annem&sevgilim

arpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
357
5
46
İstanbul
Merhaba herkese.. Annemle cok yakinizdir. Ben ona hayatimdaki herseyi anlatirim.. Ama 3 senedir erkek arkadasimdan ona bahsedemiyorum. Bundan oncekileri de soylerdim, hep anlatirdim. Hatta erkek arkadasim oldugunu ogrendiginde kendisini iyi hissediyordu. Cunku ben ailemden ayri baska bir sehirde yasiyorum neredeyse 10 yildir. (ogrencilik sonra is hayati vs. nedeniyle. )En azindan basina bir sey geldiginde kosturacak biri var aklim sende o kadar cok kalmiyor derdi. simdikini anlatamama sebeplerime gelince.. en onemlisi uzaktan akrabayiz ama 4 sene once tanistik. aramizda 14 yas fark var.. ben 27 o 41 yasinda.. annem daha once aramizda birseyler oldugunu hissetti bana sordu. ben de yok dedim. o da buna onay vermeyecegini soyledi. ama ben artik bunu ondan saklamak istemiyorum.. ne yapacagimi da bilmiyorum.. bu zamana kadar ben de bunlari dusundum.. annemin onay vermemesini de o yuzden anliyorum. ben de onay vermiyordum ben de istemiyordum. ama asik olduk. Ondan baskasina bakamiyorum, dusunemiyorum. bir de hersey yolunda... anlasiyoruz mutluyuz.. napiyim biraz daha bekliyeyim mi? yoksa simdi yanindayken anlatayim mi?

Son düzenleme:
Yakın zamanda evlenme gibi bi planınız var mı?
Ha bugün öğrenmiş ha yarın
Söyleyin sizde rahatlayın

bu gune kadar ailelere aciklayamadigimiz icin hic oyle bir plan da yapamadik.. hickimse uygun gormeecek gibi geliyor, cekiniyoruz birsuru problem cikacak diye.. babam hele hic istemeyecek kizacak bana sanki.. bilmiyorum simdi yazarken bile icim karardi.

Hiç umut yok mu
Bence yinede annenize açın konuyu
İlk aşamada karşı çıkacaktır ama ortak yol bulabilirsiniz
Annenizin nabzını ölçün bi

evet, eninde sonunda ogrenmesi lazim tabii ama bakalim nasil dile getiririm ne diye baslarim soze.. hata yapmis kucuk bi cocuk gibi hissediyorum kendimi.. ortaokul lisedeyken ogretmenim annemi okula cagirdiginda da boyle hissederim.. korku endishe huzursuzluk.. onun uzulmesini de istemiyorum. o boyle yasi bana daha yakin biriyle daha normal bir evlilik yapmami isterdi.. boyle hayal etmezdi :/

Son düzenleme:
sen açıkla da gerisini sonra düşünürsünüz, belki sandığından daha hoşgörüyle karşılarlar.

Son düzenleme:
Ben olsam ben de onay vermezdim saanırım...
14 yaş şuan için sorun olmasa bile ilerde olacaktır...
Sen 50 yaşına geldiğinde o 74 yaşında olacak...
Sadece şimdi değil ilerisini de düşün, hayatın sadece şuandan ibaret değil...

aşıkmısın ona??? onun sana sevgisi demeyeceğim bulmuş çıtırı

bilemiyorum tatlım bir an önce söylemen gerekiyor 3 yıl olmuş.. başında söyleki durumları gör tepkileri gör ya onları alıştır bu duruma yada sen kendini ayrılığa alıştır.. böyle yıllarca evlenmeden gizli saklı görüşürüz diyorsan bilemem

Aşkın yaşı yoktur derler ama bi anne olsaydım ben de izin vermezdim.Ama kendimi senin yerine koyuyorum aşkı bilen biri olarak,bende sonuna kadar denerdim herhalde.O yüzden bence annene anlat bir an önce...Sonuna kadar uğrasın..

50 nin ustune 24 yas da koyma yuregime inecekti ben 50 olunca, o 64 olacak 74 degil:)

dusunuyorum ben de ilerisini, hem de 3 senedir... dusundugum icin belki dedim vazgecebilirim.. ama kiyamadim yasadigimiz guzellige.. herkesle boyle bi uyum yakalanamz heralde.. baska birine bakamiyorum bile.. dusunemiyorum kendimi bi baskasiyla.. bundan once kendi yas grubumdan da sevgililerim oldu ama kendimi hic bu kadar guvende hic bu kadar huzurlu hissedemedim.. en onemlisi bu kadar karsilikli fedakarlik olmadi. ona karsi cok sabirliyim.. o da bana karsi.. yandim ben.. benim de kaderim boyleymis demek ki diyorum..

