Ben olsam ben de onay vermezdim saanırım...
14 yaş şuan için sorun olmasa bile ilerde olacaktır...
Sen 50 yaşına geldiğinde o 74 yaşında olacak...
Sadece şimdi değil ilerisini de düşün, hayatın sadece şuandan ibaret değil...
aşıkmısın ona??? onun sana sevgisi demeyeceğim bulmuş çıtırı
bilemiyorum tatlım bir an önce söylemen gerekiyor 3 yıl olmuş.. başında söyleki durumları gör tepkileri gör ya onları alıştır bu duruma yada sen kendini ayrılığa alıştır.. böyle yıllarca evlenmeden gizli saklı görüşürüz diyorsan bilemem
Aşkın yaşı yoktur derler ama bi anne olsaydım ben de izin vermezdim.Ama kendimi senin yerine koyuyorum aşkı bilen biri olarak,bende sonuna kadar denerdim herhalde.O yüzden bence annene anlat bir an önce...Sonuna kadar uğrasın..
ailenin bunu kabul etmesi çok zor bence[/QUO
vallahi oyle.. kabul etmemelerini de o kadar iyi anliyorum ki..ama sevgilimi birakamam.. hayatim boyunca onu kalbimde yasatarak bi baskasiyla mutlu olamam kimseyi mutlu da edemem.
cok tesekkur ederim destegin icin... allah mutluluk versin ikinize e omur boyu.. cok sevindim.. yuzum gulumsedi mesajini okuyunca.. bakalim benim basima neler gelecek.. haberini veririm. :)
pearl8487 dorgu söylüyor hemen iyi karsilicaklarini umma, sen söyle ve sabret ama kararli oldugunu göster ailene. zamanla alisacaklardir (bende de aynisi oldu cünkü hic kabullenmediler sevdigim kisiyi simdi alistilar duruma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?