annem&sevgilim

Haklısın canım kafam karışıktı kusura bakma...
Benim annemle babam arasında 13 yaş, amcam ve yengem arasında 17 yaş var...
Çok sorunlar yaşıyorlar, kuşak çatışması neredeyse...
O yüzden uyarmak istedim...

14 yaş çok fazla.. Annenizin istememesi normal tabi ki.

mutluluk denen şey bazen insanların karşısına bir kez çıkar aşk konusunda... Eğer şansını iyi değerlendıremezse bir ömür bunun pişmanlığını yaşar , olmak istemediği bir tablonun içinde bulur kendini insan...O insana gözün kapalı güvenecek kadar cok seviyorsan bunun için elinden geleni yapmalısın bence..Benim de sevgilimle aramda 10 yaş var çok da mutluyuz Allah bozmasın.. Çok yakın bi zamanda evlenicez Allah kısmet ederse..Ve aşkın kaldıramayacağı engelin olmadığına inananlardanım..Kim ne der ne söyler ne düşünür boşver bunları! Sen ne hissediyosun önemli olan bu... Yaşıtın biriyle evlenipte seni belki de onun gibi asla anlamayacak biriyle birlikte olsan daha mı ıyı olacak yani! Umarım senin için en doğru kararı verirsin ablacım..

Son düzenleme:
iste bakalim.. simdilik bi sükunet hakim.. ilerleyen zamanlarda ne olacagini bilemiyorum..
yas farki degil de bence, yasanmislik cok onemli.. kimi 25-26 yasinda insan vardir hala ana baba parasi yer.. kimi 13-14 yasinda cocuk vardir evine ekmek goturur, ondan daha yasamistir daha olgun bakar hayata. ikisini ayni kefeye koyamazsin.. tecrube deneyim cok onemli.. ne paylastiginiz cok onemli..

empati yapabilmek, hosgorulu olmak, sevdiginin ruhunu gorebilmek, karsisinda seffaflasmak.. fedakarlik yapabilecek kadar sevmek, saygili olmak.. bunlar cok onemli.. kusak musak catismasi viz gelir o noktada..

arkadasimin annesi ile konusmustum.. benim kocamla 20 yas fark var aramda cok da guzel gecti hayatimiz demisti.. ananemle dedem de 13 yas farkiyla birbirlerinin gozunun icine bakarak vefat ettiler..

herkes ayni olmaz tabii ki.. once duyunca kulaga abes geliyo hemen.. anliyorum..

zorluluk hep daha cazip , çekici gelir ... ama sonuçlarını iyi ölçüp tartmak lazım ki çoğu zaman yapamaz insan ... ama çok çok iyi düşün herkesin yerini ...

o kadar guzel soylemissin ki.. boyle yuregime dokundu soyleniklerin..
duygulandim.. cok tesekkur ederim :) ben de 3 yildir dusune dusune senin soylediklerin gibi seyleri hissetmeye basladim.. zamanla o kadar guzel guvendim ki ona.. ben onun hayatinda onu anlayan ona inanan belki de tek insanim.. onun hayalleri ve idealleri konusunda.. o da beni cok sukur cok iyi anliyo.. o yuzden gozumu kararttim.. yoksa cok korkuyodum baslarda.. ne sıktım kendimi ...

zorluluk hep daha cazip , çekici gelir ... ama sonuçlarını iyi ölçüp tartmak lazım ki çoğu zaman yapamaz insan ... ama çok çok iyi düşün herkesin yerini ...

cok tesekkur derim.. onu baya iyi dusunuyorum.. herkesin yeri baskadir hayatimda.. ayni koltuga oturtmuyorum kalbimde.. annecigim.. cok sakin karsiladi.. uzun uzun dinledi beni.. 2 gundur konusuyoruz.. beni dinledikce de anladi.. bize biraz daha zaman verdi.. mutlu olmani isterim senin dedi.. karsi tarafin ailesi var, babam var daha sirada.. annemin de yazik kafasini toplama sureci var.. yolumuz uzun. ama vicdanim rahat :) annem biliyo artik..

Benzer şeyleri yaşamışız seninle, benimde eşimle aramda 10 yaş var aileme ilk açıldığımda annem inanılmaz tepkiler verdi sinirlendi onaylamadı çok uğraştırdı beni ama şimdi damadı pek kıymetli :) Eşimde kendi ailesinden fazla sever ailemi sağolsun. Düğün sabahımızda annesi kahvaltıya çağırdı gitmedi ama akşam beni annemlere götürdü çay içmeye. Ön yargıları yıkın siz seviyorsanız birbirinizi neden yaşı işi memleketi sorun etsinlerki adam olsun yeter değil mi? Dilerim işinizi bi an önce rahat rahat sorunsuz dertsiz halledersiniz.

sizin adiniza cok sevindim:)

evet annem derdi her zaman allah seni iyi insanlarla karsilastirsin diye.. oyle oldu aslinda.. bakalim ne olacak simdi..

seni çok iyi anlıyorum toplumsal kalıplar vardır .......ve ailelerde topluma göre düşünür ve değerlendirir...önemli olan aslında ne biliyormusun?kendine şu soruyu soru sor benim hayatımı devam ettireceğim adam bu mu?eğer cevabın şüphesiz evet se ailene bunu rahatlıkla kabul ettirrisin .....lakin şüphelerin var ise zamana bırak....önemli olan yaşı deeğildir,karakteridir ve sana verdiği değerdir artı sende olgun bir yaştasın erkeklerinde geç olgunlaştığını düşünürsek sorun yok.......peki bir sorum olacak o kişi evlenmiş mi hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…