Son düzenleme:

evet canim.. cok asigim hem de.. engellemeye de cok calistik kendimizi asik olmayalim diye.. o kendini cekince ben adim attim, ben cekince o adim atti. kopamadik en nihayetinde..cok agladim depresyonladan gectim.. sonra karar verdik zamana biraktik.. kersey cok guzel gidiyo. asik olmasaydim boyle bi zorluga girmezdim.. zorluk kaldiramayan bi insanim bi de ustune ustluk. valla bayrama geldim.. annemle basbasa da kaliyoruz. ama acamiyorum konuyu korkuyorum... bakalim... sevgilim de korkuyo.. o hem buyuk hem de erkek ya. daha cok ona patliyacak olaylar diye dusunuyo. kizi kandirmistir vs. gibi dedikodular.. ey allahim.. kocman insanlariz aslinda ama halimize bak.

ben de izin vermezdim.. kiz kardesim var.. onu dusunuyorum, onun da istemezdim boyle bisey yasamasini.. nasi onyargilar icindeysek artik. ben de istemezdim. ama belki ne kadar mutlu ve ne kadar uyumlu oldugunu gordukce zamanla kabul ederdim.. belki benim de oyle olur ama bakalim.. dogru zaman ve dogru cumleleri bulmaya calisiyorum ama her halukarda annecigim uzulecek

bak şimdi tatlım yaşınız küçük değil ay cahil geçer hevestir denmez.. sen 30 beyefendi 41di galiba .. bak annennın yanındasın hemen şu anda kalkıyosun bi şeklde konuyu açıyosun onunuzde 1 aylık bır zorluk var hiç tasalanma bir an önce bu engeli aşıp evlenmeniz lazım artık kız yaşınız geçecek çocuga coguga karısma vaktınız geldi sizin bu izin süresince bu konu anneye açılmış olacak tatlım oldumu lamı cimi yok :) emin ol çok rahatlayacaksın.. birde bu bey bu yaşına kadar neden evlenmemiş??? ve sanırım genç ruhlu ve yakışıklı karizması olan bir bey ben öyle hayal ediyorum

bence fırsatın varken annenle konuş canım. biz de sözlümle akrabayız, yaş problemimiz yok ( 1 yaş büyük benden) . bende akrabalıktan ötürü asla olamayacağını düşünüp çok üzülmüştüm zamanında. ilk duyduklarında olmaz dediler ama zamanla sevgimizi, aşkımızı, mutluluğumuzu gördüler. ve biz 10 gün sonra nişanlanıyoruz allah nasip ederse. sana tavsiyem annenle bir an önce konuş, ilk başta onaylamasını bekleme, sabırla bekle, zamanla sevgini mutluluğunu gördükçe bence sorununuz kalmayacaktır allah yardımcın olsun, hakkınızda hayırlısı olsun canım

cok tesekkur ederim destegin icin... allah mutluluk versin ikinize e omur boyu.. cok sevindim.. yuzum gulumsedi mesajini okuyunca.. bakalim benim basima neler gelecek.. haberini veririm. :)

pearl8487 dorgu söylüyor hemen iyi karsilicaklarini umma, sen söyle ve sabret ama kararli oldugunu göster ailene. zamanla alisacaklardir (bende de aynisi oldu cünkü hic kabullenmediler sevdigim kisiyi simdi alistilar duruma )

cok tesekkur ederim destegin icin... allah mutluluk versin ikinize e omur boyu.. cok sevindim.. yuzum gulumsedi mesajini okuyunca.. bakalim benim basima neler gelecek.. haberini veririm. :)

muhakkak haber ver canım bekliyoruz

pearl8487 dorgu söylüyor hemen iyi karsilicaklarini umma, sen söyle ve sabret ama kararli oldugunu göster ailene. zamanla alisacaklardir (bende de aynisi oldu cünkü hic kabullenmediler sevdigim kisiyi simdi alistilar duruma )

aynen canım :) alışıyorlar zamanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…