok ağır sözler söyledim, mecbur kaldım dedi, üzgünüm bende mecbur kaldım artık kurtulmak zorundayım, gece boyu krizler geçirdim ağlama titreme kusma
Birşey dencek durumu geçtik gibi geliyor herşey anlamsız sadece uzaklaşmak istiyorum, bir açıklama bile yapasım gelmiyor onabundan sonra kendinize bakın
yeter yetti artık
o ne hakla istiyormuş anahtarınızı hiçbişey demediniz mi?
İmza vererek bir kuruma yatırın. Tedavi olsun yatılıKardeşim bipolar,narsist, okb ve epilepsi tedaviyi reddediyor yine, bir süredir anneme tokat atıyormuş, babam kanser hastası yeni iyileşti sayılır, buna ek olarak kardeşim beni de tehdit etmeye başladı seni de döveceğim bana aylık para vereceksin diye, vermezsen anneni burda döverim dedi bende tamam yarın veririm dedim, annem polise gitmeye korkuyor veya çekiniyor daha sonra ne olacak diyor ve onu terk etmeye karar verdi, sabah valizini alıp annesinin evine gidecek ona da kadın sığınma evine gittim diyecek, kardeşim 30 yaşında kendine bakamıyor kendi başına evde kalamıyor,harçlığını babamdan benden alıyor ona tüm maddi yardımı sona erdireceğiz, bana gelmeye çalışacak ama beni tehdit ettiği mesajlarla yarın kendisine uzaklaştırma aldırcağım, bu sefer de intihar ediyorum diyecek edersen et diyeceğim, peki annemi ilaç içtim düzeldim diye kandırır annemi eve döndürdükten sonra daha kötü birşey yaparsa diye endişe ediyorum, nasıl emin olacağız ilaç içtiğine, doğru yolda mıyız aklım durdu, annem polise gitmiyorsa o evi terk edeceksin diye baskı yapan hergün annemle kavga eden benim çünkü, babam şimdi benim yanımda ama onu da annemin yanına yollayacağım annem gidince, aklım durmuş durumda durmadan titriyorum, anneme bu kadar bekleme diye yalvardım her seferinde bu son tamam gideceğim dedi ve gitmedi eğer yarın da gitmezse polise ben şikayet edeceğim
Bunu annemin babamın yapması lazım ama yapmıyorlar, ben de daha fazla perişan olmayom bari, aylardır anneme inanıyorum bekliyorum, sabret birşey deme şimdi ben ona yapacağımı biliyorum dedi, sabrettim sustum paralar verdim sonunda yaşadığım kocaman bir öfkeİmza vererek bir kuruma yatırın. Tedavi olsun yatılı
Boşver o zaman sil hepsini yapacak birşey yok. Kurtulmak istemeyeni kurtaramazsınBunu annemin babamın yapması lazım ama yapmıyorlar, ben de daha fazla perişan olmayom bari, aylardır anneme inanıyorum bekliyorum, sabret birşey deme şimdi ben ona yapacağımı biliyorum dedi, sabrettim sustum paralar verdim sonunda yaşadığım kocaman bir öfke
Çok yoğun öfke ve kırgınlık hissediyorum, hem de hayal kırıklığı, bunların çok öncesi de var, babamın kredi kartı borcunu kapttım, araba aldılar destek oldum 2 sene maaşımın yarısını yolladım, her ay düzenli para verdim eve, ev borcunun kredisinin ödenmesine yardım ettim, kendimden kıstım, emeğimi zamanımı paramı sağlığımı psikolojimi verdim, karşığında göreceğim bu muydu
Onlar beni sadece iyi olursam severler yoksa sevmezler diye öğrenmişim çocukluktan, sevmesinler o zaman artık, sevgi tüketmez zaten insanı bu kadarMuhtemelen kendini sevdirmeye, kabul görmeye çalışıyorsun ailenden.
Bunun yolu bu değil, öfkenle bunu anlarsın umarım.
Döversen döv , dövmezsen adam değilsin, hicbiriniz umrumda değilsiniz ne halt yerseniz yiyin artık ama benim bulunduğum şehre girdiğin an ararım polisi de Özge! Sakın verme anahtar filan . Sakın bakKardeşim annemi alır almaz tehditleri arttı evinin anahtarını bana kargoyla yollayacaksun bundan sonra istediğim zaman gidip geleceğim sana sormadan dedi yoksa anneni döverim dedi, ben artık katlanmıcam bunlara dayanamıyroum katlanmıcam
Yok zaten mümkün değil ben onla 1 1 evde duramam her saniye yüzünü göre göre, döversen döv diyeceğim zaten ben anahtar vermesem de dövüyorDöversen döv , dövmezsen adam değilsin, hicbiriniz umrumda değilsiniz artık ama ben8m bulunduğum şehre girdiğin an ararım polisi de Özge! Sakın verme anahtar filan . Sakın bak
Allah aşkına annenle daha neyin kavgasını ediyorsun? Kadın seni insan yerine bile koymuyor, ateşe atıyor... iki bağırış çagiristan korktuğu için değil oğluna kiyamadigi için gidiyor o eve...Can korkusu olsa polisi arar , kapıyı açmaz ama senin canın tehdit edildiği için umrunda değil. Anlamıyor musun?Çok sinirliyim ağlıyorum, annemle durmadan kavga ediyorum, mecbur kaldım diyor, neden mecbur kaldın polisi aramadın ambulansı aramadın diyorum orda rezil kepaze olduk diyor seninle de işim yok artık numaramı değiştircem yazıklar olsun dedim bir sürü şey söyledim elim ayağım titiriyor
Bunun tam olarak açılımı şu "sen kim köpeksin ki ben senin lafınla oğluşumu zora sokayım. Haddini bil, sus ve zaten yıllardır yaptığın gibi vazifeni yerine getirip maaşını bize yedirmeye devam et, daha fazla da karışma"aylardır anneme inanıyorum bekliyorum, sabret birşey deme şimdi ben ona yapacağımı biliyorum dedi, sabrettim sustum paralar verdim sonunda yaşadığım kocaman bir öfke
Görürler bundan sonraBunun tam olarak açılımı şu "sen kim köpeksin ki ben senin lafınla oğluşumu zora sokayım. Haddini bil, sus ve zaten yıllardır yaptığın gibi vazifeni yerine getirip maaşını bize yedirmeye devam et, daha fazla da karışma"
Üzgünüm Özge ama gerçek bu...
Benim paramla benim emeğimle adam yerine konmayan da benim, normalde parayı veren düdüğü çalar, burda düdük bile benim elimde değilBunun tam olarak açılımı şu "sen kim köpeksin ki ben senin lafınla oğluşumu zora sokayım. Haddini bil, sus ve zaten yıllardır yaptığın gibi vazifeni yerine getirip maaşını bize yedirmeye devam et, daha fazla da karışma"
Üzgünüm Özge ama gerçek bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?